Erika: köszi, teljesen követhető volt, készen is vagyok.
Nekem valahogy a képfeltöltés opción átsiklott a szemem, hiába, gyesbetegség....
Tényleg te tartottad az órát?
Erről jut eszembe, mi "újak", nem is nagyon tudjuk, a régi csapat tagjai mivel foglalkoztak szülés előtt. Én ma egy éve voltam utoljára dolgozni. De régen volt!!! Különben könyvelő vagyok, ami sosem akartam lenni, dehát pénz beszél.... A dísznövénykertészet az álmom, még egy év van hátra a fősuliból, csak sajna a diplomámmal nem megyek semmire.
Bocs az off-ért, de talán kicsit megismerjük egymást. Ki mit tanult/dolgozott?
Kriszta: igen, a Sziládyba jártam 93-95-ig. (Nem ma volt.
) Nem a Refis részre, hanem államiba. Te?
Ildi: juj, akkor nem könnyű neked ,van azért segítséged hétközben? Kíváncsi vagyok, mekkora Bence
Emőke: Boti nagy súlyú, de nem kövér bébi, 77 cm, eloszlik rajta. Apukája is magas, 190 cm, én 175.
Aventes pohárból próbáltam itatni, de csak rágja, szerintem nem érti, mit akarok én azzal. Mivel csöpögésmentes, nem is tudja, hogy víz jönne belőle. Hogy vezessem rá?
Manó: mi is most vettünk gyerekülést, szerintem fontos, hogy dönthető legyen, meg nekünk a biztonság is számított, elég sokat utazunk, ne tízezer pluszon múljon a biztonság. A miénk Bebe Confort, akciós volt a Brendonban.
Jó éjt mindenkinek, mi eddig már kétszer keltünk.