Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap este próbáltam jönni, de teljesen rossz a netkapcsolatom, így megint apa gépét kellett kivárnom. :(

Mamacka! Én is pontosan így szeretnék szülni. Nagyon tetszett. Még az autós sztori is, noha tudom, hogy borzasztó bosszúság, de annyira beleillik a történetbe! Majd egyszer ti is jót fogtok kacagni rajta. Andorbabának mégegyszer sok tejecskét és Áronnak pedig sok türelmet a testvérhez... Jajj, de félek ettől, bár Lidke szavai megnyugtatnak.

Lid, ki volt ez a dokinéni? Nekem nagyon tetszett, amit írtál róla! A csomagolást persze nem kapkodom el, szerintem hasonlóan intézem majd mint te, csak az a baj, hogy bokros teendőim miatt estére teljesen széthajtom magam és nagyon fáj a pocakom meg a derekam. De mostanra már érzem, hogy hol a határ, így megálljt is sikerül parancsolni. Azért csendben megjegyzem, hogy a legrémesebb dolog nokedlit szaggatni nagy pocakkal. Brrr. Inkább egész nap kapálok.

Esztipeszti! Naaaa?

Gyöngyi! Jobbulást a fikásnak! A lovak jó móka valóban, de elég belegebedős... háát, ha ilyen az apósod, akkor inkább beszéld rá a malacra...

Angi! Egy kis újítás mindeg feldob, úgyhogy csak mórikáld magad a tükörben és máris jobb lesz!

Vok! Hannától kész vagyok! És hol sminkel? A szobában?

Rólunk: kész a csodálatos drótkerítés. Végre minden oldalról védve vagyunk. Most, hogy fel lett töltve a telek, folyamatosan kapirgálok és tisztogatok, nomeg próbálok őstermelést bonyolítani kb. 10 nm-en... vicces, de majd meglátjuk. A sövényünk az idén kukorica és napraforgó lesz. Mindkettőt szeretjük és megy is a nádtetőhöz, úgyhogy ha szép lesz és terem is, akkor tojunk a véleményekre. Hehe. A szülésig még egy homokozó, valami hintaféleség és csúszdamegoldás lenne izgalmas, de majd meglátjuk, hogy kivitelezhető-e. Ugyanis folyamatosan kínzom apát, hogy szerelje már össze a gyerekágyat és a pelenkázót, mert arra sincs ideje, viszont ezek nélkül lehetetlen ugye...

Kit is kell megnyugtatnom, hogy málnalevél tea, gátmasszázs és homeos szerek, valamint kádban vajúdás után bizony Zazi elég hosszasan hintázott odabent, mondjuk azért hozzám képest meglehetősen nagy volt, így örülök, hogy egyáltalán kifért... Most is ugyanezzel a rítussal fogunk belevágni, mert a végeredmény végül nem lett rossz. Gátvédelemmel, fájdalomcsillapítás nélkül, szinte vér nélkül született meg. Csak borzasztó hosszú kitolási szakasszal.

Anita! Mindeg elfelejtek neked reagálni, pedig olyan sokat jártok az eszemben! Boti tényleg nagyon pasis és drukkolok a cukor-ügy miatt is, de Botival nem volt semmi gond, ugye? Vagy csak nem emlékszem?

Anna! Kérünk jelentést!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~

sziasztok
Na, ma megint magam vagyok..."és magam vagyok" :)

Akkor töltöm az oldalt.

Eszti: Sajnálom Hannát (a többit megdumcsiztuk tegnap)

A Lili azóta se szólt egy árva szót sem az égésről. Nem is foglalkozik vele. Ez az aloavera tényleg tök jó növény.

Mi a program hosszúhétvégére? Mi holnap megyünk Apával a Budaörsi Ikeába, meg megnézzük a Kikát is. És remélhetőleg másfél évnyi készülődés után felköltözünk a tetőtérbe.
Kaptam a Brendonba falvédőt, igaz kb. fél óráig keresték azt az egyetlen darabot ami a készletben volt.

Na rákacsintok a gulyáslevesemre

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok :)
Na most van egy kis időm :)

Ildi :)
Hát akármennyire is ajánlgatod nem szeretnék kocsiban szülni, pedig az enyémben biztos elférnék :lol: :lol: :lol:
Bár ahogy így elnézem Te a 4 kilós Olival sem szenvedtél túl sokat :wink: Remélem én is gyorsan túl leszek rajta.
Annamari 18 óráját semmi pénzért nem ismételném meg, az horror volt :(

Vali :)
Sajnos nem tudták megsaccolni a múltkori uh-n a kicsit, de ma egy lánnyal összemértük az adatokat és kb. két hete volt 3 kiló körüli. Kicsit aggódom is, nehogy túl nagyra nőjön :roll:
Sajnálom, hogy a piri kopogtatott a hármaska helyett, de így legalább van időd végig gondolni a lehetőségeket :P

Eszti :)
Nem semmi, hogy egy magánkórházban ennyit elkérnek egy szülésért :shock: Oké, hogy az államiban is fizet az ember, na de ennyit :?
Örülök, hogy a kerttervezgetés mellett a családbővítésre is gondolsz :wink:
Na mi van a telekkel? Sikerült megállapodni?

Lidke :)
Bizony aggódom, hogy Peti hogy fogadja majd Dondibabát. Az odáig rendben van, hogy most puszilgatja, meg simizi a hasam, na de ha kinn lesz, lehet már nem lesz annyira izgi a tesó :wink:
Szerencsés vagy, hogy Keve nem féltékeny :D
Annamari nem kapott Petitől semmit, mert ő már nagy volt, de most Peti sokkal kisebb, ezért is gondolkodtam rajta.
Ez annyira helyes:”Débácskám jövök”
Vásárlást én is igyekszem mindig úgy intézni, hogy ne haljanak éhen, míg a kórházban vagyok.
Hű a mosógéped jól jönne nekem is :D Szárítót is csak azért nem veszünk, mert nem férne el. Majd a családi házban :D
Remélem azért sikerül kinőnie Dévának az ekcémát :)

Györgyi :)
Nekem se tetszett egyetlen falvédő sem, így varrtam inkább :D
Szegény Lili :( Nekem mindig a tűzhely a parám, hogy nehogy rásüljön a főzőlapra a keze, de a lámpa is nagyon meg tudja égetni. Nyoma nem is maradt?

Angi :)
Hidd el, ha tehetném, már megsürgetném a kisasszonyt :D Sajnos nem tudom mivel lehetne kicsalogatni :wink:
A hajam nekem sem mindig olyan mint amilyet elképzelek, de néhány nap alatt megszokom és akkor már jó. Persze a lényeg, hogy a párodnak tetszik :D
Jó pihit a hétvégére :)

Mamacka :)
Köszi a szüléstörténetet :) Örülök, hogy ilyen jó élménnyel született Andor baba :)
Drukk a szigorúbb napirend bevezetéséhez :)

Eszter :)
Hanna olyan nagy lett :shock: Már tényleg kész nőci :wink: Sminkel, ez kész :lol: :lol: :lol:
Hű nem semmi ez a kórházas sztori :( Nekem eddig még hála az égnek semmi ilyenem nem volt, de tuti én is szívszélütést kaptam volna.
Örülök, hogy Hannácska jól van és nem viselte meg annyira a kórház :)

Melitta :)
Szép is a családiház kertrendezése :D Azért óvatosan azzal a kapirgálással. Neked azért még nem kellene megszülni :wink:
Málnalevél teát én is iszom, remélem segít majd a szülésnél. Már csak be kellene indulnia valahogy :wink: :wink: Na majd keresünk rá praktikát :lol: :lol: :lol:
Ma a dokim azt mondta igyak tonikot :roll: Még nem is hallottam róla, hogy az segítene.

Rólunk:
Az eltűnésem oka rendkívül egyszerű, csak este tudok bármivel is haladni Peti mellett, így nem tudok jönni netezni. Most is csak azért hagynak, mert Micimackót néznek :lol:
Na de a lényeg a héten elég rendes keményedéseim voltak, de ennek ellenére a fejecskéje még fönn van, pedig a már a belső méhszáj is majd kétujjnyira nyitva. Így elvileg már jöhetne, de úgy látszik jól érzi benn magát :D Remélem azért a hétvégén meg lesz a lányzó, mert már nagyon türelmetlen vagyok.
CTG-ink egyébként rendben, bár nem ficánkol annyit a csajszi, csak ha leveszik a gépet :lol: :lol: :lol: Nem szereti produkálni magát :lol:
Legközelebb csak jövő hét péntekre kaptam időpontot, de arra már nem akarok elmenni :wink:
Drukkoljatok :lol:
Ja és akkor a pociképek:
Kép
Kép
Ott a Dondi :lol:
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
Annyira szép a pocakod!

Gyöngyi
Most néztem az iwiwet és van egy közös ismerősünk Serényi Melinda. Te honnan ismered? Nekem a nővére volt osztálytársam általánosban.

Eszter
Jaj de rémes ez a kórházi történet! :( Jó hogy nem lett semmi baja... :(

Melitta
Egyenlőre nálunk sincs gond a féltékenységgel... agyon szeretgeti kisöcsit! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska:Hűha,mekkora poci :D Nekem úgy tűnik, mintha lennt lenne rendesen,ebből 1-2 szülés lesz :)

Mamacka: én is láttam :) csak nem akartalak ilyenekkel macerálni babázás alatt. :) Az unokatesóm barátnője már jó pár éve. 8) Hogy vagytok? Babus alszik rendesen? Áron is nyomja a cicit? Szerintem nálunk mind a kettő egyszerre fog cicizni, ahogy most kinéz a dolog

Na betojt a Lili :wink: megyek

Kép

Kép
pgyöngyi

Na mi van lányok??? Nagy nehezen rakok fel képeket és eltűntök???

Mamacka!
De jó, hogy Áron így viszonyul Andorhoz! :) Szopival hogy álltok?

Annácska!
De naaaagy a pocid! :D:D:D Drukkolok, hogy a kiscsaj már ne akarjon olyan sokáig pihizni! :D:D

Gyöngyi!
JObban van Lili?

Melitta!
Naná, hogy a lakásban. ellopta a sminkkészletemet és szemezgetett belőle :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Ezekből az esti programokból elegem van. Tegnap az ujj égetés (egyébként vízhólyaggal megúsztuk), most meg: Leraktam aludni, el is aludt rendesen, majd egyszer csak szólt, hogy Gyöngyiiiii (így hív mostanában). Bemegyek hozzá,már a szagból tudtam, hogy befosizott, kivettem az ágyból, erre telibe hányta a vállam, az ágyat és a szőnyeget. Áááááá kész.

Kép

Kép
pgyöngyi

Vok: látod, épp, hogy kérdezel, már lököm is a választ :) Ez a pangás, nem a képeknek szól, hanem a jó időnek szerintem :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!
Oh, szegény ti... :( Akkor nincsen mostanában szerencsétek.. :(
Remélem csak 1x hányt és ezzel vége...

Jobbulást a pici lánynak!
A homeós cucc bevált?

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Most csak életjelet adok, mert olvasok, de nincs időm írni, idáig tanultam meg suliban voltam.
Puszi Mindenkinek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gyöngyi
Én nagyon látom áldásos hatását, hogy szoptattam Áront végig. A cici teljesen karban van tartva, semmi seb, fájdalom teljesen jól működik, rengeteg a tejem, csak az zavar, hogy akkorák mint a fejem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lidke
A kocsiban olyan 60-70000 ft ból talán kijövünk ha magunk szerezzük be a dolgokat, de nekünk ez is rengeteg.. férjem teljesen kétségbe van esve, hogy miből fogunk megélni... a lakásnak meg nem tud örülni, legszívesebben elköltözne kertesbe... (ott tudna hajófelújításokat elvállalni). De én meg annyira szeretnék már végre örülni ennek a kis kuckónak, de így, hogy ő ennyire maga alatt van elég nehéz...

A kis cigánylánynak én is örültem, hogy megtartják a babát és olyan kis aranyos an turbékoltak, a 33 éves nagymama volt egy kicsit közönséges, meg ezerrel üvöltött a romazene.

Az ekcémát sajnálom... azért remélem nem lesz olyan durva mint aminek utánnaolvastál... ilyenkor az ember rendesen meg tud rémülni...

Gyöngyi
Szegényke... én a hányós gyerek látványától úgy meg tudok ijedni. Annyira kis anyátlanok olyankor...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Én is csak gyors életjel.
Alám múlt hétvégén kicsit megfázott, de nem volt vészes. Kedden elvittem dokihoz, h nézzen már rá, bár a kis taknyizáson kívül semmi baja. Meg is ejtettük gyorsan a 2 éves méricskélést (még éppen időben :oops: ), 13 kila, 93 cm, 16 fog. Csütörtökön már bölcsiztünk is.
Taknyija nem múlt el, éjjel, éjfél körül kirongyolt hozzánk, tiszta lázasan. Nurofen, majd 1 körül már alukált is megint az ágyában. Aztán olyan 4 körül szintén kifutott hozzánk, megint tiszta meleg. Megint nurofen. De már ott alukált el a mi ágyunkban. Reggel apa ment dolgozni, akkor fél órára felkelt, de visszafeküdt. Azóta is alszik, én meg itt lopakodok a lakásban, és semmit nem tudok csinálni. Most nincs láza, folyamatosan nyomkodom a puszikat a homlikára, mert lázat mérni nála nem lehet. Úgy érzem, ha lázas, de, h mennyi a láza olyankor azt nem tudom, csak érzem... :( Úgy sajnálom szegénykémet, meg annyira haragszok magamra, h miért engedtem bölcsibe ezen a héten. Ok, h kicsi taknyi volt csak, és igazából voltunk már betegebben is bölcsibe, de ilyenkor a fejem tudnám a falba verni. :(

Remélem mindenki más jól van, és elmúltak a betegségek!

Dobok egy pár képet, aztán belemerülök a Sudokuba (kicsit én is függő vagyok. :D), azt legalább lehet csendben csinálni…

Kép

Kép

Kép

Kép

Kellemes hétvégét nektek!

Kép

Kép
nancsika

sziasztok

Szerencsére éjjel nem hányt többet a Lili és napközben is nagyon jó kedvű volt ma (most alszik)

Mamacka: Igen, így nehéz örülni. hogy nem osztoznak benne. Nálunk is hasonló szitu volt. 2 évig bírtuk a panelt aztán visszajöttünk kertesházba. A szopiról én is így gondolkodom, ráadásul ha a kicsi után cicizik a nagy, le is tudja ellenőrizni, hogy elég-e a tejci a picinek :) Ne panaszkodj, mások százezreket költenek cici nagyobbításra neked meg hipp-hopp megnőtt :D

Nancsi: szegény Ala baba, remélem gyorsan meggyógyul. mélyen együtt érzek veled hőmérő ügyben. Nálunk detto ez van. Bár múltkor hagyta megmérni, de el kellett énekelnem közben a Micimackót, a Fülesmackót, a Hová mész te kis nyulacskát meg az Ákom-bákomot. Mire a végére értem a lázmérőt is ki lehetett venni

Na megyek kikapcsolk kicsit jó hétvégét mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Csak egy kérdés: Mi a véleményetek a kullancs elleni oltásról. Tapasztalat? Érvek, ellenérvek!? Köszönöm!

Látom nagy a pangás. :lol:

Nancsi,Gyöngyi:jobbulást a gyerkőcöknek!
Vendég

Sziaszok!

Hát, nem lett jobb az arány...

Boscó!
Én szeretném beoltani Hannát. Nagyon húzósok a kullancsok. Ha a kutyát folyamatosan védem, akkor őt is kell Főleg azért, mert a lightos tél miatt most meg sem döglött annyi, így tuti nagyon sok lesz. És persze kullancsirót is fogok használni, ha megyünk valamerre.

Jó kis hétvégénk volt. Elkaptam Hannától a nátha szerű torokfájásos cucot.... A homeópátiának hála mind a ketten sokkal jobban vagyunk! :D:D
Viszont, ami téééényleg nagyon jó volt: meg néztem a Hősök második évadát és naaaaagyon jóóóó!!! : És van harmadik is. :D:D Amint lehet az is leszedem. Nagyon szerettem azt a sorozatot.
Viszont a rosszhír: DrHouse-nak szerdán lesz az utcsó része ebből az évedból. Így már szerdán se fogok tv-t nézni. Sebaj, kialszom legalább magamat :D:D

Ti mit csináltatok???

Eszter
Kép
Kép
vok

sziasztok

boscó: Mi végig oltattuk Lilit mármind a hármat megkapta. Az utolsó alkalommal volt fejfájása. Egyébként semmi különös.Kullanccsal még csak a kutyában találkoztam.Ő is be van oltva, de csak Lyme-kór ellen

Vok: Én is csípem Haust. A Hősöknek csak az első két részét láttam, mert utána átrakták késő estére.
Mi egyébként szombat,vasárnap végre felköltözködtünk a tetőtérbe. Alul meg megcsináltuk Lilinek a játszószobát :) .Délután meg motoroztunk egy nagyot Pátyra meg vissza. Hétfőn baba nézőben voltunk, illetve délelőtt még pakolásztunk,takarítottunk. Ennyi

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk. Tegnap jöttünk haza a pihiből, jó volt! :)
Vok,
ezt a kórházas sztorit sajnálom. Nem semmi a csajszid.
Boscó,
Lidi 1 hete kapta az első kullancs ellenit. Még 3 hét és jön a következő, aztán 1 év múlva az utolsó.
Annácska,
nagyon szép a pocak. Az utolsó kép annyira jó!!! :D

Na léptünk Madárdalra.
Szép napot. Később jövök még.
Kismamiknak drukk!!!!!!
angi79

Sziasztok!!

Eszter, hú, ez a pénzes kórházas horror nem semmi :shock:
Szerencse megúsztátok ennyivel.
Képek nagyon jók :D

Anna, naggyon cukker a pocakod!!!! :D :D :D
Bírod még????? :wink: :wink: :wink:
Annyit gondoltam rád hétvégén(itt a melegfront :wink: )
Oké, kocsi nuku :lol: (de bújjon ki hamar) :D

Nancsi, Ala is hogy megnőtt, iszonyú aranyos :D
Meggyógyult már?
Jobbulást!!!

Lidke, hú, a ti mizériátok se semmi az ekcémával.
Reméljük lesz valami javulás.

Kullancs elleni szuri:
nálunk minden gyerek be van oltva(gondolkodom a sajátomon is)
Natsasa 2 hete kapta, júni elején kapja a másodikat, jövőre a harmadikat, és onnatól 3 évente jár egy emlékeztető.
Itt lakunk az erdő mellett, annyi macska jár ki-be, bármelyik behozhatja a fűbe, vagy akárhova :roll:

Mamacka, nagyon szép volt a szülésed!!Örülök, hogy ilyen jól alakult minden. :D

Csajok, nekem asszem gáz a júni. 8.-a, mint nagytali. :(
De ezt már a dátum kitűzésénél is mondtam.
Mivel 9.-én lesz a szülinapom, és 7.-én lesz a kerti party (jó nagy banzájjal), és lesznek ittalvós vendégeim is, nem biztos, hogy vasárnap eltudok menni.
Attól függ, meddig lennétek ott az oviban.
Ha dél körül elmennek az alvósok, akkor oké, akkor még lazán odaérünk, de ha később, akkor mire odaérnénk, már nem lesz ott senki :(
Na, majd meglátjuk. :wink: :wink: :wink:

Kép
vas

Eszti, telek??????? :D :D :D :D :D
vas

Itt vagyok ismét.
Vas Ildi,
és neked melyik 7vége lenne jó? Nekem csak az utolsó a tutira foglalt.
Nancsi,
nagyon ari Ala. Főleg ott, ahol virágot ad neked. :)
Gyöngyi,
most már aztán remélem nem ér Titeket ennyi rossz. Szegény kicsi Lili. Akkor kaptál falvédőt? Mutisd meg a szobát képen!
Melitta,
klassz lehet a kertetek. A kiságyat meg majd összerakja apa, amíg bent vagy a kórházban. Na jó, gondolom előbb szeretnéd. Mi lesz a neve a babának?

Galyatető jó volt. Lidi annyira tudja élvezni a pancsizást. Voltak jó kis programok is, pl. bábjáték és bohóc. Felnőtteknek meg bórkostolás stb.
angi79

Boscó: én beoltattam a fiúkat, és Lizáé is itt van már a hűtőben, csak azt várja, hogy kikeveredjen a takonykórból.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi: most akartam lefényképezni a szobát, erre nem lemerűlt ez a dög. Felteszem töltőre és este dobom a képet :)

Ildi: Egye fene, akkor megyünk hozzád szombaton baba-mama talizni.20-30 emberke még bőven belefér és még szülinapi ajándékot is kapsz :D :D :D :D

Na akkor komolyan, most, hogy legyen. Nekem elvileg a júni totál jó,ha hétvége és Pest

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: de jó, hogy jöttél. Meggyógyultatok már. Ja most látomLiza még taknyizik.És te?

Kép

Kép
pgyöngyi

na sikerűlt egy kis szuflát bele lehelni, de csak a játszószoba sikerűlt

Kép

Kép

csak így sikerűlt lefényképeznem

Kép

Kép
pgyöngyi

De jó a szoba Gyöngyi :D
Aranyos :D

Angi, Gyöngyi, miattam nem kell módosítani :D , szerintem(vagyis remélem )odaérünk :wink:
Hát, ja Gyöngyi, jöhettek szombaton is.De retro-buli lesz,ami azt jelenti, hogy be kell öltözni valamelyik 70-80-90-es évek pop-rock-sztárjának, és elő is kell adni egy produkciót.
Még mindig érdekel???? :wink: :wink: :wink:
És retro menü lesz:
párizsis kenyér, májkrémes kenyér, rántott húsos zsemle......stb
jaffa, márka meggy, traubi...stb
kőbányai , soproni sör.......
Na, még mindig?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

na, rendet kell raknom, tiszta zsemle minden a két csöpptől 8)
vas

Ildi: Na ez tök buli. Végre egy kis élet. Akkor a Lilit beöltöztetem Ullmann Mónikának és elénekli a Moncsicsit, én meg leszek Halász Judit, a"Hová mész te kisnyulacska"-val. Viszek kakasos nyalókát meg vattacukrot is :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Eszter!
Szörnyű volt olvasni a kalandotokat! :cry: Annyira rossz szembesülni vele, hogy nem tudjuk minden balesettől megóvni a manóinkat, akármennyire is résen vagyunk! Azóta minden rendben?
Képek szuperek! Leánykád egyre szebb, smink nélkül is ám! :wink: Még mindig a hinta a kedvenc? Emlékszem, mikor bekapcsolódtam a társalgásba, fölraktál egy hintában alvós képet, az is cuki volt. Te meg rengeteget fogytál, Attila alig akarta elhinni, hogy a tavalyi képen te vagy a tortával!

Gyöngyi!
Lili jobban van? Játszószoba nagyon jól néz ki! Ti merre laktok?

Vali!
Ha már elszontyolodtál, akkor talán érdemes lenne ezt a nemet újra átgondolni! :wink: Apa mit mond hármaskáról?
Ekcémát sajna mindegy, hogy mikor kezded kezelni. Mi már akkor elkezdtük, amikor még csak a karján volt a gyereknek, mégis pár nap alatt elborította a testét. Azóta hol jobb, hol rosszabb, de a viszketés az állandó. Amint lekerül róla a ruha, elkezdi magát vakarni, ahol éri, nekem meg megszakad a szivem. Arra gondolni sem merek, hogy mi lesz nyáron. Nem járathatom a 40 fok melegben kezes-lábasban a gyereket! :roll: :cry:
Jó feltöltődést neked! (Azért egy kis züllés csak belefér! :wink: )

Melitta!
Örülök, hogy megnyugtatlak, de tényleg ne parázz a testvérféltékenységtől! Szerintem ilyen nem is létezik! :lol:
Csak nem te is kézzel szaggatod a nokedlit? Anyum is. Mikor ott vagyunk 16-an, akkor is képes nekiállni! :shock:
Dokinénit Dr. Ziszi Kleonikinek hívják, és Pátyon van, ha mennél, szólj, küldöm a számát!
Pihizz sokat! Minden teendő megvár (tudom, pont ez a baj).

Anita!
Milyen volt a jóga?

Annácska!
Naaaaaaaaaa? Nagyon eltűntél!
Állítólag, ha egy gyerek már ismeri a testvérség fogalmát, akkor sokkal kevesebb rá az esélye, hogy az új jövevényre féltékeny lesz, még akkor is, ha addig ő volt a kicsi. :wink:
Naaaaaaaaaaagyon csinos vagy! Mintha egy kismamaruha divatbemutató modellje lennél! Mennyit híztál? Gondolom, nem sokat.
Fejecske miatt ne izgulj, Dévának végig fönt volt, de a doki mindig mondta, hogy többedik babánál már általában az első fájások nyomják le. Én nem igazán hittem ebben, úgy gondoltam, hogy valami miatt nem tud a baba leszállni, de mire bementünk a kórházba, már tökéletes helyen volt.

Mamacka!
Jaj, hát, ez a kocsi dolog nagyon nem jött jókor (persze mikor jó az ilyesmi? :roll: )

Annyira sajnállak, hogy nem tudtok az örömben tökéletesen osztozni! Szerintem próbálj meg a férjeddel erről beszélgetni, hiszen minden oka meglenne, hogy örüljön, és maradéktalanul boldog legyen. Van egy szerető felesége, aki kitartott mellette akkor is, mikor nem érezte jól magát ott, ahol lakni kényszerültek - ez lennél te. Van két egészséges, gyönyörű gyereke, új, önálló otthona, és munkája (tudom, milyen nehezen találta, tehát ennek is örülni kéne). Mi több kellhet ennél? :wink: (Nagyon átérzem, hogy mit érezhetsz most, sajnos nekem az ex-em szó szerint megkeserítette a saját lakásba való költözésünket. Nekem ez óriási csalódás volt. :( )
A zene miatt nem szóltak a nővérkék? :shock: Szabad azt ott? (Én volt sógornőm egyébként szőke, kék szemű. :shock: :wink: )
Jól vagytok egyébként? Mesélj, ha van időd!

Nancsika!
Szegény Ala! Remélem, azóta már jobban van! Ne önmarcangoljál, egyáltalán nem biztos, hogy az tett be, hogy korábban ment bölcsibe.
Képek szuperek, nekem az első, meg az utolsó tetszik a legjobban! Alex is nagyfiúsodik! :)

Ildi!
Jaj, azért gyere! Hagyd ott a bandát, egy fergeteges buli után ők úgyis szunyálnak délutánig, észre se fogják venni, hogy közben a talit is megjártad! :idea:

Cory!
Lizinek jobbulást! Egyébként mi újság veletek? Ritkán írsz mostanság!

Rólunk:
Keve vasárnap óta bilibe pisil, és nagyon élvezi! Egyik pillanatról a másikra, eddig nem is foglalkoztatta a dolog. Remélem, nyár végére nappalra a pelust is elhagyhatjuk!
Holnap hozok képeket, szerintem nagggggyon jók! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Köszi, aranyosak vagytok :)
Megvagyunk. Fülem még nem okés :( Hallójáratgyulladásom van már 1 hete, de már végre nem hányok a fülcsepptől, mint az első 2 napban, de még mindig nem okés a dolog :(
Várom a papírt Balu leendő sulijából, hogy felvették-e. Közben sokat vagyunk lent...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Gyöngyi,
milyen szép lett a szoba. Itt még akár 4 gyerek is elférne. :wink: :D
Ildi,
ez egy jó buli lesz. És hányan lesztek? Te miket veszel majd fel? Hozz majd feltétlenül képeket!
Cory,
jobbulást! A sulihoz meg drukk!!
Lidke,
Keve nagyon ügyi a pisiléssel.

Pár kép:
Kép Lidi és a fagyi
Kép Indul pancsolni
Kép Bábjáték után a nyuszival
angi79

Lidi olyan nagy már, mintha legalább is ovis lenne. :wink:
Nagyon édes. :)
Vendég

Nancsi, milyen nagy lett Alex!! :) Vagy csak régen láttuk. :)
Bár a 13 kg magáért beszél. :) Nagyon aranyos ő is. :)
Vendég

Annácska, most már nagyon sokat gondolok rád. :) Nagyon csini kismami vagy megint, de az arcodon már tök látszik, hogy mindjárt szülsz!!! Így utólag már ilyenkor rajtam is tök látszódott, de én akkor nem vettem észre.

Ildikém, telek egyelőre nincs, végülis ezt, amit szerettünk volna, több indok miatt lemondtuk, de amúgy a tulaj sem hívott vissza minket a személyes találkozó óta a telek pontos adataival (vásárlás előtt le kell csekkolni az önkormányzatnál a pontos építési feltételeket, stb. stb.), szóval az ugrott.
De még keresünk tovább. Amit küldtél számot, végül elértem a Lacit :wink: , de azt mondta, hogy nekik nem sürgős, így olyan árat mondott, hogy dobtam egy hátast. (953 nm2 és 19 M)

Szóval keressük tovább az igazit. :) De rajta vagyunk az ügyön. :)

Anita, ti hogy vagytok? Pocakbaba? Már izgulok, hogy lány lesz-e vagy fiú.

Pisiléssel mi is kb. két hete nagyon jól állunk. Valószínű, hogy mivel a bölcsiben a nagyobb fiúkat látja, hogy mennek pisilni, rákapott ő is, így most már nagyon sokszor megy magától a WC-re és pisil bele. Ettől függetlenül a pelusba is megy, de azért ez már lépés valamerre, és látom, hogy élvezi, szóval még az is lehet, hogy a nyáron sikerül. :) Meglássuk.

Mindjárt jövök én is képekkel.
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Jóságfolt az arcán. Persze a bölcsis fotózáson is már ott volt.... :wink:
Vendég

Köszi a válaszokat az oltással kapcsolatban!Ma meg is kapta Fannika az első adagot.Jól viselte, kis hős a drágám, meg sem nyikkant! :lol:

Annácska: tényleg eszméletlen csinos vagy!!! :lol:

Mamacka: nagyon szép volt a szüléstörténeted!Nem győzök betelni vele!! :lol:

Gyöngyi:Állati jó a szoba! Nagyon tetszik. Szép nagy, tágas. Szuper!

Cory: hú szegénykém, akkor jobbulást Nektek!Fanniika 2 éves adatai.16 fog, 13 kg,és 90 cm.

Angi:Lidi a fagyis képen, komolyan mint a nagyok!Nagyon vagány!!!

Eszipeszti, Lidke: ügyik a fiúk a pisiléssel! :wink: Remélem Fannika is elhagyja nyáron a pelust! Ő nagyon szeret vicibe kakilni, de pisit csak néha jelez :lol:

Lányok! van esélye, hogy elmenjünk a nagytalira, csak jó lenne tudjak dolgokat, mert visszakeresgélni nincs humorom :lol: Pl. hogy konkrétan hol, mikor(tudom jún.8) :lol: de kb. hánykor kezdenétek, és egyáltalán minden infó érdekel. Mit vigyünk innen vidékről, stb.stb. Még nem 100%, de szeretnék felmenni a kis családommal :lol:
Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Eszti, azta, 19 milla :shock:
ez egy állat :shock:
Lehet, hogy a szomszéd tolja zsozsóval, hogy nehogy aladja másnak :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval a hegytetős se jött be :(
sajnálom.
De majd biztos megtaláljátok a legjobb lehetőséget :D
Benyó nagyon vagesz :D

Lidi is egy cukkerpofa,főleg a nyuszival ari :D
asszem, nekünk is van iylne pólónk mint Lidinek(rózsaszín) :D
Angi, kb. 15-en leszünk + gyerekek, majd persze lesznek fotók, én nem lövöm le addig a poént, hogy mi leszek :lol: :lol: :lol:
De már gyakrolok :D

Cory, jobbulást!!! :D

Boscó:
június 8.-a, vasárnap ,Budapest, VI.ker.(a pontos címet majd Annától) :wink: , szerintem 10 óra fele kezdünk, és addig amíg bírjuk(bírják a gyerekek) :D
kajákat még nem beszéltük meg, ki mit hoz.
De majd kiosszuk, kinek mi a legkézenfekvőbb.
Aki husipácolásban profi, azt hoz, aki salátában azt, aki sütiben azt........stb
Aki nem akar otthon szórakozni, hoz innivalót, rágcsálnivalót :D

Gyöngyi, kakasos nyalóka, meg vattacukor is téynleg jó ötlet :D

na, be kell tolnom valamit, mert korog a gyomrocskám így hajnaltájt :D

Tegnap meg áramszünet volt 8-tól 4-ig, és ezzel 8 órakor kellett szembesülnöm, miután pikk-pakk elment az áram :shock:
És itt álltunk egész nap nélküle.Se főzni nem tudtam, se semmit.
Rohadt elmű, értesíteni azt elfelejtett mindnekit :evil:

vas

Sziasztok

Eszter
Húúú de nagy lett a lánykád. :shock: :D Nagyon aranyos és szépek a szemei. :)
Hát ezt a történetet nem kívánom magunknak. :( Én most már tudom, hogy kész vagyok, ha valami történik, félnapig sírtam az orra miatt, ennél minimum elájultam volna. :wink:
Játszót nem találtuk meg, mert nem volt időnk rá, de 45 perc alatt ott voltunk. Láttunk sok repülőt és attól nagyon elájultak a fiúk. :lol:

Eszti
Sajnálom a telket. :( Ez azt jelenti ,hogy ez után jön az igazi. :lol:
Én nem látok semmit Benyón. Milyen jóságfolt van rajta? :shock: :oops:

Angi
A lányod nagyon vagány. :lol: Levi az életbe nem menne oda a nyuszihoz. :(

Ildi
Jól hangzik a buli! :D
Képekre már most kíváncsi vagyok. :lol:

Nancsi
Ala nagyon cuki, imádom a vörös haját. :D

Gyöngyi
Nagyon tuti a szoba. :D
Lilinek jobbulást. Kakas nyalókát és a többit hozhatod a talira ,szívesen lecsapok rá. :lol: :lol:

Boscó
Tali az oviba lesz, de majd Anna ír róla pontosan. :D Szerintem, marad a júni.8
Még a délelőtt folyamán írni fog, most beszéltünk telcsin. :D

Rólunk
Mi betegek vagyunk :( , és nem nagyon javulok ,már nagyon unom. :evil:
Persze meg is jött 23 napra, :twisted: ezt is unom, miért nem lehet 30-ra.
Haverunk tegnap úgy járt a mocival mint Levi, kapott szegény két öltést a szájába és lehet hogy a két felső fogának is annyi. :cry: Annyira sajnálom szegényt. :cry:
Hát én , csak ilyen hírekkel tudok jönni.

Ja pelus: Most jött Levi hogy cseréljük ki ,mert tele van pisivel. :lol:
Nem hajlandó ráülni semmire, szerintem mi leszünk az utolsók. :lol:

Na lépünk ki mocizni. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csak Annácska miatt néztem be, mert megyünk Ringatóba.

Edit!
Te tudsz valamit?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Edit, várhatod is :D
jó lesz :D :D

Hú, Hannáról jutott most eszembe, regegl kifelejtettem, hogy az én egyetlen drága kislányom meg tegnap este feldugott egy tictac-ot az orrába :shock:
Hú, lemerevedtem egy pillnatra, már láttam, magam előtt, hogy robogunk a kórházba.
De szerencsére nem dugta olyan mélyre, így kitudtam nyomni felülről.
De gáz volt nagyon.
Levente is eljátszotta ugyanezt.
nem tudom mi készteti őket erre, hogy az orrukba dugják. :roll:

Tegnap kaptam még egy sokkot is.
Kint olvasgattam az udvar közepén, erre iszonyatos nagy robajt hallottam, és pillnataok alatt megjelent a fejem felett egy nagy méh(vagy darázs) felhő :shock: :shock:
Olyan szinten megijeedtem, hogy berohantam a házba, és percekig remegtem még utána.
Pár kóbor darázs még ott lébecolt a tetőnél.
Brutál volt.
Ha ezeknek az útjukba kerülök, és megcsípnek, na, már nem gépelnék itt :(
Egyszer már láttunk iylet itt 3 éve , de akkor az utca felett mentek, és nem ilyen közel. :?

Edit, nyugi, Natasa se erőlteti magát, ő is tiltakozik a bili ellen.
Jó az pelusba is. :lol:
Viszont ha bekakil, rögtön hozza a tiszta pelust, meg a törlőkendőt.

na, mennem kell, kaját akar pipi :D
vas

Milyen betegek vagytok Edit?
Takony?
23 nap az kellemes(nekem is úgy szokott), bár most a spirál miatt, egyre kevesebb,és rövidebb, igaz, betartja az idejét, de betétre nem kell költenem sokat.
Elég a tisztasági is.
Remélem lassan el is múlik :D

Szegény haverotok, ő is csúnyán megjárta :(

Annával mi van tényleg????? :D :D :D

Megyek szombaton az oviba ovinapra, és nekem kell a kölkök arcát kifestenem, különböző figurára, pókember, batmen, pillangó, bohóc....stb. :lol:
Nagyon várom :roll: , ott ülhetek öt órán keresztül, mire kész a két ovi 6 csoportja :shock: :D

na, cső
vas

Lányok ,hogy ne izguljatok
Dorina még jól érzi magát ,nem akar kibújni.
De tuti jön Anna ,mert megígérte.

Ildi
Ja taksi,de nekem 7 napja baromira fáj a torkom ,és szétrobban a fejem. :x
Veletek is jók történnek. :shock: Laci is összefutott a kertbe velük ,ő kész volt a hangjától..
Nem egy félős, de megijedt a látványtól. :roll: :wink:
Legközelebb ,ha megyünk Levinek is festesz az arcára valamit? :?: :?: Te ilyen dolgokat is tudsz??????? :shock: :lol:

Cory
Nektek jobbulást!! :)

Vali
Ti jól vagytok??? Nagy a csend!!! :)

Anita
És ti??? :)

És a többiek??? :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok :)
Na akkor az ígéretemhez híven :D

Köszi a pocak dicséretet :oops:

Gyöngyi :)
Sajnálom, hogy így rátok jár a rúd :( A szoba nagyon csini lett :D Ez csak a játszószobája Lilinek?

Nancsi :)
Ala is nagyot nőtt mióta nem láttuk :D
Jobbulást neki :)

Boscó :)
Nem tudom aktuális-e a kérdés, de nekem mindkét gyerkőcöm be van oltva. Peti a múlt héten kapta meg a harmadikat, Annamari meg egy éve. Még ha nem is minden ellen véd, akkor is legalább esély van rá, hogy megússzuk.

Eszter :)
Szegénykém, nem szép dolog elirigyelni a gyerektől a náthát :wink: Jobbulást :)

Angi :)
Peti imádja a pocakomat simizni, meg puszilgatni és ez olyan jól esik :D Kíváncsi vagyok mi lesz, ha már ide kinn kell Dorinát puszilgatnia :roll:
Klassz, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek. A képek nagyon jók, pláne a pancsizós :lol: Lidiről tényleg nem mondani meg, hogy még csak 2 éves :D

Ildi :)
Már nem bírom :lol: :lol: :lol: Na jó, nincsenek különösebb panaszaim, még mindig vigyorogva jövök fel a harmadikra (akár az alvó Petivel is a kezemben :lol: ), csak már szeretném a kezemben tartani a kisasszonyt :D
Már szinte mindegy, hogy hogyan, csak jöhetne már kifelé, de nem akar rám hallgatni :D Persze a kocsit még mindig nem tudtad velem megszerettetni :lol: :lol: :lol:
Szerintem nem lesz gond, ha 8-án később jöttök, biztos megvárunk :D
Retró buli jól hangzik :D
Ezek a méhek-darazsak engem is kiakasztanak :x Állandóan űzöm a lakásból őket, ráadásul akkorák, mint egy ló :shock:

Lidke :)
Lehet benne valami, hogy akinek már van testvére, az nem lesz féltékeny, de azért attól aggódom, hogy hogyan fog reagálni arra, hogy most már nem ő lesz a központ :roll:
Még hogy kismamaruha bemutató :D Köszi :oops: Nem híztam túl sokat, olyan 8 kiló körül :wink:
Mostanában akárhová megyek közértbe, pékségbe, iskolába mindenki azzal jön, hogy még nem szállt le a hasam. Hiába mondom, hogy nagy általánosságban a többedik babánál az első fájások rakják a helyére a baba fejét :? Megfordulni is csak egy hónapja fordult meg. Nem kapkod el semmi :lol: Igazi nő :lol:
Mik a fejlemények anyakönyvezés ügyben?

Cory :)
Ez nem semmi, hogy egy gyógyszertől hánysz :( Jobbulást neked is :)

Eszti :)
Sajnálom a telket, de majd csak megtaláljátok az igazit :D
Ez bíztató, hogy már látszik az arcomon a szülés, de jó is lenne ma szülni :D Drukkolj egy kicsit :D
Benyó nagyon vagesz :D A jóságfolt meg kell a gyerekre :lol:

Edit :)
Aranyos, hogy hívtál :D Jobbulást nektek :D

Egyébként jól vagyunk. Dorina nagyon jól érzi magát odabenn, lehet rájött, hogy nem fenékig tejfel az élet idekinn :lol: :lol: :lol:
A napjaink csak telnek, de mindig van mit csinálni. Tegnap Petivel csiri-biriztünk, ma meg Annamariéknak volt előadásuk a suliban. Most már minden igényt kielégítettem, így jöhetne a szülés is :lol: :lol: :lol:
Kicsit drukkoljatok, hogy mielőbb kibújjon, mert nem akarok egy 4 kilós babát szülni :?
Értesíteni mindenképp foglak titeket, ha indulunk.
Kedden egyébként volt egy kis izgalom, mert nem nagyon mocorgott. A szülésznő azt mondta a ctg alatt, hogy valószínű a melegfront miatt :roll: Hát remélem hogy amiatt és nem más gondja van. Holnap megint megyek délre ctg-re, remélem mutatunk szép fájásokat is, mert jóslók azok vannak dögivel és némelyik olyan brutál :shock:
Amúgy iszonyat dömping volt a kórházban. Minden szülőszoba és a vajúdóban is minden ágy foglalt volt. A gyerekágy és a patológia is zsúfolásik tele volt. Azért abban bíom, hogy ha ránk kerül a sor, azért szorítanak egy kis helyet :wink:
Ha van valami szólok :D

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

sziasztok

Edit: van egy szuper tippem, a mensi nélküli életre minimum 9 hónapig :D . Ne aggódj a pisi-kaki miatt, a Lili is pelusozik nagyban, de ha kérdezem tőle, azért rá csücsűl

Annácska: tényleg csak annyi időre kukkancs ide, hogy még egészben vagytok :)

Ildi: húú ez a darázs sztori brutál. Nekünk csak a hátsó kertkapuba fészkeltek bele, de én is be vagyok tőlük tojva. A Lilit is féltem. Én is elműs vagyok :)

Boscó: Jajj, de jó, hogy jöttök úgy várom már :) Én asszem sütit viszek meg üditőt. Félek,hogy az én fűszerezésem bénácska lesz a többi profi szakácsé mellett :)

Lidke: miújság Déva név ügyben?

Úgy el van tűnve mindenki :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

Annácska: megelőztél :) Ha ennyire teltház van, akkor még várj egy kicsit, hátha lemegy a dömping :) , azért szurkolok. Igen, ez lett a játszószoba, eredetileg a mi hálószobánk volt, de mivel felköltöztettük az ágyat a tetőtérbe, ez a szoba üres maradt, Így oldottuk meg :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, mi az, hogy elműs vagy?
csak nem ott dógoztál???? :wink: :wink:
Akkor nem szidom őket, de azért értesíthetnék a jónépet, hogy nem lesz áram egy napig.
tavaly ki volt plakátolva, idén nem láttam.

A méhek nem egyszerűen repkedtek, hanem hatalmas fekete felhőként szálltak a fejem fölött.Olyan, mint a Micimackóban szokott lenni.
hatalmas, sötét, és hangos, és ijesztő :shock:

Anna, izgulunk tovább.
Hú, de tele van a kórház :? , az nem jó, de nektek biztos jut hely :D

Edit, aha, tudok ilyeneket is, de nekem nincs festékem, ezt most az ovi vette, de ha jöttök, akkor megcsinálom Levit szívesen az én saját sminkcuccommal :D
vas

Sziasztok!

Annácska!
Mennek a drukkok! Nekem azt mondta a doki, hogy amíg nincs beilleszkedve, addig lépcsőzni, meg hasonlókat sem érdemes, mert az csak akkor tágít, ha a buksi már belülről nyomja a méhszájat. Próbáljatok természetes praktikákhoz folyamodni, utána egy darabig úgyse lehet! :oops: Ha meg végképp nem megy, átküldhetem a bábakoktél receptjét! :lol:

Cory!
Jobbulást neked! Dokinak, aki felírta a fülcseppet, szóljál, hogy hánysz tőle! Én egyszer hánytam gyógyszerektől, aztán kiderült, hogy a szervezet védekezőreakciója lett volna, amit én nem vettem komolyan, így egy epilepsziás roham lett a vége, ahol majdnem ottmaradtam.

Angi!
Nagylányos Lidike szokás szerint gyönyörű! :D

Eszti!
Benyó is nagyon szép legényke! Annyira bírom az örökké mosolygós pofiját! :D

Boscó!
Szuper lenne, ha tudnátok jönni! :D

Ildi!
Áramszünet: :evil: Ez annyira felháborító, hogy nem szólnak! Én egyszer ugyanígy maradtam itt egész napra víz nélkül, mikor a Keve kicsi volt. :evil:
Ha énekelni is fogsz, akkor ne csak képeket hozz, hanem videót is! :lol:
Mázlitok volt a tictakkal! Ha jobban belegondolok, tényleg olyan formája van, hogy a kölköket ingerelheti, hogy betömjék vele az orrukat. :?

Edit!
Eddig a Keve se ült rá a bilire, most meg csak úgy szúrópróba-szerűen kérdeztem, hogy adjam-e, ő mondta, hogy igen, és hopp, belepisilt, tök tudatosan. Azóta meg nagyon élvezi!
Durva, ami a haverotokkal történt!
Nektek is jobbulást!

Mindjárt jövök képekkel, meg ha a lánykám még hagy, akkor beszámolok a Névmizéria című 100000 részes szappanopera legújabb fejezetéről.

Lidke
KépKép
kövecske

Na, míg töltődnek a képek, addig beszámolok.
Négy hete írtam a hülye pi*-nak, hogy ha a Déva nem megy, akkor a Devát, mint névváltozatot, tekintettel arra, hogy a gyereket már így szólítjuk, stb. Nem jött válasz, így tegnapelőtt felhívtam. Fölényeskedve közölte, hogy nem engedélyezi, sőt, semmilyen névváltozatot sem, és egyébként is, én mit gondolok, hogy attól, hogy megváltoztatunk benne egy nevet, az névváltozat lesz? Meg, hogy ők csak azokat a neveket szokták engedélyezni, amik régen használatos nevek voltak. Aha, megnézném, hány Aloé szaladgált például. Közben megtaláltam a holland nevek között is, így kérdeztem, hogy ha viszek egy igazolást a követségről, hogy ez holland név, akkor a magyarba való átvételét engedélyezi-e, úgy, mint a Dzsesszikát és Dzsenifert? Erre közölte, hogy nem tudja, írjam meg levélben, kérvényezzem, de ne e-mail-ben, aztán majd valamikor foglalkoznak vele, és válaszolnak! :shock: :evil: Hát, nagyon elegem van! Holland követségen tök rendesek voltak, mert kiderítették, hogy ők csak az ősi holland nevekről adhatnak igazolást, ez pedig nem az, de utánanéztek, hogy indiai. Ezt én már tudtam, de az indiai konzul egy kretén, aki közölte, hogy neki nem feladata ilyen igazolást kiadni! :evil: Úgyhogy tök zsákutca! Mindegy, most igazolás nélkül kérvényezem újra, végülis az ő dolguk lenne utánajárni, ők a szakemberek. Az idő meg közben megy, már így is lecsúsztunk egy havi családi pótlékról, és lassan minden másról is le fogunk. :evil:

Lidke
KépKép
kövecske

Lidke, jáááááájjjjj... :x :evil:

Edit, az arcán van a foltocska. :) És nem tudom, látod-e az utolsó képen, ahogy szorongatja azt a szőrizét. :) Az a hajam pótlása, ha nincs kéznél. :) :)
Vendég

Kép Kép Szinkronban - szimmetrikusan :D
Kép
Haggyá' má', nem látod, hogy dógom van?! :lol: Kép Kép Csini rucis, bolerós lánykám

Lidke
KépKép
kövecske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?