Brigi, ezek a homokozó-bírkózó fiúk!
Nagyon édesek! Jövőre majd hárman nyúzzák egymást a homokozóban.....
Kriszta, szegény Aziz..... remélem, nem lett nagyobb baj, és azóta már javult a helyzet..... Szegénykék, jól megijedhettetek!
Szerintem tuti összehozunk majd egy talit!
Noémi, remélem, most jobban aludt Bálint.
Mi is nagyon rosszul alszunk, én már úgy ki vagyok, hogy elmondani nem tudom!
Ingerült vagyok mindenért......
ami egy kicsit nem úgy van, ahogy szerettem volna.....
És még emiatt lelkiismeret furdalásom is van, mert Bende nem tehet róla, és nincs most türelmem annyit játszani vele.....
Jövő héten kedden vagy szerdán lesz a foglalkozás? és hány órakor????
Norri, Te tartod?????????????????? De jó!!!
Remélem, el tudunk menni.....
Noémi, nagyon jól áll neked a kalap!
Nekem tetszik a tankini.... de azt hittem, felpróbálod, és úgy teszel fel képet!
Noémi, ilyet bébikompot akartok venni? Szerintem tök jó.
Nekünk nincs, és mi nem is veszünk, mert ahhor nem tudok neki elég helyet biztosítani, és Bende most is mindenhová eljut, ahová akar.....
Noémi, és köszönjük szépen....
Andi, neked is köszi.
Nóri:
NAGYON GRATULÁLUNK! NAGYON ÜGYES VAGY!!!!!!!!!!!!!
Szerintem se aggódj, hogy hanyas lett! A lényeg, hogy görbüljön! Persze bosszantó, amikor végig ilyen jól tanultál..... de tényleg senki nem kéri majd számon, hogy hanyas is lett! Egy kicsit fellélegezhetsz most már, és 1 hét múlva már tényleg az utolsó vizsgán is túl leszel.....
És nagyn ügyes voltál!
Emőke, ezt én is meg tudnám szokni, hogy reggel kel csak Bende. De hátha Lili is úgy gondolja, hogy neki is jobb így, és átalussza az éjszakát.
Brigi, de ügyes Bence! Hihetetlen nagyfiú már! gratulálunk neki!
Timcike, nagyon jók lettek a képek! Látom Atticy élvezte a tortáját!
Ági, köszi szépen!
Sajnálom, hogy rosszul aludtatok....
Mondjuk nálunk sem volt egy leányálom az elmúlt éjszaka.
Először én nem tudtam aludni, utána meg Bende....
Szóval jól összehoztuk!
Erika, szerintem Józsika most dobálós korszakban van. Na meg rombolósban..... De reméljük, kinövi.
Bende is állandóan dobálózik, csapkod. Na meg az egymásra rakott kockákat lerombolja, és nagyon tetszik neki.
Andi, nagyon klassz lehetett ez a program! Micsoda kis járgányban ülte Petike!
Mogyó, köszi szépen.
Nagyon ügyi Ágika!
Örülök, hogy már teljesen a régi... a doki melyik doki lesz????? Amelyik diagnosztizálta a betegséget, vagy a háziorvosotok?
és várjuk a képeket.
Kriszta, nagyon köszi!
Kriszta, szerintem nem a férjed tehet a balesetről.... De ez az én véleményem. Ha ott vagy, lehet, akkor is megtörténik. És Mahmoudot ezzel csak elbizonytalanítod, hogy valamit nem jól csinál.... de nem akarok tolakodó lenni, és remélem, nem bántottalak meg ezzel, hogy leírtam....
Ildi, nagyon köszönjük!
Na eléggé összevisszára sikeredett a hsz.... de nézzétek el, ezt is reggel óta írom.