Na akkor most írni is van időm...
Nem tudtunk kimenni, mivel Andris sajna belázasodott.
Most mesét néznek. Kijött a doktornéni, szerinte vírus, de figyelni kell, mert a tűszös mandula állítólag nagyon furmányos, nem biztos, hogy kijön az első lázzal.
Annyira Murphy (hallod
Jack????) holnap mentünk volna az egészséges rendelésre kullancsoltás-receptért, meg beutalóért az allergológiára. A doktornő a XIII. kerületben rendel, még abban az időben ismertem meg, amikor ott kaktunk. A gyerekek hálistennek nem voltak ebben az évben úgy betegek, hogy ki kellett volna hívni őt..hát most ANdris az lett, úgyhogy a beutaló házhoz jött.
Andrisnak a keze ekcémás és ezt szeretném kivizsgáltatni, mivel egészen csúnyára tudja vakarni. Már volt, hogy a sebészeti ügyeletet is megjártuk.
Az ovi és a homokozó témakör pedig egyenesen rémülettel tölt el ebből a szempontból.
Ovi:gratula az ovistársaknak!!!!
Rékáéknak DRUKKKK!
Itt a faluban 110 gyereket nem tudnak felvenni. Ebből 50 elment magánoviba, vagy Budapestre, vagy meg sem próbálták beíratni, 60-at elutasítottak...
Az ovi ugyanaz, de másik csoport. Lili a vegyesbe járt, a korosztályosnak sokkal jobban örülök. (nem akarok általánosítani, itt ez volt a helyzet). Az ovónénik nagyon szimpik. Már találkoztunk is velük, mert itt az évzáró az nem ünnepség, hanem egy mókatár ugrálóvárral. Mindkét gyereket levittem, Lilit nosztalgiázni, Andrist ismerkedni. Telitalálat volt, Andrisnak nagyon tetszett. Lili pedig szétugrálta magát. Meg mindenki nagyon örült neki.
Szobatisztaság: fú mi asszem gyúrunk a "
ki marad legtovább pelusos?" címre. Tegnap ráadtam Andrisra a bugyit, amit ő HUJJÁ, HUJJÁÁÁÁÁÁÁÁ felkiáltással fogadott. Viszont teljesen úgy viselkedett, mint
Ágoston. Valamennyire pedig tudja irányítani, mert este a kádba belepisil. Anno Lili közölte, hogy kéri a bugyiját.
- Jó mondtam, de tudod, hogy akkor bilibe kell pisilni.
- Jó. - mondta és attól kezdve szobatiszta volt. Úgyhogy fogggalmam sincs, hogyan kell valakit szobatisztaságra nevelni.
Néptánc: Köszönjük a dícséreteket! Lili a Nagykovácsi Alapfokú Művészeti iskolába jár. Itt tanulnak néptáncot, dalosjátékot. Plusz balettozik. Az órák az iskolaépületben vannak. Jövőre kezdi a zongorát.
Nekem is nagyon bejön a néptánc. Már-már azon gondoodom, hogy én hova járhatnék. De a férjemet nem fogom rávenni sajnos.
Cristi!
Továbbra is drukkolok az érettségire!
Utána szeretnél csinálni vele valamit? Továbbtanulsz még?
Mindjárt rákukkantok az iwiwre, már csak a hajad színe miatt is!
Én amúgy vöröspárti vagyok, Anyukám természetes vörös (volt).
Timi!
gyönyörűséges Fanni haja!
Előről is megnéznénk ezt a leánykát!
A varkocs szó egyébként létezik. Régebben a férjemmel minden tavasszal azon vitatkoztunk, hogy létezik-e az a szó, hogy göb. Mivel a fa az ablakunk alatt először göböket kezdett növeszteni magára. Minden évben elő kellett vennem a nagyszótárt, hogy bizonyítsam az igazamat.
Hajnali ágypucolás+ munka...
Gratulálunk a ki unokatesó érkezéséhez!
Azért nehéz lehet Nektek, hogy nem találkozhattok most.
Pénzátosnő egy kretén.
nekem is lett volna egy-két keresetlen szavam hozzá...komolyan elképeztő, ami ebben az országban zajlik.
Márti!
Nagyon szépek a gyerekeid!
A kedvencem, amikor hárman vagytok, meg a Bendegúz mosolyog elmosódott háttérrel. Azt a férjed csinálta, ugye?
Ez a felmálházás ismerős. Még Lilivel málháskodtam, mivel ő minden játékához ragaszkodott: babakocsi, motor, labda, homokozó, uzsi és a legtöbbször még vásároltunk is.
Hogy múlik az idő, Saci nagyon ügyes!
Réka!
borcsa is nagyon ügyes! A lányok sok szempontbó akaratosabbak mint a fiúk. Ágoston meg különben is egy angyal!
Hogy jönnek ki egymással?
A délelőttjeitek nagyon hasonlítanak a mieinkhez!
Csak mi kettesben vagyunk és Lilit elvisszük reggel a suliba. De én is szeretem, ha elkészülnek a dolgok, mire kimegyünk. Most viszont, lehet, hogy változtatni kell majd a sorrenden a rekkenő hőség miatt.
Hajrá fogyókúra! Nem hiszem amúgy, hogy komoly szükséged lenne rá!
Örülök, ha tetszik a blogom, nagyon jólesik az ilyen visszajelzés.
Én most tornázni kezdtem Norbival. A Ducitréning
1-et
. Először nem akartam, de nagyon jó mozgás, és fontos, hogy tényleg vigyáz az izületekre.