Sziasztok!
Rylie! Boldog névnapot
Ancsi! Anyós
Ez a "Miért sír a gyerek" kérdés nekem is a halálom. Szerencsére anyós nekünk nem beszólós, egy túlbuzgó sógornőm van, aki ha együtt vagyunk mindig előjön olyasmi, hogy na majd ő megmutatja, hogy kell. De rólam már leperegnek ezek a dolgok, mutassa meg, nyugtassa meg, nevelje meg. Addig se az én gondom
Szellőke! Fenéksúrólos kocsi
Milyen barmok vannak. Tegnap meg majdnem nekem jöttek. A hapi tolatott ki a parkolóból és nem látta, hoyg ott vagyok. Hiretelen azt sem tudtam, hogy most én is gyorsan tolassak vagy dudáljak, végül a duda mellett döntöttem, pedig hirtelen azt sem tudtam hol van. Hát azt hiszem kb 2 mm-re állt meg a hapi. Szép lett volna, apukám kocsiját összetörni
Zsini! Az én köldöksérvemnek sajna vannak tünetei. Egyrészt nem túl szép látvány, nm befelé áll, hanem úgy, mint a csigaház, egy szintből indul a hasammal és a csúcsa már kinn van, ami néha fáj és lüktet, és ha megnyomom, akkor beljebb megy és ki lehet belőle préselni vmi folyadékot. És bár még eddig csak egyszer volt olyan "hú mindjárt betojok" fájás, akkor kezdett gyanús lenni a dolog. Azóta vigyázok, és nem emelek nehezet, és nem kell sos-ben megműteni, de zért benne van a pakliban, hogy bármikor kizáródhat.
Meg az is gáz még, hogy a köldököm felett a hasfal is 4 cm-re szét van nyílva, szóval azt is össze kell varrni.
Deni! Azt jelenti ez a hasplasztikás befejezés, hogy lenn a két csipőcsont között felvágják a hasat, aztán a bőrt felfejtik a bordákig, alatta megcsinálják a sérvet és összevarrják az izmot, aztán úgy lehúzzák a bőrt, hogy a régi köldököm és az az alatti bőrt teljesen eltávolítják, úgy varrják össze. Úgyhogy olyan hasam lesz, kívúl-belül, mint Rubint Rékának fénykorában
Tesóm azzal szívat, hogy olyan feszes lesz a bőröm, hogy a bolha is hanyattvágódik rajta. Csak közben lesz egy bazi nagy vágásom is, amit mondjuk a bugyi eltakar.
Szellőke! Neked hol csinálták ezt a műtétet?
Nem egy harmadik gyerek miatt kell megcsinálni, hanem azért, mert így veszélyes az elzáródás miatt. Most utánaolvastam kicsit, és van, aki köldöksérvvel szüli a gyereket, de van olyn, akinek így alapból császározni kell. Hát ez nyilván függ attól, hogy miylen állapotban van. Ha azt nézem, hogy nekem már Bajnival is voltak gondjai, gondolom ez egy harmadiknál csak rosszabb lenne. De mondjuk az a poén, hogy nem tervezünk harmadik gyereket, csak olyan rossz a tudat, hogy egy ilyen hasplasztika után nem is lehet, mert mi van ha 2 év múlva mégis meggondolom magam.
Maradt meg Bajniról is ruci, majd jövő héten átküldöm a képeket