Új privát üzeneted érkezett!

Balwin: Jól emlékszem, nektek volt amolyan fürdető vödrötök? Csak egy képre emlékszem, hogy Lucus vidáman fürdik egy vödörszerű izében... Hol lehet ilyet kapni? Köszi. (Ha mégsem ti voltatok....hát akkor ki is?!)
jaimee1

Ditke, bocsi :oops: :oops: :oops: Nem járunk Tücsire sem, aszem akkor voltunk utoljára, amikor ti is :)
Asszem már Höcögni sem megyünk; eleinte nem tudtuk összehozni (vagy nem voltunk itthon, vagy éppen höcögés nem volt), most meg már feladtam a "harcot" :lol: A reggel egyébként is macerás nálunk :? A 10:40-es tücsi is íppenhogy okés volt :mrgreen:
Sikerült szandit venni? :D Hunci 19-eset kapott. De amikor ráhúztam a lábára, majnem kértem hozzá evezőt is :shock: Aztán amikor meg már lábraállt, szinte pont jó volt :shock: Le voltam döbbeneződve...hát, első szandi vásár :wink:

Kati, végremár, itt vagy te is néha! :D Hehehe...nekem is istennőalakom van...a zsír alatt :? Michelangelo-fíling...

Jaimee, deh, nekünk van vödrünk :) A vonalzós képen is abban lubickol :) De "kinőtte" a kisasszony; ahogy elkezdett felkapaszkodni, le kellett mondani a fajintos vederről - úgy nem annyira fajintos, ha áll benne a gyerek :roll: De amíg használtuk, szerettük :)
Mi a pösti Árkádban lévő Kenguru Goldban vettük anno (asszem 6000.- volt), de láttam a Brendonban is.

Jah, hamán Brendon: láttam a honlapjukon, hogy ősztől Szolnokon is lesz. Attival azt találgatjuk, hogy hol...a buszplázára (a buszpálya után szabadon) tippelünk :) Vagy van, aki tájékozottabb ezügyben? :)

Dorka, lesz kép, lesz kép, csak időm van kevéske :oops: Azé igyekszem :)

Télleg, Judit, mi lett a szökőkút ötlettel? Gondolom meggyőzhetetlenek vótak...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, Jaimee, amúgy nektek köll? Merha vödörben gondolkodtok, kipróbálásra szívesen odaadom a miénket. Hogy bejön é egyáltalán Rékának :) Örökbe csak azért nem, mert ilyen gyűjtögetős fajta vagyok: a gyerek cuccait mániákusan elrakom :lol: Szegény Anyukáméknál gyűlik...gyűlik...és gyűlik... De kőccsönbe szívesen :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Ditke!

jaj de kis huncut vagy, hoyg rájöttél..direkt nem válaszoltam, én jegeltem a témát, apa nagyon benne lenne, de most azt mondtam, hoyg várjunk..igazából egyik felem vissza akar menni dolgozni, jó lenne "csini" tuhákba öltözni, festeni magam, a másik részem meg sír, sajnálom kisgizit...

Szilbee!
Egy halvány kukkot nem értettem, amit írtál!

Katlina!
Nem is dicsekedett a szentem, pedig itt volt ma délben, egy jót dumáltunk! na akkor Elin kedves, küldhetem a fotókat?

Jaimee!
Azt nem tudom, hogy a gépe dig.-e, feltételezem az, mert nem cserél filmet, de lehet van nagyobb számú tekercs is, nem értek ehhez sem.... de tudod, az a saját szellemi terméke, nem köteles cd-t adni, így nem is teszi meg, az ovis is dettó.

Letivel most jöttem a dokitól, megint fülfájás, láz, piros torok, orrfolyás... a szokásos antibogyó, majd addig, amíg a fülész rendeli...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Óóóóóó......Balwin, lőjjél le, ne legyek már ennél hülyébb. Akkor a vonalzós képről rémlett nekem a vödör. Ááááááá....megyek, elbújdoklok....

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Dorka!
Nem tudom még hogy megyünk-e mert apósom a tanyán dolgozik,csőtörés volt,gondolom ha ma nem tudják véglegesen megcsinálni akkor holnap folytatják,de majd dobok sms-t hogy mi is lesz!

Kép

Kép
katlina

Na rakok mán egy-két képet
Kép
Kép

phpBB: Kép
kati74

Judit!
istennő hehehe én is én is!!! de csakis a zsír alatt!
Misi most mondta, hoyg az én súlyom jó, csak a magasságom kevés!

Kati!
neked is gratu akkor te is ügyi vagy, bár én most meg tudnék enni egy lovat vagy kettőt.
miylen torta? névnapi? az első képen Szonja tiszta apja a másodikon meg Te... tudod, a fényviszonyok...

Anikó!
ment mail

Jamee
szalagos gép, most mondja Misi

ja és a dokinő, már megint nem a sajátunk de most kivételesen meg voltam vele elégedve, azt mondta, hoyg most voltak egy szimpóziumon, és ténylegesen ő is kacsának tartja a pneumos ingyenes oltást, a szakmában senkit meg nem kérdeztek róla, szóval ki kell nyitni a bukszát...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nobazz... hát akkor június második felében beadatjuk mi is.

TeJudit, Leti vonalzója előtt ménincs kép? HMMM?? És Szilbee Leventéjének senincs... Vagy csak ennyi fér az aláíráshoz? :roll:
Pfffehehehehe...najah, ilyen alapon 3 méteresnek kéne lennem 8) Node kicsit már apadok...pár dekácskákat, kilócskákat...fogyi nélkül :shock: Egyelőre qrvára örülök, de nemtom meddig lesz így... Nameg ez csak csepp a tengerben :mrgreen:

Kati, nagyon szépek a lányok :D Én is azon filóztam, hogy Szonja inkább te...vagy inkább nagyon vegyes :lol: De inkább te...inkább jobban :D Egy hónapra előre előttem az "inkább" muníciómat...

Ismét meg kellett állapítanom, hogy hülye vagyok. Sztem a Kárpátiát a másik topicban olvastam :oops: Jópár hét után beolvasok oda is, oszt egyből idekavarom a dolgokat... Gáz ez kéremszépen, hogy ennyi agykapacitásom sincs :(

Szandi...megpróbálom ma átteni a gépre...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaj! Letinek gyógypuccok! :( Már megint...

Judit
Kép

Kép
balwin

Naitta szandálunk :) a színe nem jól látszik... gyöngyházfényű fehéres...nem ilyen setét, mint a képen... de a rózsaszín stimmel :D

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Ha már szandál bemutatónál tartunk, ez a mi új szerzeményünk :

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Húú micsoda cipelők!

ja Judit, én sem írtam rá semmit a dalok tényleg oylanok, amiket jó, ah ismer az ember, márha jobboldali érzületű...
hát énekhang.... hagy némi kívánnivalót maga után...

azért nincs kép Leti vonalzója előtt, mert mikor váltottam a 2 évesre, akkor nem raktam, mert lusta voltam, de most már le kellene cserélni a Grétiét is... most beneveztem Elinhez egy mozgó avatarra.. szóval nagy melóban vagyok ezügyben....

Háát az ótáson én is erősen elgondolkoztam, nekünk kettő kell, meg is kérdeztem izibe, ismétlő nélkül.. na majd aratás után....

na mentem, mert kivágnak....

majd jövök iccakára....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Nah én meg épp most akartam írni, hogy megcsinálom, ha gondolod... de akkor... Azért még áll, ha Nóri el lenne havazva! ;)
Lettinek esmét jobbulást! ++++++++++++++++ :(

Kati! De szépek a lányaid!! :D
szilbee

Dorka!
Após délelőtt megy és az nekünk az nem jó az alvás miatt,max.11:30-kor lekell fektetnem külömben borult a nap,hát majd egyszer.......... :( :( :(

Kép

Kép
katlina

Balwin! Sajna nem enged több linket az aláírás... :(
szilbee

Szilbee!
köszi rendi vagy, nagyon!
aztán majd egyszer Elin, egyszer Te :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió,
Katlina, azért remélem vmikor csak sikerül egy találka!

Judit, Szami: nagyon szép csajosak a szandik, biztosan "strapabírók" is! C&A, Brendon télleg a buszplázában lesz! Ez tök jó név rá!

Kati, hogy milyen szépek a csajszik! Azta!!! :shock: :shock: és milyen jó tesók!! Tök aranyosak!
Lecsapnék a tortádra: honnan????

Judit, jobbulást Kisgizinek, megint ez a fülfájás!! :cry: Szúrni ugye nem?? MIt tanácsoltak? Antibogyó??

ennyi...

Kép
Kép
dorkáék

Kati!
tényleg miylen torta? túrós gyümis? nagyon guszta!

Dorka!
Ja antibigyó már megint.. de legalább 1-2 nap alatt helyrevágja. holnap viszem fülészetre, remélem nem szúrják, hátha addig hat a gyógyszer, meg a melegítés, orrszívás, orrspray is...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit, köszi a választ. :D Szerintem tök érthető, hogy enniy év után vágysz már vissza egy kicsit a "civil" életbe. Kisgizinek meg hidd el, nem lesz rossz a bölcsiben!Hiszen akkor már 2 éves lesz. Ja, én is köszi a táblit, tök jó lett. Kisgizinek megint jobbulást, szegény...

Kati, na végre megint itt! Nagyon szépek a lányok tényleg. (és nagyon guszta a torta is....)

Balwin, kár hogy nem jöttök. De elhiszem, hogy nehezen tudtok elkészülni, ha későn keltek. Hátha majd egyszer. Szép a szandi, ezt láttam élőben is, csak nekünk ugye nagy lett volna.

Mi is vettünk végül, hát a színe annyira nem tetszett először, de csak ez az egy pár volt 18-asban. De aztán úgy döntöttünk, hogy megvesszük, amíg akciós, mert aztán szívhatom a fogam ha meggondolom magam, mert mondta az eladó, hogy már nem kapnak Superfiteket. Szóval a miénk olyan világos lila-barna kompozíció, nem rossz, de nem az a dögös csajos, inkább uniszex. Amúgy ugyanolyan, mint Annalucusé, van rajta katica meg szívecske is. Majd teszek én is képet.

Tényleg tök jók ezek a mozgó avatarok!

Pneumo: túl szép lett volna, hogy igaz legyen. De vagy 2 napig ezt nyomatták a híradóban, hírekben, mindenütt, akkor mire alapozták....?

Kép

Kép
ditke2007

El sem hiszem csak 2*keltünk az éjjel,viszont a fejem fáj,lehet hogy elszoktam már a sok alvástól :D :oops:

Kép

Kép
katlina

Ditke!
Mi sem tudunk mindig dögöset venni, de van hogy utána megszeressem!

Hát ez az! a híradó, meg a neten is a hírporáltok ezt hozták szalagcímnek, aztán semmi.. H.Á. akart még utoljára bevágódni, avgy mi? Na érdekes... én is elhittem. na most naív vagyok?

Képzeljétek mi sem keltünk, pedig fel voltam rá készülve, hyog nem alszunk, és de.. pedig fáj a füle tikkel állandóan.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

Judit, remélem nem szúrják, majd írj! Kisgizi már ki van képezve fülfájásból, szegényke... Azért ez jó jel, hogy jól telt az éjjel!

Katlina, "csak" 2x? :roll: Húúú, azért lassan jobbak lesznek az éjjelek...

Ditke, Cica-mica cipője nagyn aranyos, ahogy a kis gazdija is! És menyit álldogált ma!! Lassan elindultok ti is egyedül!

Szabi ma 8.40-ig aludt!!!! :shock: :P Na azért negyed 7-től egy órát fent volt, de ez nálunk ritka! Fel is ésem a naptárba! :)
Ja, és mennek a darabos kaják, végre!!!

Kép
Kép
dorkáék

Háj!

Szabis videjó tutkeráj!!!!!! :D :lol: :lol: Mikor megyünk túrázni eggyütt???

Tegnap volt a bölcsis szülői. Nagyon meg vagyok elégedve egyelőre a hellyel és a gondozókkal is! szept. 1-én kezdünk....(na most ide milyen fejet rakjak???..... :wink: :cry: )

Judit!
Már én is felöltöznék normálisan és sétálnék babakocsi nélkül hogy ne kelljen naponta cipőt boxolni meg gatyaszárat takarítani mert belerugok a babakocsi kerekébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Kati!
Csini csajok!!!! Szonjának mekkora haja van!!!!!!!!!! :lol:
Torti jöhet!!!!!!!!! Te csináltad?

No a többit elfelejtettem..........mindegy........

Ja igen...Judit!
Néztem is hg mivaaaaaaaaaan a Kárpátiával???? Na de akkor írd le rendesen mer nemám értettem!!!!! (azt igen hg nem ide kellett volna írnod....:)

fanna3

Ja megvanmán mit akartam.......

Csak olyan naptejet találtam ami magas faktorszámú :40-es gyerekeknek. De az van ráírva hg 3 éves kortól....(amit találtam mindegyikre....) akkor most mi van?....Sztetek lehet kenni előbb is?....A délutáni séta alkalmával én gondolkozok rajta hg talán nem ártana......

fanna3

[quote]m írta:ert belerugok a babakocsi kerekébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanna: Még mindig? :D Én már leszoktam róla valahogy.
"Másikfórumban" kaptam olyan tippet, hogy naptejet írhat fel a gyermekorvos is.

Judit: Gizusnak jobbulást!

Kati: A lányok gyönyörűek!!!! :D

Szami: Már kételkedem, hogy hogy volt az a körút? Merthogy fotót azt nem teszel fel... :(

Kisszandik csodacsinik!

Többet nem írok, mert megint becsúszik valami baromság... :oops: :oops:
jaimee1

Fanna! Szerintem előbb jobb kenni... mármint így tavasszal már szükségszerű. A nap ereje már most is elég durva dolgokat tud művelni. Én pl. leégettem a vállama de-őtt pár héttel ezelőtt, pedig nem volt nagy forróság... Szóval szerintem már most is KELL kenni, akár barna-, akár fehérbőrű a csemete.
szilbee

Bocsi, kicsit megen eltűntem... most kicsit megen meguntam, hogy még mindig rosszul vagyok. Már volt néhány napom jobb, de visszaestem... esték megint fetrengősek.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat! Igazán aranyosak vagytok! :D
Amúgy igazán fogalmunk sincs, hogy kire hasonlít Szonja. Most kezd hullámosodni a haja :shock: Nekünk meg sötétbarna, szögegyenes hajunk van.

Torta: névnapi, ZAgyvából volt és gyümölcsös túrótorta néven fut. Ja és qrva finom :D

Judit!

Hát néha én is betudnék zabálni, főleg esténként,. Nehéz!!! DE legalább a tornában szorgalams vagyok.

Balwin!

NAgyon szupi az a szandi. Drága volt?

Szami!

A Ti szanditok is nagyon tetszik, jó lenne valami ilyesmire szert tenni.

FAnna!

NApozószerügyileg ha megengeded csak annyit mondanék, hogy az összetevőiben ne legyen TITÁN-DIOXID

kati74

KAta!

Szegényke! Úgy sajnálom, hogy megint rosszul vagy! :(
Annyira átérzem. Min már sokszor írtam én végig piszkos szarul voltam. NA de hátha már mindjárt vége! EZt kívánom!!!!!

kati74

http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=1918

na ez is nagyon érdekes
remélem sikerül jól beillesztenem

kati74

Fanna!
meg előtte próbáld ki a bőrén, nehoyg allergiás legyen rá...

én is vettem, sensítiv volt ráírva, azt nem néztem hány éves kortól kenhető :oops: azt hiszem ez is 40 faktoros.

Kati!
Postás? :wink:

Kata!
Akkor kitartást már csak 180 nap!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na most telefonált éppen Misi, nem oylan vészes a füle egy kicsit fénytelen, még visszamenni sem kell....Húúhh ezt megúsztuk...
a nyűgi maradt azért napközben, meg gondolom, melegítés továbbra is, meg a gyógyi....

na mentem összerámolok, ma játékokat selejteztem, és eltüntetem a kidobandót mire Gréti megjön, mert akkor minden marad a régiben :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csak megerőszakolom magam.

Kati: én is akartam írni, hogy annyira csudaszípek a lányaid, a tortából meg külgyé át, mert ilyet bármikor, bármilyen mennyiségben képes vagyok behalábolni. :lol: (Úúúú, de szar a gyomrom :cry: )

Szamóca: Máté nagyon ügyes (na jól, meg te is egy kicsit).

Dorka: feléd is volt kérdés amúgy Ketteske-ügyileg... Megnéztem a menős videót, hát nagyon ügyi Szabi. Még azt mondják, hogy a lányok előbb indulnak el... (B. is 11 hós volt)

Nagyon csini szandálokat láttam... hát viseljék a tulajdonosaik nagyon büszkén.

Ditke: méghogy Zsófi áll?! Én (hiába van a szemem előtt) nagyon ritkán nézem a vonalzókat és na de akkor szoktam ráeszmélni, hogy hogy telik az idő).

Szilbee: Hát a hét úgy látszik már ki lesz lőve... Holnap reggel transzportálom B.-t a nagyanyjáékhoz (tanulnom kell/ene).

Jaj, vérvétel: van B. nyakán egy kis csomó születésétől (de szerintem már írtam), azt kell megnézetni fül-o-g.szel és a vérvétel is emiatt volt. Apukával voltak tegnap, gyerek felkészítve, megbeszélve, bent megismerkedett mindenkivel (ragaszkodom hozzá, hogy mindig így legyen) és miközben folyt a vére, kacsingatott a nővérre. Még délután, amikor az eredméynéthoztam el is megemlítették, hogy milyen ügyes volt. Ez nem dicsekvés volt, nála ez a megszokott, fakírnak neveljük.

Bbj: de sajnálom, hogy Kisgizi beteg. Miért lehet, hogy ilyen visszatérően jelentkezik nála? Vagy akinek legalább két gyereke van, ott ez mindenhol így van? Mondjuk Nikiéknél és Szilviéknél is jellemző..... Csak hangosan gondolkodom.... Dokik nem mondtak még olyat, hogy hogy lehetne megelőzni? Véletlenül sem szeretnék ezekkel senkit megbántani... csak tanulni..

A gyerekem 3 órája alszik... lehet, ebédre álombogyót evett :lol:

Kép

Kép
szolkata

Haller :)

Judit, nah, végre jó hír :) Akkor hajrá, hajrá gyógyulás!

Fanna, semmi különös, csak volt Kárpátia koncsertó Miklóson, meg Judit írta, hogy lehet Gréti is megy az Apukájával :D Deosztán asszem nem mentek... Tyűh, szeptember... Az fajin, ha elégedett vagy velük :D

Kata, ez sem tarthat örökké... :wink:

Kati, a torta nekem is tessen nagyon :D Lassan mi is nézelődhetünk szülinaposat. Bár a buli szüleimnél lesz, de a tortát innen visszük :) Hűtőtáskában...
Írtam a szandi árát, 8.790.- :) Akciósan! :lol:

Namekkukkoltam ezta linket, és meg is néztem a fogkrémjeinkete... Az Attiéban (homeopátiás Elmex) van titánium-dioxid, az enyém meg (Aquafresh extreme clean citrus mint) úgy kezdődik, hogy: sodium flouride :shock: Ti mivel mostok fogat? :D De télleg, érdekel. Azt írja a cikk, hogy vannak öko-paszták.

Jaimee, ne bujdokolj! :D

Heh, kikapcsolták a júpícínket :? Eldugtam 2 csekket (tegnap találtam meg :oops: ), oszt azt veszem észre, hogy az m2 mega dunatv kivételével semmire se vagyunk jogosultak. Tegnap át is utaltam nekik a tartozást, meg elküldtem mélben az igazolást, de még mindig nincs upc-adás :? Nem baj, ma úgyis tv2-s este lesz :mrgreen: Hja, és teszik mindezt úgy, hogy azé időnként vitatható a szolgáltatás minősége...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

csak egy gyors hozzászólás mert kedves Véda úgy döntött hogy ma nem fog aludni már 9óra óta fenn van :?

naptej:nekünk a dokinőnk adott mintát mondta hogy ezt használjuk ez szte jó La Roche Posay 50plusz faktoros de most néztem és van benne titanium dioxid :cry: bár lehet nincs is olyan amibe nincs de majd megnézem a Vichyset én még azt a márkát szeressem hátha nincs benne semmi káros :)

KépKép
viragb88

na megnéztem a vichyt ezt találtam:http://www.vichy.com/HU-HU/htmlref/produits/LEEVC001.html remélem sikerült

KépKép
viragb88

Judit! Dejó!! :D Örülök, hogy nincs fül-gond!! :)

Kati! Pedig már azt hittem, hogy a róka odébbállt! Ügyes a fiad!! meg Ti is! ;) Jó volt akkor a felkészítés!! 8)

Dávid: Voltun Kövesdinél! Tök rendben van a csípője! Semmmmi baja!! :D Ettől most marhára fel vok dobva!!! :lol:
szilbee

hát nem sikerült de majd aki kíváncsi rá beírja mert béna vagyok

KépKép
viragb88

Mi kaptunk szandit,ma már abban nyomtuk

Dorka!
Darabos is megy már az jó!!!!!

Kati!
Hát én nem tudnám megmondani kira hasonlítanak a lányok.de az bizti hogy nagyon szépek!

Kisgizinek jobbulást!!!!

Szilbee!
Örülök hogy minden rendben van!

Íme a szandink!
Kép

Kép

Kép
katlina

Naptej: én Vichy-t vettem, (Vichy Capital Soleil 50+-os), kifejezetten gyerekeknek ajánlják... Szabi arcára, kezére, lábára kentem, nem lett semmi baja tőle., kiütés, vagy ilyesmi!

Katlina, ez tuti ez a falcon szanda, nagyon tetszik!!! Húúú, ideje lesz elmennünk a bótba, mielőtt elfogynak a méretünkben a szandik!

Szilbee, örülök, hogy rendben talált mindent a doki!!!! :)

Virág, Védike akkor ma nem egy könnyű napot csinált neked.... Veled érzek....

Kata, Tesó program a tervek szerint... pár hónap... 8)
ÓÓÓ, biztos már megkönnyebbültél pedig, hogy rosszullétek nem lesznek.. Háát, kitartást....
Nem tod, Dinya doki van a héten? Magánrednelés asszem nincs a héten, és jó lenne elérnem... Nincs valami infód?

Kati, köszia tortainfót, erősen agyalok rajta, ez Szabinak is ízlene, csak nagyobbat tervezek, hogy mindnekinek jusson!

Annna, láttunk ma, az út túloldaláról! Bölcsis szülőin milyen érzés volt ott lenni?

Ennyi.. SZabi reklamál...

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
ezt nem a 101-ben vettük onnan redeltem amit Judit fölrakott,mivelhogy egy hónapja vettük a tavaszit lemértem jó a 19-es és itt ez egy kicsivel olcsóbb is volt!

i is a tortán filoztok én is azon agyalok,de valószínű marad a sündisznótorta,csoki külsővel és puncs belsővel 8)

Kép

Kép
katlina

Kutakodtam kicsit naptej ügyben... :) Néhány hasznos infó (hog ne foglaljon sokat, kicsiben 8) ):

“Az eddig viszonylag ártalmatlannak hitt UVA sugarak felelősek a bőr idő előtti öregedéséért, a barna foltokért és az anyajegyek kialakulásáért, az UVB sugarak okozzák a leégést. A normál, SPF jelzésű naptej csak az UVB sugarak ellen nyújt védelmet. Az egyik legújabb összetevő, a Parsol 1789 nevű kémiai fényvédő anyag mindkét sugárral szemben felveszi a harcot. Ugyancsak mindkét sugarat blokkolja a cink-oxid, és a titánium-dioxid.”

“A gyerekeket legalább 30-as faktorszámú gyermeknaptejjel kell kenni. Fontos tudni, hogy a 30-as naptej a napsugarak 96,7 százalékát szűri ki, az 50-es, pedig 98%-át, tehát nem sokkal többet, viszont ez utóbbiban több a kemikália.”

“Vannak olyan naptejek is, amelyek hatóanyagai allergiát okoznak, ezáltal még érzékenyebbé teszik a bőrt. A kémiai fényédő anyagot (pl. benzofenon) tartalmazó krémek ilyenek, a bőrgyógyászok inkább a fizikai hatáson alapuló termékeket javasolják (a hatóanyag ezekben pl. cinkoxid, titándioxid).”

Ez utóbbi idézet ebből a cikkből való.

Katlina, Szamóca, fajintosak a szandálok :D

Van már upcunk :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee, dejóóóó :D De miért, úgy gondoltad lehet valami baj?...

Judit
Kép

Kép
balwin

Valljátok be lányok, melyiktek pornószínész??? mert feltételezem szerettek összebújni apával
merthoyg (halatortán) Margó szerint Michelle Wild (Vad Katalin) azért lett pornószínész, mert szereti a szexet, ha nem szeretné nem csinálta volna!! ezt a következtetést! ekkora álszentséget, gondolom őt is a lélek szállta meg, ha nem is a szent.

na még valami...már nem iylen zavaros vizeken evezve tovább

Kati!
Sajnos a mienk tartalmazza ezt az anyagot, kikerülni gondolom nehéz, de mivel ez is elég drága vót, nem veszek másikat, majd jövőre, hamarabb írjad, hoyg el ne felejtsem!

Katlina!
örülök, hyog bejött a honlap, én is sztem onnan fogok venni, mert sokkal olcsóbb!

Ez most miylen doktor H? nem értek semmit, nem kilépett mindenki a múlt részben? miről maradtam le?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na még mindig nem értek Dr House-sal kapcsolatban semmit, válaszolja meg nekem valaki, aki tudja, ne hagyjatok kétségek között!

Szilbee!
Tök jó! remélem a többi helyen is hasonlóképpen jártok!

Katlina!
Azt a fajta tortát is szeressem!

Fanna!
Tényleg jó, ha szimpik, az nagyon sokat jelent.. tulképpen én si így választottam óvónénit!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Druszám, én is csak lestem, ez kőkemény ösmétlés vót Hauzilag :? Gondolom évadzárás, oszt még diccsenek meg a következő részek... vagy már vége?! Az AXN-en is megy...sose tudom, melyiket mikor láttam...

Hehehe...hát jah, Margó kicsit általánosítani próbált...gondolom azt akarta mondani, hogy ha nem szeretné a szexet, nem filmezett volna. Frigiden elég nehéz meló lehet :) Vagy amúgy is? :roll: Aszonnyák ez is ugyanolyan munka, mint a többi - kinek a szeretem, kinek a nemszeretem fajtából :wink:
Én azon is mindig elgondolkodok, hogy az útszélen sétálgató kurvákat mi vitte az útpadkához (szüleimhez menet a 21-esen szoktuk látni őket)...merha nem "a kilincset is" típus, akkor marha jó gyomra van...

Jahigen, ha bőrgyógyik a titánium-dioxidos cuccokat preferálják, merthogy az nem kémiai, hanem fizikai hatású, akkor nagyon szar nem lehet, nem? Ez a fizikai hatás nem azt (is) jelenti, hogy nem felszívódó, hanem a bőr felületén "hat"?... :oops:
Amúgy ilyenkor nagyon sajnálom, hogy a suliban annyira utáltam a kémiát :oops: Az istennek se bírtam megérteni...

Judit, a Zurad mit szólt hozzá? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Egy kis OFF-os nézegetnivaló... :)

RC videoklip - Disco

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt!
Csak egy gyors beköszönés erejéig:
Ma kapja Dorkánk az ELSŐ ( 2 hós ) védőoltását ( na jó, az első a BCG volt :roll: ). Gondoljatok ránk délelőtt!

Ismeri vmelyikőtök Dr. Csősz László gyermekorvost? Szolnokon a Hetényiben volt/ van. Állítólag, sőt naggyon valószínű, ő lesz itt nálunk Ladányon az ÚJ gyermekorvos. A doktornő nyugdíjba megy.

Ja Juditok! A House még 2 hétig lesz talán, volt vmi szavazás, hogy melyik három részt kérjük ism.-re, legjobb évadzáró, legjobb nyitó, meg talán ahol a legbunkóbb House? Nem tudom pontosan, de volt vmi, reklámozták, hogy szavazzunk.

Na mentem. Majd még jövök ma.

donkoaniko

Hall!

Balwin! Igen... nagyon féltem tőle, hogy vmi komoly gond van. Nem volt még részünk (szerencsére) ortopéd vizsgálatra.
Egyébként azt mondta Kövesdi (iszonyat szimpatikus fickó!!), hogy akkor lenne gond, ha a combredő asszi-ja lenne... De úgy tünik csak a szalonnás popsija tévesztette meg doktornőt. De nem bánom, hogy elmentünk. :) Inkább legyen párszáz fölös vizsgálat, mint 1 elmulasztott..., ami esetleg egy életre megrontja az életminőségét!! :)
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?