Sziasztok!
Timcike, nagyon aranyosak a pancsis képek!
BOLDOG SZÜLINAPOT ATTICYNEK!!!!!
Timcike, de klassz kis oroszlánotok van! Látom, Atticy teljesen birtokba vette!
Hogy haladtok a torta sütéssel?
Kriszta, de jó, hogy már csak néhány hét, és jöttök haza! Akkorra mindenképpen szervezünk valamit, és találkozunk újra!
Kiscipő: mi most még csak bentre, de azt írták, kültérre is lehet használni. De még nem áll Bende annyit, hogy kintre is vigyük magunkkal. Még szerintem kell néhány hét, mire érdemben használni tudjuk. De nem siettetem, mert így is elég nehéz leültetni. Állandóan állni akar.
Ildi, én is lemaradtam, de Bencének boldog hfordulót kívánunk! sajna nem volt időm az elmúlt napokban.
Mogyó, hogy vagytok?
Azért nem semmi, hogy a 3. doki vette észre, hogy garat gyulladása van!
De a lényeg, hogy most már megfelelő bogyókat kaptok, és meggyógyul Ágika. A pöttyökről gyere, és írj, hogy mi a helyzet?
Engem is érdekel ez az
oroszlán, hogy hol és mennyiért lehet venni/rendelni.
Ági, köszi, hogy hiányoltál.... Nagyon el voltam havazva.... Apa sem érezte jól magát, ezért Bendére is nekem kellett állandóan felügyelnem. Estére meg már nagyon hulla voltam.
Noémi, bocsi, hogy csak most olvastam, de írtam is Erzsónak, nem megyünk/mentünk az arborétumos talira.
Nóri, MEGY A DRUKKKKKKKKKKKK! Ügyes leszel! Ne izgulj!
Várjuk a beszámolót utána!
Erika, nagyon jó lehetett ez a gyereknap!
És nagyon jók a képek! Briginek milyen hosszú haja van!
Józsika meg egy kis huncut portéka!
Az a sörös dobozos kép nagyon tetszik! És én sem botránkoztam meg....
Ezek a gyerkek mindent megtalálnak..........
Noémi, szerintem az a 30-as is sokat számított.
Egyik ismerősöm nem keni a gyereket. A múltkor kérdeztem, milyet használ, és azt mondta, nem használ....
Államvizsga: mi is tételt húztunk, szintén 2-t, aztán a szakdoga védés. vagy ez előbb volt? Már nem is emlékszem.... Csak azt tudom, hogy az egyik tétel olyan volt, amit nagyon nem akartam.....
Noémi, de jó, akkor lesz Univeres tali!
jaj, ne....
Most nézem a naptáramat, és akkor kell az unokatesókra vigyáznom. Pont azon a héten.....
Pedig már úgy rákészültem.................................
Brigi, micsoda paraméterek!
Tényleg hatalmasat nőtt Dana! De ezt szemre is láttuk szombaton.... Persze nem 1 hó alatt, de akkor is nagyon sokat nőtt!
Ti hogy vagytok a pocaklakóddal? Rosszullét volt azóta?
Brigi, nagyon jók a képek!
Bence villámhárítós kar- és nyakperecei nagyon tetszenek! ezek tényleg jók villámhárítónak is?
Andi, ez milyen foglalkozás csütörtökön a könyvtárban? Érdekelne.... Meddig tart, milyen jellegű, mennyibe kerül.....? stb.
Tegnap úgy megijedtem! Bende felállt a kanapé mellett, de nem tudott leülni, és elesett. Pont a kőre, és úgy beütötte a fejét! Szegény, vagy fél óráig hüppögött............
Egész nap lestem, hogy nehogy hányjon, vagy lázas legyen... de szerencsére nem lett semmi baja! de akkorát koppant!
Még puklija is lett.......
Gondolom, hozzá kell szokni ehhez, de erre nem lehet felkészülni.....
na megyek, valami ebédet kellene varázsolni.....