Sziasztok!
Kicsit mi is eltűntünk...
Köszönöm érdeklődéseteket Krisztina királynővel kapcsolatban! Kriszti szerencsére teljesen meggyógyult a múlt hét végére, a kedve és az étvágya is már a régi.
A magas láz után sokáig volt hőemelkedése, ez nem tetszett a doktor néninknek ezért volt egy vizeletvizsgálatunk, amit elég nehezen hoztunk össze. A kis zacsi vagy elcsúszott vagy akkor kakilt a lánykám vagy kevés volt stb. Szerencsére negatív lett!
Amíg jó idő volt próbáltuk bepótolni a szobafogság miatt kimaradt sétákat, játszóterezést. Szóval szinte egész nap a levegőn voltunk mostanában.
Share, Agnese
Én is tiszta szívemből gratulálok Nektek! Ez valami fantasztikus! Elárulom, amikor olvastam a jó híreket megkönnyeztem ...
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Share
Sajnálom nagyom a betegséget!
Jobbulást és millió gyógypuszit a kis Drágának!
Nika, Adri nagyon örülök, hoyg jó hírekkel és babával a pocitokban jöttetek!
Szép pocakosodást kívánok Nektek!
Zsókuci
Én annyira elszomorodtam, annyit gondoltam Rád!
Nagyon sajnálom! A fen egye meg az eredményt! Nagyon szurkolok, hoyg kiderüljön már mi van! Kérlek ne add fel!
Én is hallottam a híreket... A hideg kirázott amikor írtad, hogy mi történt. Nagyon sajnálom a kollégádat!
Nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Millió puszit küldünk Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luki
Úgy sajnálom Falatkát, ami mostanában Vele történik. Ez a fülbevaló sztori és a kaki ügy, áhhhhhhhhhh
Nagyon szurkolok, hogy mielőbb megoldódjon a probléma. Millió gyógypuszit küldünk a kis törékeny Gyönyörűségnek!
Szopi ügyben én is azt mondom, hogy ne add fel. A fejéssel hónapokig fenn lehet tartani és ha kell, akkor simán visszaálltok rá. Ügyi vagy! Tudom, hoyg megoldod majd!
Gabi, Rebe, Elan és Zuzmó már tényleg nagyon közel van a vége! Nagyon-nagyon szurkolok és mennek a drukkok ezerrel Nektek!!!!!!!!!!!!!
Én is csatlakozom, hogy a BMC-s babák egytől-egyig csodaszépek! A pocakokról nem is beszélve, azok is mid gyönyörűek! Képet még!!!!!
Na, megyek, mert ébredezik Királynőm... Majd jövök még!
Szép napot mindenkinek!