Sziasztok!
Danának és
Sárának Boldog hófordulót!
Falevél, Sára nagyon édes! Látom, ő is tud pakolni...
Na meg hamarosan majd pancsolni is egy nagyobb lavorban!
Édes, ahogy integet!
Mogyó, nagyot nőtt Ágika!
Egyébként szerintem is nehéz eldönteni, kire is hasonlít a gyerkőc. Én is minden héten mást látok Bendén....
Kriszta, akkor még izgulhatsz Aziz kukija miatt......
A szőnyegre??? Hát ezért most nem irigyellek..... De mi lehet, hogy ilyen sokat kakil? Nem lehet, hogy valamire érzékeny a gyomra?
Timcike, örülök, hogy már jobban van Atticy! Egész jól megúsztátok!
Noémi, milyen volt a kiruccanás Szerbiába? Gyere és mesélj! Anyóssal meg szerintem se foglalkozz! Ő már valószínűleg nem fog változni.....
Bálint hogy bírta az utat?
Brigi, azt elhiszem hogy élvezte Bence a traktorozást!
Mikor is mész dokihoz? Holnap, ugye????
Norri, Zalánnak jobbulást! Remélem, semmi komoly, és gyorsan túl lesztek rajta. Csak olyan rossz látni, hogy szenvednek..... MEnnek a gyógypuszik!
Bende is nagyon nyűgös. A hétvégén sem a szüleimnél, sem a sógornőméknél nem aludt éjjel. egyszerűen nem otthon a megszokott kis ágya volt, és nem aludt! Hajnalban a függönyt, az órát, na meg a lámpákat néztük....
Annyira kimerült, hogy a múlt éjszaka és most nappal is nem győzi behozni a lemaradást.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megviseli, és majd nem tud aludni...
Szegénykém.... csak azt nem tudom, mi lesz így, amikor 1 hétre megyünk majd....
na meg neki is folyik az orra. Elmentünk a dokihoz, és már felül is kezd nőni a foga. Meg az egyik füle érzékenyebb lett. (talán huzat). most figyeljük, mert ha nagyon fájlalja, akkor ki kell menni az sztk-ba a fülészetre. De reméljük nem!
addig meg orrszívás ezerrel! De néha nem tudom rendesen kiszívni neki, mert utána is hallom hogy szortyog...
Szia
Ildi! Üdv köztünk! gyerek és mesélj magatokról! Tegyél fel képet.... (akkor majd Timcike segít...
)
Erika, azt hiszem, nekünk muszáj lesz elindulni, a hétvégén nem voltunk itthon és üres a hűtő.
Na mindegy!
Emőke, Lilinek is gyors javulást! Remélem, az alvás nem marad így. Talán csak annyira belejöttek a játékba, és ilyenkor tudod milyenek a gyerekek? Nem lehet őket semmivel sem ágyba parancsolni!