Livi: pedig már úgy izgultam, hogy mi van!
Én is azt szoktam, ha valami miatt kín van, hogy bemegyek, leülök hozzá, de nem haverkodok. Valahol olvastam is, hogy nem is kell ilyenkor, mert akkor megszokja, hogy ha felkel, akkor mi megyünk is játszani vele, vagy valami hasonló. Nekem volt már olyan is, hogy lefeküdtem mellé a földre, és úgy csináltam, mintha aludnék (na jó, tényleg majdnem elaludtam) és ő is lefeküdt, de persze ez nem mindig jön be.
Sziszka: nagyon irigy vagyok! De jó lehetett kint? Hol voltatok? Ugyanezt a fürdőrucit néztünk mi is, de aztán kaptunk egy kisnadrágos kétrészest, bár csak az alját használtuk. De akkor is veszek neki ilyet!
Evés:
Reggeli: fél szelet kenyér felvágottal, sajttal, paradicsommal, néha lekvárral, ilyenek tejjel mostanában
Tízórai: joghurt vagy gyümi
Ebéd: amit főzök, nem nézem, mekkora adag, de szerintem egy üveges babakajának felel meg, már ha megeszi.
Uzsi: gyümi vagy joghurt (attól függ, mi volt a tízórai)
Vacsi: ami ebédre, vagy reggeliféle szendvics
Variálnám én, de nem eszi meg sem a műzlit, sokszor a virslit sem, sőt néha semmit sem!
Alvás: Dél-fél1 körül alszik kb. másfél-2 órát, aztán este fél8kor fürdés, és utánna 8-fél9kor nállunk is max. alvás van kb. 7-fél8ig. Olyan mint Dalmi, hogy ha elötte aludt, akkor is alszik este szerencsére.
Voltam megvédeni az szakdolgozatomat, sikerült is! Már csak az államvizsga maradt, de azt nem tudom, hogy lesz, mert semmi energiám így tanulni rá, majd meglátjuk, végül is ingyenes lesz kövi félévben is, ha most nem sikerül, nem stresszelem magam.
Aztán voltunk a Balcsin is, jó volt, bár nem sokat pihentem (na jó fürödtünk is, meg maszíroztattunk, ...) de Kiarát nagyon megviselte, hogy vasárnap óta nem látott, és annyira anyás volt, hogy ha fél pillanatra eltűntem, már sírt is, utánna meg úgy kapaszkodott belém. Meg tegnap este is csak úgy aludt el (fél11kor), hogy kapaszkodott belém! Annyira sajnáltam szegényt! Anyamentesség, aztán meg új környezet, jönne a szemfogai, iszonyú meleg, épp kezdte megszeretni ott, erre már jöttünk is haza!
Nem lett sok kép, de azért rakok fel kettőt: