Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

megmentem a topicot (innen a nagy messzeségből...) :lol:

Látom, minden gyerkőc nő, anyukák csinosak és fiatalodnak!!! :wink:

Boldog szülinapokat, névnapokat!!!

Pont olyan oldalon kezdtem ma az olvasgatást, ahol Rik érdeklődött Anditól felőlünk- köszi az érdeklődést, örülök, hogy emlékszel ránk.

Mi jól vagyunk, időm nincs a gép elé ülni, a hétvége olyan hamar elrohan. Zóra megy oviba, beírattuk, oda fog járni ahova Míra is.Igazából semmi más változás nálunk, dolgozunk, iskola,ovi,bölcsi között rohangálunk, hétvégén meg soha nem sikerül úgy megcsinálnom a lakást, ahogy szeretném. Most meg már jó idő is van, hétvégén délutánonként játszóterezünk.
Szóval éljük az átlagos családok életét mi is.

Gabó
irigyellek a hosszú szabiért, én még miskolcon vagyok a postánál dolgozó(ott dolgoztam Míra születéséig), ott nekem még van 90 nap szabim, de nem vehetem ki, mert úgysem megyek oda vissza dolgozni, így majd nekem is, ha lejár a gyes-em fel kell mondanom és kifizetik.

Ábizsani
milyen nagy Léna!!!én utoljára picibabaként láttam. És mennyire hasonlítanak Ábival!!!

Na és a Juti NAGYFIA :!: :!: :!:
Ő még csak most született! legalábbis akkor kukkantottam be utoljára olvasgatni.

Most is még melóban vagyok, de sztrájkolok munkailag. Már nemsokára megyek haza, nincs kedvem dolgozni, majd hétfőn....

Szép hétvégét mindenkinek, boldog GYEREKNAPOT!!!!

Pusz

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szia Csilla!

De jó, hogy jöttél! Majd rakhatnál fel képet a szépséges gyerekeidről. :-)

Most nézem a vonalzón Szecső két hete volt 8 éves.
BOLDOG SZÜLINAPOT SZECSŐ!

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!

Bagoly mondja verébnek!!! :) Ezt arra értem, hogy olvastam, hogy dícsérted Csilla meg Zsani gyerkőceit, és a Tieid is olyan szééépeeek!!!!!

Csilla!

Igeeeen, tegyél képeket a gyerekekről, én is mindig megcsodálom a vonalzódon őket! Gyönyörűűűűek!!! Rajzolni sem lehetne szebbeket! :wink:

jutiboszi

mirama

csak nem Te csináltad az ovis tortát??Olyan fincsin néz ki! :wink:
Mira élvezte az ovis felhajtást???

Csilla

eszembe jutsz persze,hisz közénk tartozol,és oly régen irtál :wink:
pénzedet Miskolcon kamatoztatod még 5 évig? :lol:

Juti

hogy vagytok??VAn elég tejcsid?Nyugis baba Milán?

KAtus???

Zília

mi is hasonlóképpen levegőzünk.Meló után irány a játszi.Aztán főzés,vacsi,fürdés alvás.Alig várom a pihenős hétvégéket! :roll: :D
Nem voltam dokinál,majd egy hónap mulva szabin leszek(Jun.16.ai héten)akkor lesz időm elmenni.De nem foglalkozom ám ezzel a témával.NEm érdekel most különösképpen.VAn két egészséges szép gyerekem.Nem töröm össze magam egy 3.-ért.
HA nem lesz se esek kétségbe.Vizsgálatokat sem akarok,csak rákszűrést.
Most ezt érzem....
Köszönöm az aggódást! :wink: :!:

ZSani

Láttalak Virággal fagyizni a héten.
MAjdnem akkora Virág mint TE!!!!! :shock: :D
Jól vagytok???
Vendég

Sziasztok!

Olvasni nincs idöm, csak egy gyors bejelentkezes. Meg egyenlöre egy darabban vagyok, de a heten elkezdödtek mar az elöfajasok.
Meg 2 hetet akarok kihuzni aztan kibujhatna a kisasszony. :) Eleg volt mar, kicsit vagy inkabb nagyon kezd terhes lenni a terheseg.
Jo nagy baba lesz , a dokinö azt mondta a heten, hogy a meretei alapjan mar most a 36.heten megfelelne egy 40. hetes magzatnak.
Lara jol van, egy-ket hete alszik szepen egesz ejjel az agyaban, de legalabb egy het kellett hozza ejszakankent 2-3 oras fentletek, hogy elerjük ezt. a vegen mar nagyon nem tudtam mellette aludni, es ha megszületik a kisteso is egyszerübb lesz, ha ö a sajat szobajaban alszik egesz ejjel.
Mindenkinek szep hetveget.
Reni

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Jöttem árulkodni :lol: :lol: :lol:

Megérkezett a kis Kőhalmi Áron :D délelött született, 3600g körül, (pontosabb adatokat még nem tudok) jól vannak :D

Kép

Mégegyszer nagy gratula!

katus78

Rik, gondolom, hogy várod a "munka " nélküli hétvégéket.Bele se merek gondolni mi lesz ha majd megyek dolgozni így is nehezen érem magam utol hát még akkor ha nem is leszekegész nap itthon.

Reni, akkor már nem sok van hátra.Pocidról nem teszel fel képet olyan kiváncsi vagyok.Ki nyert a név választásban Lisa vagy Léna lesz?Lara eddig veletek aludt?Várja már nagyon a tesót?Pihenjél és aztán azért jelentkezzél még mielött meglesz a picur és valahogy tudasd ám velünk, hogy megérkezett.

Zília

Kép
kertész ákosné

Katus,
épp tegnap jutott eszembe, hogy Erikáékkal mi lehet...

Közbejött valami tegnap délután, ezért már napközben sem kerestelek...
Két foci van már csak összesen utána nagyon sok időnk lesz csavarogni.

Erikáéknak sok szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!!!

nagy-nagy gratula erikáéknak!!!! :) én is gondoltam rá mostanában, mert csak kb-ra sejtettem, hogy mikor lehet a nagy nap. de jó, gratulálok nekik!!! kár, hogy erika nem ír mostanában, gondolom most meg még annyi ideje sem lesz. de azért olyan jó!!!

üdv a távoliaknak, szia csilla!!!!!!!!
ééén is várom a képeket a gyerkőcökről!! :)
látom nálatok is zajlik az élet, nyüzsögtök. zóra várja már az ovit? szecsőnek utólag nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

zília,
te hova mész majd vissza dolgozni?

katus,
ti hogy vagytok? tesók jól elvannak egymással? :)

szia reni!!
kitartás!! várta még magára a hugi, de nem baj, kibújik ám előbb-utóbb! :)
lara várja már? már nem dolgozol, igaz?

juti,
és ti hogy vagytok?

erika,
igazad van. szerintem jól gondolkosz a témával kapcsolatban. nem is kell naon görcsölni rajt, attól csak rosszabb.
milyen lesz rékád bizije?

én megkaptam a következő havi beosztásokat, kicsivel többet fogok dolgozni. de még belefér.

most netezek, közben szól a lost :wink: és várom gábor hívását, hogy mikor menjek érte sopronba. oszt. találkozón van. :P

KépKép
viol81

Viol!Pesten voltunk Spár majálison!Busszal mentünk fél 6-kor indultunk és este fél 10-re értünk haza!Jó volt csak fárasztó!Ingyen volt mindensemmiért nem kellett fizetni.Kaptunk 5000ft-értékbe kupont amit beszrzési áron le lehetett vásárolni a standokon.
Akkor egy hóban van egy szabad hétvégéd!Ez jó!Anyuddal,hogy bírja Dorka és fordítva?
Igen Tegnap volt Levus 3-éves ma lesz a bulija délután!Hihetetlen!

Mirama!Köszi a bókokat aranyos vagy! :) :)
Nagyon szép tortája volt Mirának!Ő választotta?
Noelnek milyen kis ördög mosolya van a 3.-ik képen! :D :D

Csilla!Jó olvasni téged,hogy minden oké és rendben van!
Szecsőnek utólagos boldog szülinapot!

Nagy gratula Erikáéknak!

Kép
dzsezmin

Sziasztok,
jöttem gratulálni egy csomó mindenkinek :lol:

GABÓ, KIS HUSIDNAK BOLDOG HARMADIK SZÜLINAPOT!

ERIKA, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!

CSILLA, IGAZ UTÓLAG, DE SZECSŐNEK IS BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Erikáéknak én is szívből gartulálok,egészséget,boldogságot az uj jövevényhez! :D

GAbó
Levikének Boldog 3.szülinapot kivánok!
Kéepekt teszel ugye???Mit kap a nagyfiú??

Viol

következő havi beosztásokat????Hány hónapra előre????
Nekem csak egy héttel előre adják meg.. :x
JAja,nem görcsölök,vagy lesz vagy nem!!!! :roll: :wink:
Semmi erőlködés :D

Egész hétvégén gyereknapoztunk,péntektől máig.CSajoknak jó hétvégéje volt!!!Képeket rakok majd!!
Vendég

Sziasztok!

Erikáéknak mi is gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Csilla-nagyon jó, hogy jelentkeztél!!! :lol: :lol: Zóra haja már milyen hosszú??? Szecsőnek boldog szülinapot így utólag is! :lol:

Reni-drukkolok!!! A frontokra vigyázz, itt olyan buta idő van mostanában :? , 30 fokot mondtak a hétre :shock:

Gabó- Levi csuda nagyfiú már!!!! Boldog szülinapot!!!!

Zília- pénteken vizsgázom :? :? , és szeptemberig nyugi lesz, csak a szakdolimat kell írogatnom...

Juti-nem értem hozzád, bocsi :oops: Hasfájás?

Mi is gyereknapoztunk egész hétvégén. Kálmán ma ringlispilezni vitte a kisasszonyt Ágfalvára, állítólag hiszti is volt a 2. kör után és csak egy másik körhintával lehetett Kincsőt elcsalogatni :lol: :lol: Délután pedig finom vörösbort kóstolgattam Hegykőn (apa vezetett :lol: :roll: ), bekukkantottunk a recepcióra is, de Violt nem láttuk. Tegnap Petrát csodáltuk lóháton a Jerevánon és újra megállapítottuk, hogy Rik hihetetlen fiatal egy csajszi :wink: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Mindenkinek boldog szülinapot utólag is.

Erikáéknak sok boldogságot az új kis jövevényhez.

Rik, igazad van abban, hogy van két gyönyörű gyereked, aztán ha akar az a harmadik jönni akkor majd egy nem várt pillanatba jönni fog nem kell rajta idegeskedni.

Viol, azt még nem tudom hova megyek dolgozni mivel a főnököm közölte lazán velem, hogy megvan helyettem az ember így nem tud visszavenni ill. akit utánnam vettek fel ( közbe tavaly ő is szült ) 2 év múlva neki is lejár a gyes és őt is vissza kell vennie és mindenkit nem tud.Mondjuk szerintem furi, hogy aki utánnam jött őt vissza kell vennie engem nem.Most ott tartok, hogy próbálok utánna járni mi illet meg szabadság , felmondási idő, végkielégítés amitől szerintem fejre fog állni mivel ő még nagyon a szabit sem akarja kifizetni , mert nem szereti a kötöttségeket.Persze úgy gondolja, hogy egy maszek nak mindent szabad és mindent megtehet az alkalmazottjaival, de bennem emberére talált, mert mindent amit a törvény enged ki fogom harcolni magamnak, ha egyszer ő ilyen csúnyán viselkedett holott amikor eljöttem mondtam,hogy szeretnék visszamenni ill. apukája amikor felvették helyettem a 2. csajt aki szült ( az első otthagyta őket ) felhívott visszaakarok-e majd menni dolgozni, mert akkor meghatározott időre írják neki a szerződését, hogy majd én visszatudjak menni, de mint a mellékelt ábra mutatja ez nem így történt.Úgyhogy így most várakozó állásponton vagyok , hogy mi lesz. Igazándíból Alexandra csak szeptemberbe kezdi az ovit és az első két hét beszoktatás így addig semmi esetre sem akaróznék dolgozni menni, mert nincs is nagyon kire hagyni.Szóval a jövő zenéje még, hogy mit fogok csinálni.Na most jó hosszú lettem , remélem nem baj.Bocsi.

Jó éjszakát mindenkinek !

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Anikó! Nem baj, a neten találtam tök jó masszázsfogásokat pocakfájásra, nagyon bejött!!! Meg vettem cseresznyemag-párnát, azt is szereti, megnyugtatja.
Jól vagyunk egyébként, növöget!!!! Nagyon ügyi, nyúl a tárgyakért, mindent megfog, megmarkol, és a szájába vesz. Gagyog, gügyög, hangosan kacag, kommunikál, néha énekel, nagyon ügyes, nagyon kommunikatív gyerkőc!
Viszont visszatértünk az éjjeli kajáláshoz, 2x is eszik éjjel!!!! Kell a kajci, hogy nagyra nőjön!
Pocak néha fáj, de egyre kevesebbet.

Na, megyek!

Jó éjt csajszik!!!!!

Ja, szopik rendesen még mindig, remélem megtartja jó szokását még legalább 3 hónapig!!!

jutiboszi

ERIKA!

Nagy nagy gratula Nektek! Remelem minden rendben van. Azert ha idöd engedi tegyel fel kepet Aronrol.

Zilia!

Nev ügyben döntöttünk, de majd csak akkor mondjuk ha megszületett. :)
Lara mar varja a kistesot nagyon. A legjobban arra a pillanatra varok, amikor ö elöször fogja meglatni a hugicijat.
Holnap akarjuk a gyerekszobat berendezni, igazabol minden megvan csak a butorokat kell lehozni a padlasrol ill. a vendegszobat felköltöztetni egy emelettel feljebb.

Viol!

Mar nem dolgozom, nem is birnam. Eleg Lara meg a haztartas. De szerencsere Dieter rengeteget segit, igy tudok böven pihenni is.

Itt egy pocakos kep maj.17-en keszült. Kép

Kép
Kép
reni76

Köszönjük a köszöntéseket!

rik!Kapott egy nagy medencét kigyóval,pálmafáfal,kis csúszdaszerű valamivel a Rossmanba lehet kapni tök olcsó 3000ft.Majd teszek fel róla képet marha jó!Kapott két távirányítós autót,Thomas kifestőt,helikoptert,játéktartót,gatyákat,pólót!Meg még majd ha megyünk haza ott a többit!
Jó volt a buli nagyon élvezték a gyerkőcök!
Látom nagyon eltökéltek vagyok projekt ügyben! :D :D :D

reni!Nincs is olyan pocid! :) :) Nem sokat híztál ugye?

Anikó!Fényképek lesznek a lánykáról?Azt hiszem ha otthon leszünk te leszel a bor barátom! :lol: :lol:

Majd elmehetnénk valahova!

Zílií!Hol melóztál,hogy ilyen köcsögök?

Kép
dzsezmin

Pár kép!
Kép

Kép
dzsezmin

Kép Ő a nagy bölcsis szerelem!
Kép
Kép

Kép
dzsezmin

Reni,szép pocid van és látom Lara is élvezi a lábmasszázst.Nagyon tündéri kiscsaj.Ma megyünk Alexandrával anyukádhoz kiscsibéket nézni.Külön szobába lesz a hugica? Kiváncsi leszek mi lesz a neve , de van egy tippem , hogy egy 3. név lett a nyerő.Jó szobarendezgetést! Lara bizti segíteni fog.Te meg csak vigyázz magadra és pihizzél amíg lehet.Arra én is kiváncsi vagyok hogyan fog reagálni Lara amikor elöször látja meg a tesóját majd meséld el.

Dzsezmin, én egy maszek fogorvosnál dolgoztam Sopronba mint recepciós.Mekkora nagy a fiad és milyen szép Thomasos torája volt.Akkor most mát te szabin vagy?Házzal hogy álltok?

Szép napot mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Anikó

köszi! :oops: :D
Most mondjam,hogy szeretném,ha nem lennék ilyen "taknyoskinézetű"??
Jövőre már Kincső is nagy pacis csaj lesz!!!(képet teszek fel majd róla,mert van ám!!:) )

Zília

hát ez a maszek világ... :evil: De igazad van,ne hagydd magad.Ami jár az jár!!Nem 5 ft-ról van szó!!!!!!
Alexandra várja az ovit???

Reni

szerintem nagyon szép pocid van,és hatalmas!!!!
Kiváncsi vagyok én is a névre!!!Hagysz egy kis izgalmat nekünk is!! :lol:
Lehet hogy LAra választott egy nevet,és az lesz???
(nálunk Réka választotta a PEtra nevet)

Dzsezmin

micsoda tuti buli volt!!!ÉS mennyi mindent kapott a "bölcsis szerelmed" :lol: Gratulálok mégegyszer a 3.szülinaphoz!!!!
Utánpótlás??? :oops:

Juti

micsoda ügyike Milán!!!Büszke anyuci vagy látom!!! :wink:

HAjnusról tudtok valamit???
KAtus hogy vagytok??????
Vendég

Rik,igen nagyon várja az ovit.

Képzeljétek Reniéknél olyan titok a név, hogy még anyukájának sem árulták el. :)

Zília

Kép
kertész ákosné

Erika babája a Kisalföld fényképarchivumában látható!GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Levinek utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!
Te jó ég, hogy szalad az idő, nyolc hónapos volt mikor elkezdtem írni a babanetre! :shock: :shock: :shock:

Nagyon helyes nagyfiú! Szuper tortája volt, ezek szerint még mindig Thomas a kedvenc.
Mikor jössz? Én is talizni akarok Veletek!

Rik!

Nekem is nekem is írd meg priviben mi újság, nagyon kíváncsi vagyok!
A te lánykád is nagyon nagy lett és nagyon szép :D
Várjuk a további képeket.

Hajra Reni, már nincs sok hátra! Szép a pocid! :D Lara is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Névre nagyon kíváncsi vagyok! :lol:

Zília!

Felháborító! :( Most már intenzív állás keresésben vagy? Mi a végzettséged?
Kíváncsi leszek velem mi lesz majd, egyenlőre várnak vissza....igaz az még nekem messze van.

Mi jól vagyunk (kopp-kopp) Márton csodálatos kis baba, has fájás úgy néz ki elmúlt, igaz tegnap meg tegnapelőtt sok sírás volt, mert nem tudott kakilni, de ez teljesen más mint az az igazi nyüglödés ami éjszakánként volt.
Nagyfiú már, kinőtte :D
Máté is helyes a kis tesóval, finoman simogatja, szeretgeti, puszilgatja, igaz mikor azt hiszi nem látom, azért kicsit megszorongatja a lábát. :lol:
Már néha látom, hogy azért féltékeny, de hát ez szerintem természetes ebben a korban.
Jó lenne majd talizni a játszin, ha kicsit "jobb" idő lesz.

Szép napot!

Kép

katus78

Katus, de szépek!!!
A tesós képeknél nincs is szebb a világon :lol:

Viol,
múltkor elfelejtettem válaszolni. Ábi még ovis, még csak 6 éves. Igaz összel már menne suliba, de visszatartottam.
A Hunyadi oviba jár, azért volt a sportnapunk az iskola pályáján.

Ha már ilyen ritkán ír mindenki, legalább képeket dobjatok, olyan jó nézegetni.

Kép

Kép
ábibaba

Zsanett!!

Nincs sok időm, így jön a kép... :D
Kép

Szóval jó idő van, hol itthon strandolunk, hol a melóhelyen... :D

Szuper a pancsoló, tiszta és kellemes, gyertek!! :D

Levi!!!!!!!!!!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!!!!!
:P :P :P :P

Anikó,
ejjj, boroztál? :wink: Aznap azt hiszem délelőtt dolgoztam. Sőőt, mindig délelőtt dolgozom.

Katus,
édesek a fiúk!!!! :) :) :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Képek:
Kép
Kép
Kép

Katus-csodaszépek :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi állandóan csavargunk, már 9kor el kell indulnom a kisasszonnyal (villámebédek vannak :twisted: ), aztán alvás és utána újra csavargás :lol: . Mióta szoknyás-rövidnadrágos, tiszta seb éa plezúr a térde :roll: , pont mint nekem ennyi idősen... Mert futni kell ám, nem sétálni kényelmesen :twisted: :twisted: :twisted:

Holnap szigorlatozom, picit gondoljatok rám délben, légyszi!

Egy taliban mi is benne vagyunk, a Deák tér nagy favorit mostanában, Kincső önállóan csúszik, libikókázunk, és azon a forgós izén kell mindig lógni vele :D , én meg belül aggódom, rettegek, de muszáj engednem , mert így erősödik, ügyesedik...

Puszi!!! Megyek, vasalom a holnapi vizsgacuccomat :roll: Legalább szép legyek, ha okos nem... :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Hello!

Szuperek a kalapos lányok! :D Hurrá itt a nyár!!!!!!!!! :D

Képeket még, még, még!

Ábizsani tőled is kérünk!

Mindenkitől!

Anikó!

Nagy drukkkkkkkk, jövő héten mehetünk......

katus78

Eszti,Janka,Zsanett Boldog névnapot!

Kép
dzsezmin

Zília!Igen már szabin vagyok hétfő óta és baromira élvezem!
Házzal alakulunk,de idén nyáron lesz a nagyobb renoválás! :) :)

rik!Jövő hét szombaton meg mi megyünk a Kyra(szerelme)szülinapi bulijára!! :lol: :lol: :lol: Lesz csók meg minden ami kell! :D :D :D
Utánpótlás nem lesz egyenlőre!
Nálatok még mindíg semmi?

Katus!Holnap megyünk és jövő pénteken jövünk vissza(terveim szerint).Én is gondoltam rád,hogy mindenképp elmegyek hozzátok!
Olyan gyönyörű Márton és már olyan nagy baba!
Máté meg rengeteget változott!az a kis féltékenység kell én úgy gondolom!

Viol!Mennyi a beugró hozzátok?Mi valszínű lemegyünk a Husival.Akarok menni vele Petőházára(gyerekkoromban voltam utoljára)meg Fertőre meg hozzátok!De lehet,hogy Fertőt kihagyom!

Anikó!Szorítunk neked nagyon!

Kép
dzsezmin

Tegnap meg Pécsen voltam sogínőm vizsgázott én meg vigyáztam a Luca babára!Kis nosztalgia!Szép város bár sokat nem láttam belőle!

Na megyek el kell hoznom a Balázs szülinapi tortáját!
Ma 34.-éves a szerelmem! :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Szia GAbó!
Köszönöm Janka nevében! Ma szupi napja lesz :D
Az oviban ma tartják a szülinapját is, mert nyáron már nem lesznek.
Nagytakarításkor összeraktam két dobozt :lol: :lol: :lol: , egyik este majd találkozunk :D

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Oké! :lol:

Kép
dzsezmin

Hűű, Balázsnak boldog szülinapot!!

Meg a névnaposoknak is minden zsépet, jót kívánok!!
Eszti, Jankák, Zsanettek!! :D

Gabó,
élvezd ki a szabit!! Egy taliban én is benne vagyok, bárhol lesz is!

Strandra 1000 a beugró, Levinek nem kell, ő kicsi. Ha épp ott vagyok és sikerül, akkor neked sem. :wink: Vagy ócccsssóbban... :wink:

Anikó,
ha legalább olyan okos leszel, mint amilyen csini, akkor nem lesz semmi baj!! Igaz elmúlt dél, de biztos ügyes voltál!!
Kincső meg!!!!!!! :P Az a nézés!!! :D

Katus,
te is tehetsz ám még fel képeket! :wink: Attól, hogy nem kalapos lányaid vannak, még van két szuper kölköd, hadníííííííí!!!! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

4est kaptam!!!!!!!!!!!!!!! Csini is voltam és okos is :wink: .

Janka, Zsanett, Eszti: Boldog névnapot kívánok!!! :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Ügyike vagy!

Viol!Miért ilyen drága?

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Köszi Gabó!!!!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám.

Viol-a bio króm hat már?

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó,
szerintem azért ennyi az ár, mert pl. a 7 medencéből 5 vízforgatós lett és ebből kettőt tavaly csináltak (wellness külön új épületben + pancsoló kint), kettőt meg azelőtt vmikor. Meg bővítették az öltözőket is. De minden évben emelnek árat, kb 100 Forinttal, de sztem máshol is. :roll:

Anikó,
gratula!!!!!!:)
A Biokróm szegényke biztosan hatna, ha tisztességesen szedném... :roll: :oops: De a dobozában volt egy kis tájékoztató, hogy milyen termékek vannak, láttam egy másik fajtáját, azt hiszem biokróm-dia vagy vmi ilyesmi a neve, oda az is van írva, hogy fogyükúrázóknak is jó. Szedegetem ezt aztán megveszem a másikat, aztán szedem rendesen, aztán remélek és várok! :D

KépKép
viol81

Gyors leszek,idő hijján..

Anikó

gratula!!
Ügyes csajszi vagy!!!! :wink:

Minenkinek Boldog névnapot aki érintett!

CSajok engem állandóan kidob a gép,hibát észlelve.Titeket is?VAgy csak engem nem csíp??

MA van a 12.házassági évfordulónk.Megyünk fincsi ebédre!! :oops:

Tegnapi játszóterezés:
Kép
Vendég

Na mi van itt emberek? Sehol senki? :cry:

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, és utólag boldog névnapot Jankáknak.

Nem egész 3 hét múlva megyünk nyaralni (Krisztiék is), már úgy várom :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Nagyon szuperek a kepek! Minden gyerköc csodaszep es nagyon nagyott nöttek.

Ma voltam dokinal, minden okes. Meg teljesen zart a mehszaj es a baba is fenn van. Nagyon ugy nez ki, hogy kihuzom a vegeig. Mar pedig olyan jo lenne a picurkat a kezemben tartani. Vizesedem rendesen, de a doki szerint meg nem olyan veszes. Nem kell tennem semmit. Sok epret meg spargat eszem, ezek segitenek egy kicsit.

Mindenkinek szep napot!

Reni

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Megint pangás van errefele. Gondolom mindenki kihasználja a jóidőt. :lol:

Tényleg, ki, merre megy nyaralni? 8) :)

Mi majd csak júli végén, augusztus elején kelünk útra. Addig csak Fertődre megyünk Adéllal. :lol:

Itt nálunk a belső felújítás még mindig tart, a lakás szanaszét. :evil: Már tele van a hócipőm... :evil: :evil: :evil:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Hűűűű, Erika, gratulálok nektek és még sokszor-sokszor ennyi évet kívánok nektek együtt! :)
Ááááááá, és a játszis kép!!!! Ismerős zöld kerítés.... Kis nosztalgia. Valamikor én is ott játszottam... :D De látom a játékok kicsit modernebbek lettek. Ilyen mászó akárni akkor még nem volt. Én még emlékszem a gömbre, cicára, rakétára, körhintára, trapézos akármire, jah meg volt egy pörgő hordó is, lábbal lehetett hajtani... Hűűű, de rég volt. De még most is totál előttem vannak... :P

Zsanett,
ti hova mentek nyaralni?

Gyöngyi,
milyen munkák vannak még hátra? Mivel vagytok kész? Milyen a Frető vize? Elfogadható? Ti hova mentek?

És tényleg, ki merre megy?

Mi Lentibe megyünk nyralni, július 13-17-ig, 4 éjszaka. Remélem jó időnk lesz, tavaly nagggyon jó volt.

Szia Reni!!!
Hát az a 2 hét már nem sok! Tudom, így a végén már az is rengetegnek tűnik, de kitartás!! Teljesen kész van már a babaszoba? Laraval egy szobában lesznek? Vagy? Lara korábbi szobáját kapja meg? Hogy van nálatok?

KépKép
viol81

Viol

Köszönjük! :D
Igen,jó kis játszi van itt. :wink:
(mi még mindig cicás játszinak hivjuk....Réka kedvence volt anno)

ZSanett

Krisztiékkel együtt mentek??
Hova??

Reni

élvezd még a várandósságot!Olyan szép időszak az !!Persze tudom,hogy már a kezedben szeretnéd inkább tartani a kisleányt!! :wink:
Nagyon kiváncsi leszek a névre!!! :lol:

Gyöngyi

mit ujitotok éppen??Egyik nap nem sétáltatok kéáz a lézben Adéllal??Mintha Ti lettetek volna
:roll: (csak nem akarom elhinni,hogy ekkora lenne a kisasszony! :oops: :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Viol!

Nem egy szobaban lesznek, kisteso kap egy uj szobat a mostanaig vendegszobakent müködö szoba lesz az öve. A vendegszoba pedig felkerült a tetöterbe. Persze az elsö idökben meg mellettünk fog aludni a haloba egy bölcsöbe, de azert mar most majdnem kesz van az ö szobaja is. Meg aprosagok hianyoznak amik hangulatossa teszik majd. De az majd jön az idövel. Nem akartam minden elöre venni, mert sokan ugyis majd megkerdezik, hogy mit vegyenek, akkor tudok nekik majd par tippet adni. :wink:

Kriszta!

Az iwiw-en lattam a kepedet a napszemcsivel. Szerintem az enyem is ugyan ilyen. :lol: Csak a szinet nem lattam.

Rik!

Mar csak tenyleg ket het a hivatalos idöpontig, de mar olyan izgatott vagyok, szeretnek mar a szülesen is tul lenni. Es persze a kezemben tartani. :)

Zilia!

Anyu majd biztos mondja Neked, ha megszültem, aztan legy szives ertesitsd a csajokat itt a Babaneten. KÖszi

Kép
Kép
reni76

Viol,

Még nem voltunk, de úgy tudom hogy kikotorták és feltöltötték, azt hiszem talán kaviccsal. Mindenesetre a korábbi állapotokhoz képest biztos csak jobb lett. :wink:
A ház kívülről szigetelve és szinezve van, tulajdonképpen kész, még az ablaküvegek, bejárati ajtók vannak hátra. A lakásokban a radátorok szerelése tart, :evil:
Én meg már alig várom hogy ki legyünk festve és végre minden a helyére kerüljön.

Rik,

Láthattál minket, mostanában babakocsi nélkül szoktunk sétálni, hogy ezzel is ösztönözzem a lábai használatára. :lol: Ugyanis rájöttünk, hogy a kisasszony egyszerűen csak fél és nem mer közlekedni két lábon. :? Pedig hát tényleg semmi baja, ha hívom, akkor odajön hozzám, de magától elindulni, eszébe nem jutna. Na, de türelmesen várunk. Egyébként meg bárhova el lehet vele jutni sétálva is, szóval nincs túl nagy gond. :lol:
Most hogy 15hós oltáson voltunk, 10 kg és 84 cm volt.
A felújítás most épp elakadt a fűtésnél. :evil: Már annyira szeretném ha minden a helyére kerülne!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Visszaolvastam, hogy képben legyek. :-)

Rik! Mira ovistortáját rendeltem, a Mediterránoban, nagyon fini lett! Málnás sacher. Nyami. A kis marcipánt meg Ő választotta rá. Élvezte a napot, a fényképezőgépet otthagytam az óvónőknek, ezért van pár képem. Mondjuk kicsit megfésűlhették volna Mirát! :lol:

Isten hozott Kőhalmi Áron! Kár, hogy az anyuci eltűnt. :-(

Gabó! Mirával együtt választottuk az itthoni szülinapi tortát. Az meg Harreres. Ő mondta, hogy emeletes legyen és virágok legyenek rajta.
Levi Thomasos tortája is nagyon jól nézett ki! Finom is volt?

Katus fiai csodásak! :-) A vonalzódra meg jó ránézni, tiszta nyári hangulatom lesz. :-)

Viol! Dorkáról nem lehet rossz képet csinálni! Ez s kalapos is....

Anikó! Kincsőnek is jól áll a kalap meg ez a csajos szerkó! A vizsgádhoz meg gratula, ügyi vagy!!

Reni! Megy a drukk! Szép pocid van, jól nézel ki! Mindjárt keresek egy képet a szemcsimről ahol jobban látni. Neked milyen színű?

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta!

Az iwiw-en van egy kep nekem is a napszemcsiröl, megprobalom majd bemasolni ide. En nagyon szeretem, talan ilyen jo lencsejü szemcsim meg nem is volt.

Kép
Kép
reni76

Kép

A kep persze meg tavalyi. :)

Kép
Kép
reni76

Hű de jó ez a szín is! És megmondom őszíntén kettő Oakley között vaciláltam, ez a fekete meg egy barna de az kicsit más fazon, nem műanyag hanem fémkeretes. Az is tök tetszett, majd ha sok pénzem lesz azt is megveszem és akkor tudom váltogatni. :lol:
Az ismerős optikus szerint az Oakleynak van az egyik legjobb lencséjük!
Viszont most fedeztem fel, ha lefelé hajolok csúszik le a szememről, kicsit tág. Neked nem?

Azt hiszem ezt néztem még ami tök tetszik :
Kép

Ez meg a mostani:

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?