Sirki és Sirki apu! A könnyeimmel küszködve kívánok nektek csodaszép életet és vidámságot az elkövetkezendő életetekben! Nikinek pedig csodás gyermekkort és meseszép életet kívánok! Ahogy látom, huncut egy lány már most is, szóval nem hiszem, h gond lesz vele
Sirkici + Apuka: Gratulálok nektek a kis Nikihez. Aki szép kis paraméterekkel rendelkezik És mennyi haja van!!!:) Igazi hajas baba. Na meg huncut isz már most kacsingat:)
Sirki és Sirki APU!
Nagy gratula és sok boldogságot nektek. Nagyon szép csajszi. A lányom is Niki!
Picuranyu!
Gratula!
Rolam: valoszinü pihen a project, mert ma voltam ingyenes szürövizsgálaton és kiderült, hogy nagyon magas a triglicerid szintem, amit gyogyszerrel kell kezelni. Ezek szerint szerintetek lesz hatása a magzatra nézve? Ma megyek dokihoz és megbeszéljük.
Hogy mindig közbe jön vmi!!!
Sirki és Sirki apu! Gratulálok Niki babához! Nagyon gyönyörű kislány! Kívánom, hogy minden egyes perc, amit együtt töltötök boldogságot és egészséget hozzon! Legyen a gyermeknek nagyon hosszú, kiegyensúlyozott vidám élete!
Babszi, érezzétek jól magatokat az esküvőtökön! Bulizzatok nagyot!
Picuranyu, gratulálok! Nem is olyan halvány, teljesen jól látható!
Encike, miért mentél el szűrővizsgálatra? Volt valami tüneted, vagy csak kíváncsi voltál, hogy minden rendben van-e? Nekem sok évvel ezelőtt volt problémám a triglicerid szintemmel, csak nekem túl alacsony volt (meg állandó hányingerem volt és fogytam is rendesen), akkor olyan gyógyszert kaptam, ami mellett nem szabadott teherbe esnem. Remélem neked valami mást ad a doki!
Gabi, jól vagy? Mikor mész legközelebb ultrahangra?
Datolya!
Csak ugy elmentem, mert ma volt ilyen ingyenes szürés, Debrecenből jöttek, én mentem. Igy visszagondolok gyomortáji fájdalmaim voltak meg savam, ha olyasmit eszek. Sőt néha néha szurkál a szivem is és 1 honapja a lábikrám görcsöl. De már legalább tudom, hogy miért. Lehet jobb lenne ha nem tudnám. Ma olyan rossz kedvem volt e miatt.
A doki elmondta, hogy ez nem gyogyithato, de kezelhető. 2 hétig kellene antibiutikomot, majd egy másikat 2 honapig szedni. De mivel babásodni szertnék, igy eltoltuk legközelebbre. A terhességre ez nincs hatással, de viszont ha most gyogyszert szednék, ez igen. A triglicerin hajlamos a gyomorfekélyre, koszoruér betegségre.
Kicsit szomoru voltam ma e miatt, de legalább tudom van ilyen betegség is.
Babszi: Látszik rajtad a boldogság a képen. remélem kezdesz már izgulni is:) Biztos gyönyörű leszel a nagy napon Párod kezd már izgulni?
Jajj most annyira irigyellek jó tekintetben. Mert emklékszem az utolsó napokban már zabszem nem fért belém. És bevallom mikor az anyakönyvezetőhőz értünk már majdnem sírtam annyira örültem, büszke voltam és még sorolhatnám. Azt mondogattam magammban mikro kimondom az igent úgy mondjam, hogy hang is jöjjön ki a torkomon. De siekrült szép hangosan mondanom az igent:)
A pasik másak mert a férjem még viccelt is közben. Hatásszünet és mosolyogva mondta igen.
Kivánom neked, hogy a nagy napotok nagyon szépen teljen
És az idő is jó lesz:)
Köszi csajok, én is úgy érzem, mintha ragyognék...
Csucsu!
Valójában nálunk kicsit más helyzet van mint a megszokott.
Bálintom sokkal érzékenyebb mint én. Ő már most szólt előre, h sírni fog, ha meglát, mert tuti elérzékenyül és meghatódik.
De most már mindketten izgulunk. Én főleg azért, h mit felejtek el....
gabi: Az a kép a tegnap előtti teszté. Tegnap is teszteltem egy más fajtával, az is poz. ... Hétvégéig várok, addig nem tesztelek újra. Remélem akkor már erősebb lesz.
Babszi: Ez lesz sz utolsó este menyaszonyként:) MA a babona szerint nem illik egy ágyban aludni. Mondjuk én sem tartottam be na meg utolag tudtam meg ezt a babonát.
Babona: Ja van még: Nem szabad talélkozni menyasszonnyal a nagy napon. Ha pont jön ki netán az anyakönyvezetőtől akkor hátat kell fordítani. Jelzem az leső házasságomban én találkoztam jót is nevettem mikor mondták, hogy el kellet volna , hogy forduljak. Mert válás a vége. Na nem hiszem, hogy emiatt de valóban elváltunk. A második esküvőmön már rutinos voltam:)
Aztán legyen rajtad egy kis kék, egy kölcsönkapott, egy új, és egy régi dolog a nagy napon.
Kék a harisnyakötő mondjuk de álltalában tesznekis bele egy kis kék szallagot. A kölcsönkapott a ruha, az új mondjuk a melltartó és a régi na azt nem tudom.
Azt mondják ha napsütés van akkor boldog lesz a házasság. De ez is csak babona. Az anyósék és az én szüleim is szakadó esőben mentek férjhez. Eredmény 36év házasság. Tehát ennyit a babonákról.
De játéknak jó:)
Babszika: Holnap lesz a nagy nap. Kívánom, hogy gyönyörű szép napos időtök legyen, és minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek. Sok-sok boldogságot!!!!
Tegnapi lh erősebb volt, mint az előzőek, ma reggeli hő 36,7. Szerintetek pé környékez? Ma vok a 17. cn-on. Tegnap este, ma délben volt akcio. Van esély?
Azt szokták mondani, hogy ha a pé napján szexelsz, akkor fiúra lehet számítani, de ha lányt szeretnél, akkor előtte nap agy utánna nap ajánlott. A lányok sokkal tovább élnek
Nekünk fiút dobott ki, a Jónás viszont lányt. Kíváncsi leszek majd rá. A kínai naptár meg ha azt nézem, hogy hány éves vagyok, akkor fiú, de ha hozzáadok 1 évet, mert ugye ők a fogantatástól számítják az életet, akkor 1 évvel idősebb vagyok, és akkor meg lány. ... Nagyon kíváncsi leszek.