Sziasztok!
Ez nem az én napom, írtam egy regényt és elszállt
Most csak gyorsan megírom nagyjából, szeretnék még egy picit ledőlni amíg alszik a Ricsi
Mágnes!
Ehhez elég hülye vagyok, nem tudom hogy mit hogy lehet csinálni gyed után
Szülési szabira nem mehetsz a szülésig, az 4 hét a kiírás előtt ?
MOndjuk tényleg nem tudom hogy ilyenkor is megillet e a szül.szab.
Azt tuti hogy párod igényelheti a gyest, meg te is elmehetsz tp-re meg szabikivétel is ok, csak miért kell ennyiminden? Ilyen sok idő telik el a gyed lejárta meg a szülés várható ideje között?
Én nem venném ki a szabijaimat, egyből gyed lejár, mennék be a tp-es papírral hogy veszélyeztetett vagyok, ha a szül. szab nem jár
Már csak azért sem venném ki a szabikat mert azokat ki kell fizetniük ha rendkívüli felmondással megszabadulnak tőlem amíg itthon vagyok, legalábbis így tudom, de nem vagyok sajnos egy tb szakértő
A gyed lejárta után 100% hogy párod igényelheti a gyest, vagy ha lemondasz a gyedről, ezzel nincs gond.
Na most én is kacifántos lettem, ráadásul tényleg nem értek hozzá csak okoskodom.
Timocska!
Un-n mi volt????? GYere a hírekkel, nagyon várunk!!!!!
Hiszti: nálunk is ezerrel megy, napról napra rosszabb de nem foglalkozom vele. Nem mondom hogy nem idegesít fel
Harapás: visszaharaptam, hogy fájjon neki. Azóta nem harap. Én a haját is visszatéptem annyiszor ahányszor ő az enyémet, fájt neki és elmagyaráztam hogy nem szabad mert anyának is fáj. Abba hagyta
CSípkedésről is így szoktattam le.
Én most a rúgdosással nem tudok mit kezdeni
Vissza nem fogom rúgni, az tuti. Ha meg rászólok, kinevet, sőt még jobban csinálja. Lelki terror sem hat, hiába sírok, akkor abba hagyja egy pillanatra utána rúgdos tovább
Nika!
pedig nagyon szúrkoltam
Hajrá kövi hónap!
Zkatica!
Jobbulást!
Mi volt a dokinál????
Antekirt!
Örülök, hogy nem viselt meg a hír. Sőt, örülök, hogy örülsz neki
Szívből kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok, és majd ha itt az ideje, összejöjjön újból a kistesó és akkor aztán kapaszkodjon, de nagyon
Na, kit hagytam ki
remélem senkit
Voltunk vasárnap az állatkertben. Annyira nem volt durva a tömeg, de nem ilyenre számítottam. Rég voltam már ott, most a régi állatkerthez viszonyítva minden szét volt bombázva. Kerestük azt a szuper kis játszót amit még évekkel ezelőtt néztem ki a leendő babámnak majd ha jövünk, hát nem elbontották és kifutót építenek a helyére
Ráadásul elenfántnak, fókáknak nyoma sem volt
Üresen álltak a helyeik
Jajj, a lényeg majdnem lemaradt
Voltam ma a belgyógyászaton, felidegesítettek
Uh-n nézte a szerveimet a doki, majd le a babához és néz, nézi, nézi a monitort. Majd jól belenyomja a képét a monitorba és nézi tovább
Azóta pánikolok, csak egy kicsit, de ilyenkor minden eszembe jut. Két fejű, vagy nincs feje, nem él, hasonlók
Ráadásul a vérnyomim 140/80 lett, ezek után csodálkozik??
Jövőhéten kapok 24 órás vérnyomásmérőt, amit kedden 11 kor vesznek le. Másnap 13 óráig vissza kell vinnem, majd kövi nap újból menjek vissza az eredményért! Ezek nem normálisak, egész héten oda fogok rohangálni. Ráadásul gyerekkel ebédidőben. Pedig direkt hangsúlyozam hogy pici gyerekem van és jövőhéten nem tudom senkire rábízni. Lesz@rták
Mindegy, holnap megyek nyakiredősre, ott úgyis kiderül ha baj van...
CSak hosszú lett ez a hsz.
megyek ledőlök, mert ma nagyon fáradtnak érzem magam..