Sziasztok!
Kedves Névtelen!
Én múlthéten kedden szültem császárral.A Ruzsvánszky dokinál.Nekem nagyon bejött a doki,nagyon kedves volt,jó fejnek tartom,és alaposnak is.Elvileg másnál kellett volna szülnöm,de az a más doki sajna az utsó pillanatban "lelépett",így a Ruzsvánszky doki jutott nekem
Akkor nem ismertem őt,csak a műtétem napján ismertem meg.Velem tényleg nagyon rendes volt,és hozzá is fogok visszamenni kontrollra.
A Horváth dokiról én azt hallottam,hogy elég beteg szegény,habár ezt a kórházi tartozkodásom alatt nem igazán vettem rajta észre.
Szóval a Ruzsit bátran merem neked ajánlani.
Jade!
Amit én is ajánlani tudok neked,hogy vigyél be egy-két textil pelust,és mellszívót,mert ezekre tényleg szükséged lehet majd a kórházban.Ha baba-mamás szobában leszel,akkor a csecsemősök minden reggel 5db.pelust adnak a babának egy napra,ezt kell beosztanod neki.A kis zokni szintén jó ötlet,én is azt láttam,hogy a legtöbb babukának volt a kezecskéjén zokni.Engem a cumis üveg nem zavart,mert szerencsére hamar hazakerültünk a kórházból,és itthon nagyon jól szopik a babócám,de ettől függetlenül nem tartom rossz ötletnek ha viszel be magaddal cumisüveget is.
Sziszike!
Gratula a pocaklakódhoz!
A Lacza dokit kétszer volt szerencsém közelebbről megismerni,először 75'ben.Én nála születtem,vagyis ő segített a világra jönnöm
Állítólag úgy kellett kinyomnia az anyukámból
Aztán 95'ben ő vizsgált meg a bemutatáson,ahol ő döntötte el,hogy másnap reggel megindítják majd a szülést nálam.Kedves kis emberke,de túl sok tapasztalatot nem szereztem vele kapcsolatban.
Gratulálok a másik két lurkódhoz is!
Pilisszentkereszten én sokszor jártam,lakik ott egy ismerősöm,és náluk elég sokszor voltam az elmúlt években.
Ez a kedves ismerősöm is idén augusztusban szült,két nagyfia volt már,és most a család nagy örömére kislánya született
Igaz ő nem a Margit Kórházban szült.
Sok sikert kívánok neked a szüléshez,kívánom,hogy ne császár legyen.
Nicki!Majd írjál,hogy veletek mizú van?
Nálam minden oké,a Kira baba szépen eszeget,szinte egész nap a cicin lógna,elég kis síróska,de nem baj imádom
Na most megyek pihizni,mert szerintem hamarosan úgyis megint cicizés lesz
Sziasztok,Rita.