Sziasztok!
Én még mindig meló közben így este/éjjel, nappal meg lekötnek 100%ban a lányok, főleg B, aki már nagggyon magas helyekre mászik, átlag 2 percenként...
És most nem lesz ovi 3 napig, és egy csomószor itthon kell lennünk,h a gázasok be tudjanak jönni a lakásba, szal érdekes hetünk lesz....
Fürödni mehetünk a Dédihez, főzésre van mikró, fritu-csupa egészséges, meg 1, azaz egy db villany főzőlap... Lehet,h jobb lenne rendelnem vhonnan kaját?
Rendelt már vki ilyen fúdekszpressz, vagy ilyesmiből? Nagyon vacak meg drága?
Ettől függetlenül jól vagyunk, csajok édesek-ügyesek-imádnivalóak és elevenek (főleg B).
Képek szuperek!! Adrika, Füles, Botond és Bendegúz (aki már milyen nagy! Gratulla!!) és Ábel gyönyörűek!!!
Szrek, ki zenél nálatok? Pről is vannak ilyetén képek, abból az időből, amikor Apjuknak még volt ideje zenélni...
Képzeljétek, a Máv-bizt.lezárta az ügyünket végre, a roncsot leadtuk, de mani még sehol, húzzák az időt...de legalább alakul.
Fibi, sikerült eladnotok a mondejót?
Rylie, Pt 2 hetesen vittem sétálni először (április), de akkor már 25 fok volt kb, sztem, amikor ilyen jó idő van, akko rsimán mehet ki a gyerek (mondjuk nem akkor, ha esik/fúj a szél/szmog van/tűz a nap, bár ezek közül a legtöbbön lehet segíteni.) B januári, őt hazahiztuk, aztán vittem magammal a dokihoz, amikor mellgyulám lett, de sétálni kb 1 hós koráig nem jártunk, akkor hirtelen megenyhül az idő, és elkezdtük. Szal, sztem könnyű dolgod lesz a nyári kőccel! Nopara! (És itt van a kendő-leírás másolatod, jössz erre vmikor?)
Megyel eldőlni, mindenkiek puszi!
D.