Sziasztok!
Az az igazság, hogy elkedvetlenedtem, mert nem ír már szinte senki ide.
Ha végre van időm és le tudok ülni a gép elé eltelnek napos, sőt hetek mire valaki reagál.
Így már nem az igazi sajna.
Melinda kérdésére válaszolva, Zília változatlanul tündéri kisbaba, már átalussza az éjszakát, este 8-kor szopizik utoljára, és reggel 6-7 között kér legközelebb.
Persze, én felkelek fejni és a lecsurgott tejet kiönteni, mert hála Istennek van tejcsi bőven, és éjszaka is megtelik a cici 3-4 óránként úgy, hogy felébredek arra, hogy csurog a tejem.
De nem bánom mert minden percét élvezem a szoptatásnak.
Élmény amikor a hosszú alvás után "ráharap" a cicikóra, és olyan mohón szívja, hogy meg kell zabálni.
Nagyobbak is jól vannak, ezen a héten még itthon tartottam őket, meghosszabítottuk a tavaszi szünetet egy kicsit.
Szeretem ha mind itt vannak, mert így nincs annyi stressz és rohangálás reggelente, hanem nyugissan tudunk együtt reggelizni, sütünk friss zsömlét és egy csomó olyan dolgot csinálunk amire különben nics idő, persze apa hiányzik, mert Ő hajnalban elmegy dolgozni.
Egész nap elvannak játszanak és veszekszenek, mint az igazi tesók, és rengeteget dumálnak Zliának, kis csipetem, meg tágra nyílt szemekkel nézi, hallgatja a körülötte lévő nyüzsgést.
Már Ő is bekapcsolódik, sikongat, vigyorog, jár keze, lába, mintha velük akarna szaladni.
Szóval minden oké, élem a háromgyerekes anyák, fárasztó, és nagyon boldog napjait.
Estére kidőlök, és nincs szükségem altatóra az biztos, de akkor is élvezem nagyon.
Már várom az igazi jóidőd, hogy többet lehessünk a szabadban, mert ez a hóesés élég elkeserítő.
Most mennem kell főzni, mert utána lányokkal muffint sütünk, úgyhogy előre megcsinálom az ebédet.
Mindenki sokszor puszilok, a pocisoknak kitartást.
Saxi
Egy a húsvétra készített finomságaim közül.