Koszi a bokokat lanyok! Ami a hasonlosagot illeti, legtobben azt mondjak, mindket gyerek a ferjemhez hasonlit inkabb, belolem csak keves van. Bezzeg a ferjem kek szemet egyik sem orokolte
, de azert nem panaszkodom, mert mind a kettonek gyonyoru szeme van.
Mi is eltuntunk egy ideig mert gyonyoru ido volt itt felenk es igyekeztunk minel tobbet a szabadban ulni: kirandultunk, setaltunk, jatszodtunk a parkban, kacsakat etettunk a tavon.
Nandi imad kint lenni, eddig csak akkor mentem mind a ket kicsivel ha az apjuk is itthon volt (egyutt mentunk), most azonban mar belejottem, veszem a babakocsit, beleteszem Kincsot, Nandi fogja a babakocsi fogantyujat, aztan indul is a kis karavan
(a plussz kiloktol is meg lehet ilymodon szabadulni)! Amugy Nandi jo fiu, csak most epp a feleselos periodusban vagyunk (barmit mondunk neki, valamit mindig visszafelesel, 80%-ban megcsinalja amire kerjuk, de akkor is mond ra valamit). Legtobbszor ugy kezdi "de anya ...", vagy "jo, csak ..", en meg erzem hogy kezd foni az agyam. Es a java, gondolom, meg csak ezutan kovetkezik!
Kincso baba ugyesen eszik mar mindenfele pepeket, a gond csak az, hogy 2 napja rajott, hogy a kajaval lehet kopdosodni is es az "nagyon jo moka" (ahogy a fiam szokta mondani), ahogy beteszem a szajaba az etelt, egy "brrrrrrr ... prrrrr" szeru hangot hallat es ettol a kajat eppen az en szemem koze vagy a tiszta bluzomra kopi
. Ezen aztan szuperul szorakozik.
Hat ennyi magunkrol egyelore.
Edit, egy masik topikban talaltam egy szuper csirkecombos receptet toled, amit a hetvegen el is keszitettem es hat nem kell neked mondjam milyen fincsi volt. Leci, nekunk is irjal recepteket, ne csak oda tul
.
Meli, a kepeket elnezve ti is szuperul szorakoztok es jo hogy vannak Tundevel kb. egykoru kicsik akikkel el tud jatszani. Nekunk is van 3 unokateso, de sajnos messze vannak es eleg ritkan talalkozunk. A parkban meg legtobb kisgyerek roman, igy Nandi nem igazan ert semmit (egyelore csak egy par szot tud romanul) es allandoan kerdi "anya, mit mondott?", vagy barmit mondanak neki , o csak bologat es azt mondja "da ... da". De neha szerencsenk van es talalunk magyar gyerekeket is, ilyenkor nem tagit melloluk es boldogan mondja "magyarul beszel".
Akkor jojjon egy par kep is:
lefekves elott
Nandi csuszik
Kincso ugyesen ul a kadban
Kincso imad autozni (vegig alszik)