Sziasztok!
Na van pár percem, Patrik épp alszik, gyorsan írok pár sort!
Csütörtökön mi is megyünk, sztem amint felébredt a délelőtti alvásból (10-11, bár nála sose tudni
). Így jó, Noémi? Babakocsit nem viszünk!
Mit vigyek? Üditő, vmi rágcsálnivaló, esetleg játékok? Az van egy rakás.
Mogyo! Ti jöttök? Ágika teljesen meggyógyult? Olvastam, hogy milyen beteg volt szegényke.
Tiszta ideg vagyok, még nem szóltak a bankból, már rémálmaim vannak a hülye hitel miatt.
Remélem a napokban végre kiderül, hogy döntöttek.
Jó lenne még a nyáron költözni!
Patrik jól van, kijött 4 foga, most bújik az 5.. Iszonyúan rossz éjszakánk volt vasárnap, csak ölben akart aludni, gondolom fájt az ínye. Jó lenne már átesni ezen a fogzáson, ill.egy kis nyugi már jól jönne. Remélem 6 fog elég lesz egy éves koráig.
Már oan nagyfiú, képzeljétek szinte csak a könyvek, meg az autók érdeklik! A Tescoban választott magának egy kis autót, azóta állandóan az autóit tologatja, brümmög nekik, nagyon édes!
Persze néha még odacsapja a parkettára (bocsi Noémi!
), de már ügyesen lökdösi is.
Sajnos a hisztikorszak is beköszöntött, ha nem kap meg vmit, amit szeretne, sikít és rángatja magát. Próbálom lenevelni róla.
Amúgy mindenki imádja, elég barátságos újra az idegenekkel is. Mutogatja az új "tudományait", sikongatás (ezt a boltban is rendszeresen produkálja), csettingetés, pá-pázás, és természetesen a járás! Ja! El is felejtettem mondani, hogy múlt héten már önállóan, kapaszkodás nélkül is ÁLLLT!
Azt hittem infarktust kapok! Kézenfogva már rendesen menne ,de ugye ezt nem szabad, így marad a bútorokba és minden egyébbe kapaszkodva lépegetés.
Védőnéninkkel már kb.3 hónapja nem találkoztam, segítsetek már, mit ehet ő már 8 hónaposan? Bébijoghurtot, túrót már kapott, illetve babakekszet (utóbbi vmi tragikus volt, iszonyúan kikente vele magát), van vmi újdonság, amit be kéne vezetni? Minden könyv mást ír...