Kriszta, remélem, jól telik/telt a Kairoi utatok.... Biztos nagyon szép lehet. Majd tegyél fel képeket!
Medence: néztem tegnap is, de nem vettem. Anyuéknál van lehetőség, mert kertes házban laknak. De most felcsigázott, hogy esetleg nyaralás alkalmával....
Illetve van egy nagy ládikánk (műanyag), most szerintem annak csinálok majd helyet a nappaliban az ablaknál (hogy érje a nap). Persze előtte bebiztosítom a helységet nylon zsákkal....
Szerintem ki fogjuk bírni. Még jó, hogy nem parkettás a szoba, hanem burkolólapos.....
Brigi, nagyon jó lett a homokozótok! Látom, élvezik a gyerekek! MÉg jó, hogy Danának nem ízlik a homok.....
Szép gyereknapjuk volt akkor a fiúknak!
Bendének egy FP-s elefántot vettünk, amibe kockákat lehet dobálni, meg húzni, és amikor gurul, akkor a hátán dobálja/forgatja a kockát. Nagyon tetszik neki! Bár leginkább a kereke köti le...............
Mogyó, hogy tetszik Ágikának a tanuló kutyus????
Gratula a fogacskához!3
Andi, én is megkerestem, és fel is írtam a naptárba, hogy mikor lesz Apák napja!
Majd meglepjük Apát valamivel.......
De édesek a képen!
Látom, Petikének tetszett a rendőrautó!
Szerintem én is nehezen engedem majd el a gyerekeket.... Illetve most még csak gyereket.....
De egyébként ő sem anya-függő. Mindenkire mosolyog. a múltkor intéztük a babakötvényt, és az intéző fiatal lányra úgy vigyorgott! Még ilyet nem láttam tőle. Mondtam is, hogy most biztos udvarol, mert ennyire nem kacérkodott mér senkivel....
(mellesleg jó ízlése volt!
)
Andi, majd várom a Kaszap u-i óvodáról a véleményt, mert nekünk is az lenne közel, és gondoltam, ha jó, akkor oda kellene beíratni majd Bendét.... de ezzel még ráérek.... Vagy lehet, sose lehet elég korán elkezdeni????
Micsoda torta! Nyam-nyam-nyam! Nagyon guszta! Bizti nagyon finom is volt!
Timcike: fantasztikusak a képek!
Nagyon jól néztek ki mindnyájan! És a táj.... leírhatatlan!
Ági, szegény Boti... 4 fog!
Azóta is jól alszik????
Noémi, akkor jól telt az utazás! Örülök neki!
Bálint is élvezte? Gondolom, új izgalmak, új emberek.....
Szombaton mi sajnos lekéstünk a koncertről....
de majd legközelebb jobban megnézem a plakátot!
Noémi, szerintem ilyenkor még előfordul, hogy nem rendszeresen jön meg a menszi. Kell egy kis idő, amíg rendeződik.... De ha úgy érzed, megnyugszol, ha felhívod a dokit, akkor tedd meg. Végül is azért doki, hogy mondjon valami bíztatót....
De nem fáj, vagy görcsöl? Semmi egyéb komolynak tekinthető tünet?????
Nekem meg nagyon görcsöl a hasam, de még nem jött meg. Pedig már lassan 5 napja szenvedek, és lesem, hogy mikor történik már valami.....
Örülök, hogy hallasz!!!!!!!
Ezek a honlapok tényleg jók... bár az elkerülte a figyelmem, hogy e-könyv is van rajta. na mindjárt megnézem még egyszer....
Noémi: baba klub Erzsóéknál! Nagyon jó ötlet!
Majd meséld el, mire jutottatok Erzsóval.
Engem nem a mosolygás tévesztett meg, hanem, hogy olyan életvidáman meséled a dolgokat...... A mosollyal leplezni a szomorúságot sajnos én is ismerem.....
Noémi, az a cikk engem is érdekelne..... Át tudod küldeni?
Angolt én is készülök tanulni... de majd csak ha Bende nem kel éjszaka óránként!
Erika, szegény kisgyerek.... Jól megrémülhetett! Na meg a nagymama is.....
De meglett, ugye?
Aki ilyeneket mond, annak még nem volt egy örökmozgó gyereke.....
Noémi, ez jó ötlet, hogy kijelöltök egy helyet. Ez tetszik, megpróbálom elraktározni a fejemben....