Sziasztok!
Katica!
Nagyon örülök, hogy elmúltak a vérnyomi gondok. Gondolom a dagadás is megszűnt
Ügyes vagy nagyon! Remélem többet nem is jelentkezik!
Már keményedik a pocid
hú, akkor tényleg pöröghetsz egész nap
Hihetetlenek a pasik, nálunk apa sem érti meg hogy hulla vagyok. Azt hiszi, hogy csak ő lehet fáradt mert ő dolgozik. Fogalma sincs arról hogy milyen terhesnek lenni, plusz gyereket nevelni
Picuranyu!
Minden kórházról lehet jót és rosszat is hallani
Telejsen igazad van, szerintem is az a fontos, hogy amikor ott vagyunk, minden a lehető legjobban alakuljon
Mágnes!
Köszi a gratut!
Anna tényleg sietősre fogta
Szerette volna már anyucit kívülről is látni
Ezek szerint volt és lesz is fogadott szülésznőd? Mikor fogadtad és hogy? Mennyit kért? Bocsi a sok kérdésért
ez egy új lehetőség számomra, a Ricsivel nem volt rá lehetőségem most meg szeretnék asszem fogadni egyet
Bébic!
Neked is köszi a gratut!
Hancúr: hmmmm, már megint nem lehet
A Ricsivel véreztem, görcsöltem így 5 hetesen letiltottak róla. Még leírni is sok,
, 2006. juni közepétől 2007 febr.-ig egyáltalán, szülés után meg jó sokára lett hozzá kedvem
, kb. 4-5 hónap kellett mire ráhangolódtam
Épp kezdtünk újra belemelegedni a dologba, erre tessék megint nem lehet mert a lepény a méhszájon tapad
Jó, eddig nem is volt kedvem hozzá de most már alakul a dolog
Remélem elhúz a lepény feljebb
Ha apátok ódzkodik a dologtól, nagyon nem tudsz mit csinálni
. Várj egy kicsit hátha nagy lesz a vágy és nem tudja megállni. vagy ha már bemegy veletek a dokihoz, kérdezz rá előtte, hátha az engedélye majd felkorbácsolja a dolgot
Milyen volt a lagzi? Sokat ettél?
Timi!
Remélem még mindig nincs hír!
?
Edoci!
Szia! Üdv itt!
Nagyon helyes kisfiú Máté
Mi volt az eda hátránya?
Pesti vagy? Mert akkor viszonylag van lehetőség
Bár nem irigyellek hogy orvost kell váltanod, elég nehéz ügy
sok sikert! Remélem rálelsz egy újabb jó dokira
Őzi!
Szerinted el fog múlni ez az érzékenység?
remélem
Kata!
Szia, üdv itt
Mikorra vagytok kiírva? Első baba? Ha gondolod mesélj magatokról egy kicsit
Anita!
Ezek szerint eü-s vagy? Bocs ha félreértettem
Dunakeszi sem volt messze tőlünk
Nehéz ügy ez, ha a dokidhoz ragaszkodsz de a kórház meg nem tetszik
Anno mikor a máv hivatalosan megszűnt és lett áek, elkezdtek a rémhírek terjedni hogy a régi bababarát kórház egy tápozó cumisüveges hely lett. Akkor hetekig rágódtam rajta hogy keressek e új doki mert az új rendszer nem jött be. Végül is én is úgy döntöttem a doki a fontosabb, azt a pár napot kibírjuk bent, nem első baba tudjuk mit hogy kell csinálni, van szám és ki is nyitom
Azért reménykedem hogy nem olyan szőrnyű a hely
Vonalzók érdekesek
Beadták a kulcsot, ha van időd lehet újat kéne csinálni
Én vonalzómániás vagyok, cserélgetem őket
Tünde!
Veletek mizujs?
Remélem senkit nem hagytam ki, már elvesztettem a fonalat hogy kinek és mit írtam
Kezd nagyon szita lenni az agyam
További kellemes hétvégét és napsütést, jó sokat! Itt sütöget, olyan jó hogy nem esik de nincs dög meleg.
CSak minden saras