Sziasztok!
megmentem a topicot (innen a nagy messzeségből...)
Látom, minden gyerkőc nő, anyukák csinosak és fiatalodnak!!!
Boldog szülinapokat, névnapokat!!!
Pont olyan oldalon kezdtem ma az olvasgatást, ahol Rik érdeklődött Anditól felőlünk- köszi az érdeklődést, örülök, hogy emlékszel ránk.
Mi jól vagyunk, időm nincs a gép elé ülni, a hétvége olyan hamar elrohan. Zóra megy oviba, beírattuk, oda fog járni ahova Míra is.Igazából semmi más változás nálunk, dolgozunk, iskola,ovi,bölcsi között rohangálunk, hétvégén meg soha nem sikerül úgy megcsinálnom a lakást, ahogy szeretném. Most meg már jó idő is van, hétvégén délutánonként játszóterezünk.
Szóval éljük az átlagos családok életét mi is.
Gabó
irigyellek a hosszú szabiért, én még miskolcon vagyok a postánál dolgozó(ott dolgoztam Míra születéséig), ott nekem még van 90 nap szabim, de nem vehetem ki, mert úgysem megyek oda vissza dolgozni, így majd nekem is, ha lejár a gyes-em fel kell mondanom és kifizetik.
Ábizsani
milyen nagy Léna!!!én utoljára picibabaként láttam. És mennyire hasonlítanak Ábival!!!
Na és a Juti NAGYFIA
Ő még csak most született! legalábbis akkor kukkantottam be utoljára olvasgatni.
Most is még melóban vagyok, de sztrájkolok munkailag. Már nemsokára megyek haza, nincs kedvem dolgozni, majd hétfőn....
Szép hétvégét mindenkinek, boldog GYEREKNAPOT!!!!
Pusz