Sziasztok!
Utólag is boldog szülinapot Pankának!
Alziza, jobbulást! Zalán nagyon helyes a képeken.
Drukkolok holnapra, mesélj majd! Mese CD? (Utolsó, last minute ötletem
).
Suli-történet - hát, olvastam a héten, csak írni nem volt időm, de ez volt a tippem, hogy vsz. a felnőttek nézőpontjából a történet kicsit másként fog szólni, mint ahogy a gyerekek mesélték. Utólag kibogozni nem is lehet, nyilván, ráadásul szerintem mindkét verzióban van egy jó adag igazság - ezt látatlanban meg merem kockáztatni.
Személy szerint én egy dologhoz viszont ragaszkodnék, annak a kiderítéséhez, hogy verekedett-e a tanár és ha igen, azt szóvá tenném. Ehhez persze az is kell, hogy Alex megértse, hogy ez komoly, ebben nem lehet hamukázni. Akár tanítja őket az az ember, akár nem, ne verje a gyereket, egyiket se, enyémet se, másét sem.
Mondjuk gyomorból nekem is az a reakció jönne, hogy mit szólna, ha őt verné le valaki, aki nagyobb nála, de a verekedésre nem a verekedés a helyes reakció, szerintem, így ezt meg sem említeném.
Joe, drukkolok nagyon!
Gabek, sátortémához nem tudok hozzászólni, nálunk brutál fényvédelem kell, gyakorlatilag az egész családnak, tehát más méretű felületekben gondolkozunk
.
Timi, gondolok rád
És ha addig nem jönnék, akkor jó utat, érezd magad nagyon jól! Hol fogtok megszállni? A wombats hostel tök jó, szerintem, kulturált, olcsó, gyerekkel is lehet oda menni - bár nem "gyerekbarát".
Egyébként meg örülök, hogy ideértetek
legközelebb majd jobb házigazda is leszek.
Lilla, szerintem még nem állsz annyira rosszul, most jön még csak a zöldség-gyümi szezon.
Móni, mi még bírjuk a hőséget, szerintem én a legrosszabbul, mert le is betegedtem, huzatot kaptam, köhögök, fáj a torkom, alig van hangom, hasogat a fülemig, ezt hőségben még rosszabbul viselem. Ráadásul a tetőtérben nálunk 30 fok van (plusz-mínusz 1-2 fok).
Tündi, köszi kérdésed, a fentiektől eltekintve megvagyunk, pont ma jöttem rá, hogy Mira is annyira jól van, hogy már vannak olyan napok, amikor csak a napi háromszori gyógyszerezéskor jut eszembe, hogy valami baja van.
Brúnó is két hetet járt oviba egyhuzamban, kellett is nagyon, mert a héten már indul a nyári menetrend: csoportösszevonások, foglalkozások nem lesznek, csak játék. De hát alapvetően ezért jár, hogy barátkozzon.
Holnap mennek kirándulni a Városligetbe az ovival, barátnőm lesz a kísérője, várják mind a ketten nagyon
Egyébként meg nagyon sűrűek a napok mostanában, nem jutottam el idáig, az esték-éjszakák azzal telnek, hogy segítek kicsit a kollégáknak.
És ti, hogy vagytok? Mert arró trükkösen nem írtál
Nővéredéknek gratula!
Muzsu, megnéztem, a textilfilc Milan márkájú.
Nóri, nagyon helyes Erik baba, ezek a gödrös könyökök imádnivalók.
Tali: hát, én most két hétig nem mennék összaharákolni senkit.
Játszótér: Tündi, én csak azért ezeket küldtem, mert ezt találtam a neten, nem ragaszkodom én várhoz.
De azért küldtem, hogy felderítsd őket
Persze, csak ha belefér az életetekbe
Timinek van egy nagyon praktikus szempontja, hogy legyen egy belátható bekerített rész, hogy ne kelljen egyfolytában rohangászni a gyerekek után.
Nekem meg egy másik szempontom is van, hogy legyen árnyékos rész is, ahová mi be tudunk ülni Mirával (a porphyria miatt muszáj kerülni a napot). Bár jót senkinek sem tesz túl sok belőle...
Szóval, ha ott van mellettek alkalmas, nekem az is jó
Na megyek, igyekszem gyakrabban jönni!
Tücsi