Sziasztok!
Nicki!Örülök,hogy írtál,már kiváncsi voltam,hogy mivan veletek?
Majd lécci írjál meg mindent az UH-ról is,ok?De biztosan minden rendben van veletek!Az természetes,hogy elkezdtél parázni,én ugyanígy vagyok ezzel,ráadásul fogalmam sincs,hogy mikor szülök,és azt sem,hogy kinél?
Voltam múlthéte csütörtökön a kórházba vérvételen,és CTG-n.A dokimról annyit megtudtam,hogy nem autóbalesete volt,de így is kórházban van,és a traumatológiai osztályon,mert az a lába sérült meg most is,mint amikor 4 évvel ezelőtt a balesetben.Állítólag 3 hét múlva lesz megint,addig szeretném én is kihúzni,de fogalmam sincs,hogy sikerül-e?
Az a helyzet,hogy elég soxor görcsölgetek,minimális mennyiségüt,de azért nekem a másik két terhesség alatt ilyen nem volt.
Most nagyon félek,mert fogalmam sincs,hogy milyen az ha beindul a szülés, a fiúkat kihordtam a 40.hétig teljesen zárt méhszájjal,az elsőt túl is hordtam.Szívem szerint most is ezt szeretném,hogy a dokim visszaérjen addigra mire kivagyok írva,de fogalmam sincs,hogy hogyan alakulnak a dolgaim?
Csütörtökön felkellett mennem a terhespatológiára aláíratni a CTG-s papíromat.Felmentem,bementem a folyosón,és egy Gizi nevű szülészhölgyet próbáltam keresni,hozzá küldtek a terhesgondózóból.
Alig léptem be a folyósóra jött a Mustafa,kirántotta a kezemből a CTG-s papíromat,szinte szóhoz sem jutottam mellette.Megsem kérdezte ki vagyok,mi vagyok,kire várok,mit akarok, eccerűen semmit.Aztán próbáltam mondani,hogy a Raft dokihoz tartozom,császár lesz,és nem kéne kihordanom a 40.hétig.Erre ő,hogy mikorra vagyok kiírva.mondtam,hogy dec.3,erre ő,hogy jaj az még messze van, a CTG-okés,és a dokim visszajön mire én szülök.Ezzel otthagyott.
Csalódottan fordultam ki a folyósóról,és elhatároztam,hogy legközelebb nem ezt az orvost fogom választani CTG-s papír aláírása céljából,valamint felhívom a dokimat csütörtökön délután,ha nem tudnak róla biztosabbat mondani.
Végülis megvan a mobilszáma,de eddig nem akartam zaklatni,de csütörtökön már felhívom,ha nem tudok meg többet.
Nekem 20-án kell mennem UH-ra,majd én is beszámolok.(Ha addig megnem szülök).
Amúgy nekem már nagyon lennt van a hasam,elég nehezen mozgok,szerintem már a babának sem teccik annyira odabennt.Eléggé feszülget,főleg ha úton vagyok vhol.
Ma kimostam a babacuccokat,szerdától lesz időm vasalgatni,hát fél napom biztosan ráfog menni a vasalásra.
Most megyek,légy jó,és vigyázz magatokra!
Majd írj az UH-ról,és magatokról!
Puszi,Rita.
Dorisékról én is szeretnék újabb híreket kapni,talán Viki benéz ide,ő tartja Dorissal a kapcsolatot.
Rita
36+5