Mogyó: szegény Ágika, nagyon szenvedhet a fogaitól!! Meg ez a láz.... Azért megviseli őket, Aziz nagyon nyűgi olyankor. Igen, nagyon más volt, kis csunyika.
Persze nekem ő volt a legszebb.
Ági: az 50-es naptejjel Boti sem fog leégni, meg akkor magadra is kenheted. Fehér vagyok én is mint a fal, mindig lepirulok egy-egy séta után. Nem látszik rajtam, hogy 3 éve Afrikában élek!
Nekem is a cipőmérettel van a gondom, nem merem így próba nélkül... Ja, és nálunk is nagy probléma a cipő és sapka eldobálás. Már nem egyet el is veszítettünk emiatt.
Manó: nagyon nagyon tetszik a cipőcske, tök jó a színe, és látszik, hogy Bendének is bejön!
Képeket igyekszek majd tenni, ha lesz valami jó, nagyon béna vagyok, meg a gépünk is csak egy egyszerű 5 megapixeles, nem csinál igazán szép képeket, főleg nem este...
Timcike: tényleg tündéri Atticy új ruhája!! Aziz kapott egy pólót Belgiumból, az lesz rajta, de tegnap felpróbáltuk, és majdnem szűk! Most rámjött a láz, hogy vegyek valami újat, meg gatyót is... Oroszlánkrém!? Imádom! Kiváncsi vagyok, hogy Te milyent fogsz készíteni!!
Ja, és kérdezted, itt nagyon meleg van, olyan 35 körül, de már nálatok is afelé közelít!
Nagbri: jaj, nagyon édes Dana, és biztos, hogy érzi, hogy baj van, azért ilyen kis kedves veled! Tündéri egy gyerkőc!
Sajnálom, hogy menned kell a kórházba, nem lesz egyszerű!
Andi: remélem én is, hogy jól lezajlik majd ez a költözés. Dehát most festettetek ki!