Sziasztok !
Már megint régen nem voltam, ne haragudjatok.
Gyorsan visszaolvasgattam , és nagyon elszomorodtam .
krisz : ez nagyon nehéz , én nem is tudom mit tennék.
Az viszont biztos , hogy nincs attól rosszabb, minthogy szenvedni látod a saját gyermekedet, és segiteni nem tudsz rajta .
A tesód bárhogy is dönt.... ÁÁÁ belegondolni is szörnyü.
Mindannyiotoknak kitartást és sok erőt kivánok.
Ez a véres sztori nem semmi. Nagyon jó cselekedtél, minden elismerésem a tied !
A mentősök mit mondtak ?
Egyszer nekem is volt egy ilyen jó cselekedetem , egy idős néni elesett és eltörött a lába. ( nyilt törés ... nem volt valami szép látvány )
Akkoriban még szakközepesek voltunk , és pont a suliból mentnk haza. A barátnőmmel tettük rendbe amig a mentő odaért. Minket nagyon megdicsértek, mi pedig olyan büszkék voltunk magunkra.
Ez az érzés azóta is olyan jó érzéssel tölt el ha rá gondolok.
timesz : te sem vagy semmi, jézusom.
A trombózis nagyon veszélyes, vigyázz magadra és tényleg feküdj.
Remélem már jobban vagy.
tia : a könnycsatorna elzáródásnak gyakran már újszülött korban is jele van ( csipás szem, gyulladt szem, a szemben megreked a könny )
Mi is mindig kamilláztuk , szükség esetén pedig szemcseppet adtunk.
Általában a könnycsatorna elzáródásnál a beavatkozás ( átmososás ) 3 hós kor körül szokott megtörténni ha addig a különböző módszerek nem vezetnek eredményre.
De ez az orvos döntése hogy pontosan mikor végzik el.
Nálunk elöször a szemcseppen kivül a maszirozást javasolták és a kamillázást.
A tünetek elmúltak , de ahogy a kezelés abbamaradt gyakran vissza is tértek.
Ha nem rendeződtek a dolgok akkor átmosták , megnyitoták a könnycsatornát ami nem fájdalmas és elég gyorsan megvan.
Szerintem is jó ötlet ha egy ilyen internetes dokit megkérdezel , én is többször "igénybevettem " az ilyen szolgáltatást és elég hamar válaszolnak, nagyon rendesek.
Rólam : a család jól van, a papa is renbe jön lassacskán.
Apám állapota stabilizálódott, de sokat kell járkálni hozzá.
Az irábelim 80 %-on felüli lett , az iskolai szóbeli záróvizsgán kiváló eredménnyel végeztem. A nagyvizsga 7 -én ( irásbeli ) és 10 -én ( szóbeli ) lesznek , úgyhogy még mindig tanulok és idegeskedek.
Az angolos csapattal voltunk bulizni pénteken, a padtársam pilóta igy elvitt minket egy kis körre, szuper volt, élveztem / tük nagyon.
Utánna kaja egy szupi étteremben , majd levezetésként cukrászda.
Isteni nap volt !
puszi mindenkinek.
nekem is sokszor kilép a rendszer , főleg amikor sokat irok.
Nekem az vált be, hogy a kis visszalépő zöld nyilat megnyomom , akkor beadja a belépési oldalt , ott belépek és újra megnyomom a zöld nyilat. Ilyenkor visszaadja amit irtam és másodjára már elküldi rendesen.
De igy legalább nem kell újra irni mindent.
Puszi nadimo