Csoki,lábad
anyagiak+problémák
sajnálom!És kitartást!Apukáról legombolni ám ami jár!!!!
Bár gondolom ezekbe a gondokba ő is "benne lehet"!
Maja, ne izgulj!Majd egyszercsak elkezd mászni mint a gyík
aztán meg állni+menni.Minden baba más ütemben fejlődik!Ez nem jelent hátrányt, sőt annál jobb minél tovább a földön van!!
Hiszti
igen ismerős, nálam duplán is
Dincus,tök jók a képek, édes kis duci baba
Nevek
mind tetszik!Vizsgák, drukk megy
Timi,mi eddig Normafloroztunk, de hála istennek már olyan rég kellett AB, hogy én is csak nemrég hallottam, hogy van ez az újabb, és jobb!Úgyhogy ismeretlenül ugyan, de próbáljátok sztm is!
Marci nagyon ügyi, gratula
Sebecske, hát elég csúnya!Azért érdekes, hogy nem tudják mitől lehet kb.-ra se
Mindegy, mielőbbi gyógyulást nektek.
Vizsgákhoz neked is megya drukk, ügyes vagy
Szüli meghívó, engem érdekel, mindíg olyan jókat csinálsz!
És miket kap majd Marci, van már 5let?Torta, milyen forma lesz?
Viki,hát igen ez már csak így megy.Én is soxor kívánnék egy kis egyedüllétet, nyugalmat!22 éves vagy?
De jóóóó, akkor jobban kell még bírnod a strapát, én sokkal öregebb, és mindíg arra gondolok, hogy kicsit későn szültem, mertha huszonévesen tettem volna uezt talán fiatalabb szervezet révén jobban bírnék mind fizikai, mind lelki, szellemi fáradságot!de ezek szerint nem biztos
Én gyerekruhát nem varrok, és nem is próbáltam sose.Régen magamnak sokat varrtam, de az más!Én turiba veszek gyerekruhákat, jobbnál jobbakat, és csomó még tiszta új is.És szuperjók, divatosak!Ez is egy olcsóbb megoldás
Most is szombaton 15-ért vásároltam be, de egész nyári kollekciót.Ruhától kezdve, szoknyáig, pólókat, csini ruhákat, blúzt.Tök sokat, és nagyon klasszak
/Ez butikba, lett volna vagy 50e.Pl. egy poló 690Ft. /Szerintem varrva se bizti, hogy olcsóbb lenne.Az anyag+ akkor még a munkád vele, nemtom
Ildi,Naaaaaa, mi van!Ne, mááár!Most olvasom ledöbbenve
Írj privit, ha úgy van kedved elmondani esetleg!De nem akarok tolakodni, csak meglepődtem!Olyan kiegyensúlyozottnak, boldognak látszottál mikor itt voltatok
Szilvih,de izgiii, nálatok minnyá Lilla szülije lesz!
Ti lesztek az első szülizők??!!
És nálatok miket kap majd?Torta?
Mi még egyenlőre a vasárnapi keresztelő bulira készülünk.Ma egész nap takiztam, ablakot puciztam stb.Kivagyok minta kutya!aztán sütés-főzés, vásárlás.Kicsit izgulok is, de nemtom miért
Tényleg Petráról tud valaki?????Úgy eltűnt?!
És a mai napi szenzáció!!!!Du. átmentünk Eszti kis barátnőjéhez játszani.Hanni is elvolt a szobába a játékokkal, és egyszercsak térdelésből fölállt
kapaszkodás nélkül a szoba közepén!!!!!Kb. 2 mp-ig!De csak egy pillanatra, aztán előlredőlt, és újra 4kézláb került!De olyan cuki volt ahogy ott állt