Sziasztok!
Andi, de jóóóóó!
:)
Édik lehetnek ezek a beszólások! már alig várom én is....
Ági, üdv itt!
Brigi, mi újság? Nagyon gondoltam rád! Bocs, Rátok!
Nem semmi csúzdátok van! Bence a katonai szerkóban szenzációs!
De jó, akkor minden OK!!!!
Éljen most már hivatalosan is az új pocaklakó!!!!!!!
Gratulálunk Danának! Nagyon kis ügyes!
Noémi, gratulálunk! Bende is 1 hete feláll! Illetve most már teljesen önállóan is a járókába kapaszkodva. De persze most már nem lehet leültetni sem, mert állandóan állni akar....
A csőrös pohárra kíváncsi vagyok, mi is vettünk Bendének, egyszer próbáltam itatni belőle, neki sem tetszett. Szerintem ezt is meg kell tanulni, mint kanálból enni.... Nem?
Thymi, üdv Neked is!
De szép neveket adtatok a gyerkőcöknek! És nagyon aranyosak a képeken!
Erika, én most vezetem, hogy mikor mit eszik, és ha valami extra történik, akkor azt is beírom!
És én bízony már most sem emlékszem mindenre tisztán: pl első mosoly, fordulások, fogacska (na erre most igen, mert ez nem rég volt)... stb
de a többit tuti elfelejteném.
Na meg csinálok is ezekből egy babakönyvet. Amibe néhány képet is beragasztok, ami esetleg kapcsolódik hozzá.
Egyszer remélem, Bende majd örömmel lapozgatja, és én meg felidézem ezeket a gyönyörű pillanatokat!
Brigi, micsoda tudományos első szó!!!!!!
Emőke és akkor kakukktojás vagyok, mert nem sz.g.nál szültem!
Kriszta, onnan jöttünk rá, hogy a fülével valami gond lehet, hogy sokat odakapott. És persze már tanítgatom is neki, de még egyiket sem tudja. Így úgy voltam vele, inkább elviszem, és a doki mondta, hogy amikor megnyomta ott, ahol kell, akkor odakapott megint! Meg egy kicsit nyöszörgött. a másik fülénél nem csinálta.
Ildi, nem tudom, mit tehetnél, hogy ne álljon..... ha akar..... Persze erősíti is a lábát, hogy majd másszon vele, meg később álljon. De ilyenkor már szerintem ölben kinyomják magukat, nem?
Ági, nagyon sajnálom Botondot...
remélem, semmi komoly
BOLDOG HÓFORDULÓT!
na megyek Apának palacsintát sütni....