Sziasztok!
Először is: Nagbri!!!! Tuti tippet adtál!
Én nem mertem volna mosással kezdeni, de tényleg írtó büdösek ezek a habtapik! Nekünk az volt a szerencsénk, hogy kaptunk Boti születésekor 2 csomaggal, így mire használni kellett, azok kiszellőztek. De mivel nem volt elég, vettünk még párat, azok kb. 2 hónapja a szabad ég alatt párolognak, de még mindig használhatatlanok.
Viccelődtünk is, hogy majd a második gyerek játszhat is rajta.....
De most egy új lendülettel ki fogom őket mosni!
A képek magukért beszélnek: egy helyes pasi helyett jobb három helyes pasi!
Ma elmentem Falevélhez a cipőcskéért, nagyon szuper. Még egyszer köszi Falevél az ügyintézést.
Majd teszek róla képet.
Kriszta: biztos, hogy Aziz lábára is rámenne egy ilyen cipő, hihetetlen, milyen könnyen tágul és mégis hogy illeszkedik! És teljesen jó az M-es.
Szegény Aziznak hogy bekékült a puklija.
Remélem már nem fájlalja és hamar elmúlik neki. Tetszik a kendője is!
Nappal 39 fok? Éjjel mennyi? Ha itt is ilyen lesz nyáron, jól be leszünk zárva a lakásba...
Bálintnak nagyon boldog 9. hófordulót!
Kis ügyike! Szépek vagytok! Ő megkapta már a cipőt?
(Tetszik a nappalitok színe)
Ildi: cuki pofikat vág Bence!
Mogyo: (megkérdezhetem a keresztnevedet?) Ágika sokáig elvan a járókában? Fogacskák?
Ennn: nekünk Microsoft Office Picture Manager a képnézegetőnk, ott a kép parancssor alatt felajánlja a kép tömörítését, kiválasztom, hogy weblap számára, elmentem másként és kész. Én ennél egyszerűbbet még nem találtam.
Manó: (jé, a te keresztnevedet sem sejtem) Nálunk is gondot okoznak a puffasztó ételek, mondjuk Botond 6 hónapos koráig kapta az Infacolt esténként, annyira durva volt. Azt tanácsolta a dokink, hogy amikor bevezetem nála a brokkolit, karfiolt, káposztát stb, akkor egy-két este nyugodtan adjak még neki, ne bántsák az új dolgok a pociját. Én tapasztalatból tudom,hogy a szüz jegyűeknek érzékeny a gyomra, nagymamám volt ilyen jegyű, sosem bírta a zsíros-sós-fűszeres ételeket.
Mindenkinek nyugis éjszakát!