Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat!
Bezsebeltük az összeset
Bigacsiga, nálunk óriási huzavona előzte meg a névválasztást, de most úgy érezzük, hogy jól döntöttünk.
Edó, nekem is hiányoztok ám, de így is csak perceket tudok lopkodni a magam számára. Azért remélem, hogy itt is nyomon tudlak követni Benneteket
Még szoknom kell az új helyzetet
Napocska, de örülök, hogy most már van neted! Utólagosan is gartulálok a szerencsés hazaérkezéshez és remélem, hogy mindannyian jól vagytok a kicsit új körülmények között. Lányok hogy érzik magukat idehaza?
Erika, kitartás
Én azt vártam, hogy beszéljen a kisfiam, most meg hogy be nem áll a szája...
Lányok mi a véleményetek a nem kötelező védőoltásokról (influenza, agyhártyagyull., tüdőgyull.)? Itt a doki ajánlja mind a 3-at, merthogy Zolcsi fehérbőrű, kékszemű, szőkehajú, ergo veszélyeztetett kategória. De nem szeretném őt feleslegesen szurkáltatni, ha nem szükséges. Közösségbe nem jár és nem tudom, hogy milyen esetleges mellékhatások lehetnek. Van valami tapasztalatotok ez ügyben?
Mi jól vagyunk, igaz még mindig furcsa, hogy kettő fiam alszik egy szobában
De olyan jóóó
Azért be kell valljam, hogy amikor először maradtunk hármasban kicsit összeszorult a gyomrom, hogy most akkor mi lesz. Zolika nagyon aranyosan viselkedik Dominikkal, puszilgatja, meg szeretgeti. Néha persze szeretné, hogy csak vele foglalkozzak, vagy szopi közben jut az eszébe, hogy neki is cumi kell vagy éppen pisilni kell, vagy lehetetlen dolgokat talál ki, de rosszabbra számítottam.
Na most be kell fejeznem, itt a nagyfiam
Katica