Sziasztok!
Eszter!
Szörnyű volt olvasni a kalandotokat!
Annyira rossz szembesülni vele, hogy nem tudjuk minden balesettől megóvni a manóinkat, akármennyire is résen vagyunk! Azóta minden rendben?
Képek szuperek! Leánykád egyre szebb, smink nélkül is ám!
Még mindig a hinta a kedvenc? Emlékszem, mikor bekapcsolódtam a társalgásba, fölraktál egy hintában alvós képet, az is cuki volt. Te meg rengeteget fogytál, Attila alig akarta elhinni, hogy a tavalyi képen te vagy a tortával!
Gyöngyi!
Lili jobban van? Játszószoba nagyon jól néz ki! Ti merre laktok?
Vali!
Ha már elszontyolodtál, akkor talán érdemes lenne ezt a nemet újra átgondolni!
Apa mit mond hármaskáról?
Ekcémát sajna mindegy, hogy mikor kezded kezelni. Mi már akkor elkezdtük, amikor még csak a karján volt a gyereknek, mégis pár nap alatt elborította a testét. Azóta hol jobb, hol rosszabb, de a viszketés az állandó. Amint lekerül róla a ruha, elkezdi magát vakarni, ahol éri, nekem meg megszakad a szivem. Arra gondolni sem merek, hogy mi lesz nyáron. Nem járathatom a 40 fok melegben kezes-lábasban a gyereket!
Jó feltöltődést neked! (Azért egy kis züllés csak belefér!
)
Melitta!
Örülök, hogy megnyugtatlak, de tényleg ne parázz a testvérféltékenységtől! Szerintem ilyen nem is létezik!
Csak nem te is kézzel szaggatod a nokedlit? Anyum is. Mikor ott vagyunk 16-an, akkor is képes nekiállni!
Dokinénit Dr. Ziszi Kleonikinek hívják, és Pátyon van, ha mennél, szólj, küldöm a számát!
Pihizz sokat! Minden teendő megvár (
tudom, pont ez a baj).
Anita!
Milyen volt a jóga?
Annácska!
Naaaaaaaaaa? Nagyon eltűntél!
Állítólag, ha egy gyerek már ismeri a testvérség fogalmát, akkor sokkal kevesebb rá az esélye, hogy az új jövevényre féltékeny lesz, még akkor is, ha addig ő volt a kicsi.
Naaaaaaaaaaagyon csinos vagy! Mintha egy kismamaruha divatbemutató modellje lennél! Mennyit híztál? Gondolom, nem sokat.
Fejecske miatt ne izgulj, Dévának végig fönt volt, de a doki mindig mondta, hogy többedik babánál már általában az első fájások nyomják le. Én nem igazán hittem ebben, úgy gondoltam, hogy valami miatt nem tud a baba leszállni, de mire bementünk a kórházba, már tökéletes helyen volt.
Mamacka!
Jaj, hát, ez a kocsi dolog nagyon nem jött jókor (
persze mikor jó az ilyesmi? )
Annyira sajnállak, hogy nem tudtok az örömben tökéletesen osztozni! Szerintem próbálj meg a férjeddel erről beszélgetni, hiszen minden oka meglenne, hogy örüljön, és maradéktalanul boldog legyen. Van egy szerető felesége, aki kitartott mellette akkor is, mikor nem érezte jól magát ott, ahol lakni kényszerültek - ez lennél te. Van két egészséges, gyönyörű gyereke, új, önálló otthona, és munkája (tudom, milyen nehezen találta, tehát ennek is örülni kéne). Mi több kellhet ennél?
(Nagyon átérzem, hogy mit érezhetsz most, sajnos nekem az ex-em szó szerint megkeserítette a saját lakásba való költözésünket. Nekem ez óriási csalódás volt.
)
A zene miatt nem szóltak a nővérkék?
Szabad azt ott? (Én volt sógornőm egyébként szőke, kék szemű.
)
Jól vagytok egyébként? Mesélj, ha van időd!
Nancsika!
Szegény Ala! Remélem, azóta már jobban van! Ne önmarcangoljál, egyáltalán nem biztos, hogy az tett be, hogy korábban ment bölcsibe.
Képek szuperek, nekem az első, meg az utolsó tetszik a legjobban! Alex is nagyfiúsodik!
Ildi!
Jaj, azért gyere! Hagyd ott a bandát, egy fergeteges buli után ők úgyis szunyálnak délutánig, észre se fogják venni, hogy közben a talit is megjártad!
Cory!
Lizinek jobbulást! Egyébként mi újság veletek? Ritkán írsz mostanság!
Rólunk:
Keve vasárnap óta bilibe pisil, és nagyon élvezi! Egyik pillanatról a másikra, eddig nem is foglalkoztatta a dolog. Remélem, nyár végére nappalra a pelust is elhagyhatjuk!
Holnap hozok képeket, szerintem nagggggyon jók!