Sziasztok!
Az én babámra szerencsére nem érkeztek eddig soha gonosz megjegyzések, csak simán nagyobbnak nézték a koránál. Hihetetlen, hogy milyen tuskók tudnak lenni emberek
!
Vitamin: Ártani nem ártana az biztos, ha már elkezdeném szedni, csak velem az a baj, hogy csak akkor nem felejtem el beszedni az ilyeneket, amikor konkrétan van amiért szednem kell
! Csak magam miatt, tuti, hogy heti egyszer ha szembe jutna.
Beszti!
Pont az általad emlitett dolgok miatt én is rengeteget filózom rajta, hogy mennyi lenne a megfelelő korkülönbség a lurkók között. A nálatok lévő korkülönbségtől pont azért tartok amit irtál róla, az ennél több az nagyon sokára lenne, viszont a kevesebbnél meg attól tartok, hogy nem tudnék megbirkózni két pöttömkének az ellátásával, nevelésével..!
Betti!
Pont ezért nem akarok már én se gyógyszert szedni, nincs értelme
! A kórházba nem tudnál járni hozzá?
Linato!
Hajrá
!
Anyapoc!
Érdekes ami a fogantatásról irtál. Azelőtt én is azt gondoltam, hogy minden úgy van, ahogy mi akarjuk, ahogy mi tervezzük. De amióta anya lettem, már én sem igy látom. Mivel mi még nem terveztünk babát, csak elviekben, hiszem, hogy a fiam velünk akart élni
! Nagyon sokan mondták már ezt, szinte a születése óta folyamatosan. Annyira látszik rajta
!
Rumli: Mi 1 hónapja költöztünk új helyre, szerencsére egy jó nagy lakásba
! Előtte viszont egy kis lakásban laktunk, ahol szinte megőrültem attól, hogy hiába takaritok, pakolok egész nap, mégis rumli van. Ha csak egy dolog nem volt elrakva, máris úgy nézett ki a lakás mint a csatatér
! Amióta elköltöztünk egy majdnem 3-szor akkora lakásba, azóta sokkal kevesebbet kell rámolnom
! Itt mindennek megvan a maga helye, és nyugodtan elől maradhat egy-egy dolog, mert akkor is szép rend van
!
Bellana!
A párom is azt mondta a kórházban, hogy ő örül, hogy ilyen szép nagy baba lett, mert milyen formás, és sokkal jobban kézre esik
! Persze ha neki kellett volna megszülnie, nem biztos, hogy ezt mondta volna
!
Pusz
Banyóci