Hajni- Húúú de klassz ruhád volt!!! Nagyon-nagyon tetszik! Sajnálom, h. nem tudtam elmenni meglesni Titeket, de Tamás születésnapja volt és Mózes névnapja, ígyhát nálunk is zajlott az ünneplés. Endre is nagyon csini volt, jól áll Neki a bordó! És nagyon összeilletek!!!
Erszényes nagyon jól néz ki! Tök csini!
Cukker-Te is csini vagy! Hogy vagytok? Munka? Adri?
Lina-Köszi, ari vagy!
Múltkor a sárkányt a Sárkány Centerre értettem (vagy nem úgy hívják azt a helyet, ahol a pizsit veszed?).
Lehet, h. eltévesztettem a nevét.
Timci-Attici éédes! Kis huncut!
Balim- Köszönöm!!!
Thimi-Tök jók a vonalzók! Egyszer írtad, h. szortyog Nimród. Te olyankor mit csinálsz vele? Orrszívózod? Kamillázod? Vagy miket csinálsz, mert Mózikám is szortyizik egy picit.
Hogy csinálom? Sajnos nincs időm tornázni, pedig nagyon hiányzik a mozgás!Azt hiszem a szoptatástól mentek le így a kilók. 21 kg plusszal mentem a kórházba, és az mind lement már. Semmit nem csináltam.
De hamarosan beiktatok legalább heti egy óra aerobikot, mert nagyon kell. Persze nem ugrálósdit, hanem popsi, fenék, has gyakorlatokat. A Formazónába a Vikihez megyek vissza, terhesség előtt is hozzá jártam. Ha tudsz, gyere Te is. Vagy ha egyáltalán szereted az aerobikot. Ha meg már nem szoptatunk, lehet ugrabugrálni is, csak egyelőre a cickók nem bírják....
Nagyon sok féle óra van ott. Kangoo, Spinning, X-Co...
Kazi-Jah! Majdcsak egyszer odaérnek a képek!
Várom a képeket! Biztos nagyon jók, amikor a lányok öltöztetik Mózikát! Nagyon jó sora volt! Két leányzó adja rá a zoknit! Bárcsak mindig ilyen jó sora lenne!
Kuglóf! Nagyon-nagyon finom lett! Olyan jó, h. odaadtad a recit, kössz!Ebből rendszer lesz, ízlett mindenkinek!
Mirike ma nem volt oviba? Mi a baj?
Remélem nem komoly!
Csini, csakhát a hasam...
Kétrészes fürdő ruci felejtős!
De ilyenkor mindig az én kis Töpszli Babámmal vigasztalom magam!!! Megérte!!! Még ennel sokkal többet is megér!
Nagyon sokat!!!