Új privát üzeneted érkezett!

Magdi !

Ha jól emlékszem, akkor a 35 éven túliba, vagy a három gyerekesbe. Nem tudom már, csak láttam, hogy írtál oda, s akkor gyorsan írtam egy rövidke üzit.

Valaki hiányolta Hajnit ! Én tartom vele a kapcsolatot azóta is, most várja a második kisfiát. Jól vannak, elköltöztek nemrég Szigetszentmiklósra.
Néha azért szokott írni topikba is.

Szilvy/sysy
Szilvy
 


Sziasztok!

Szerintem elég lenne időnként rendszerezni a topicokat, ahogy most PIldiék csinnálják. Csak gyakrabban, és akkor sokkal kisebb meló lenne.

Szerintem jó lenne, ha a szerkesztők rendszeresen olvasnák a topicokat, de a jelen helyzetben már annak is örülnék, ha egyáltalán időnként belenéznének a Társalgóba.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ez a régi meg futó topik dolog szerintem túlzás, pont azt szajkózzuk mindenkinek, hogy a régi topik nem holt topik, nem kell rögtön új. Csak az azonosokat kéne összevonni, és egy kivételével arhiválni, hozzáirhatatlanná tenni. Ahogy én most elnézem, hetente több 10 topik nyilik! olykor, plusz a feléledők. AZ irreális, hogy a szerkesztők hetente-két hetente foglalkozzanak ilyemivel, mert nem fognak.
Cory:én már azt se várom el, hogy olvassák a társalgót, de legalább a szekesztő topikot!!!!!!Kép

Ildi

Ildi
 
 

 
 

Ildi,
az is nagy segítség lehetne, ha lennének olyan táblázatok, amelyekhez tartalmilag be vannak sorolva a topikok. (A jelenlegi néhány témakör nagyon tágan sem fedi, mit is tartalmaznak.) Célszerűen ennek a közelében lehetne új topikot nyitni. Így elkerülhető lenne, hogy felesleges topikok nyíljanak. Na persze ezeket a táblázatokat mindig frissíteni kellene.
Kíváncsi
 


Kiváncsi!

na, kb egy ilyen készül itt nálam, html-ben, mint rendezési elképzelés. Csak várom a szerkesztők válaszát.
Ildi

Ildi
 
 


Szilvy!

Megirnad a Hajni cimet, szivesen irnek neki, anno egesz jol kijottunk (virtualis viszonyoknak megfeleloen). A cimem a profilomban van.

Te is irhatnal, kivancsi vagyok mi ujsag veletek, hogy vannak a sracok? Mar Kriszti is ovis? Te visszamentel dolgozni?

Agi

Kép
Kép
agi
 
 


Sziasztok!
Arról még nem esett szó, hogy mikor kezdtek feltűnedezni a kéretlenül hozzászólók, azok a bizonyos beszóló névtelenek. Hogy emlékeztek erre?
Kíváncsi
 


Kiváncsi
Ez a táblázat nagyon jó ötlet.
Lehetne fa struktúra szerü és lehessen linkelni az oldalra.
Kriszta
Nyanya
 


Óreg Rókák! Van topik valahol a fehérköpeny-fóbiáról? Nem szeretnék duplumot nyitni! Ha valaki tudja, kérem, vezessen oda! Köszi, Klára
 
 


Sziasztok!
Kop-kop, szabad-e bekopognom közétek? :)
Új vagyok a fórumon, ezért még nem tudom, mi a szokás, szeretném, ha segítenétek!
Olyan topicot keresek, ahol többgyerekes anyucikkal(apucikkal) beszélgethetnék, + idősebb korban szülő nőket. Jó helyen járok? Ha nem, kérlek irányítsatok el valamerre! Köszi

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet: