Hahóka, ez az alvás nálunk ma nem jött be, meg tegnap délután sem.
Kaja után lefektettem dél felé, de még 3-kor nem aludt. Pedig 3-szor úgy tett, mint aki rögtön elalszik.
Egyébként tegnap voltunk méreckedni, D vitamint feliratni. Hát kérem szépen 75,5 cm és 9060-9160 gramm, de nem lehetet normálisan megmérni, mert kapaszkodott a mérlegbe,na meg nem tette le a fejét. Ja és a fogát sem akarta dokinéninek megmutatni, hiába matatta. Mondta, hogy nagyon akaratos... Nem akarja felsérteni a kis száját.
Persze majdnem lenyúlta a mérőszallagot.
Tegnap jó volt, az idő miatt nem ment dokihoz senki, mi voltunk az elsők, meg még egy 2 éves gyerekkel jött egy anyuka és kész.
Addig még ott voltunk, senki sem jött.
Na, tettünk egy kis sétát 16.14-kor jöttünk ki a dokitól és 17.06-kor aludt el. Aludt kereken 47 percet. Aztán feljöttünk, ettünk, pancsi, majd negyed 9-kor aludt el. Persze nem ágyban, hanem a babahordozóban. Mi lesz, ha kinőjük? Hogy fogom altatni ?
Na éjjel 2*2 órát aludt és egyszer 4-et.
Hajnalban egyszer hason találtam. Csodálkoztam, mert eddig mindig oldalt aludt el, ez a második, hogy hason feküdt.
Egyébként 5 előtt keltette a családot. Még a nap sem kelt fel. Kukorékol, mint a kakas.
Örülök nuncili, hogy minden rendben.
Egyébként hogy gondolják, hogy egy pici és egy kicsi kibír fél napot egy zárt térben ? Tele betegekkel? Miért nem hívnak időpontra, órára?
Tiszta fejetlenség van itt.