Nahát gondoltam, hogy számíthatok rátok névügyileg
Lindi: igen KováCS a gyerekek neve ezért a Csongoron nagyon dilemmázunk, hogy kéne a két CS közé valamit beiktatni
Móni: Vendelről nekem az az osztrák szállodás sorozat ugrik be, ott hívták Vendelnek a górét
A Sebi nekem se tecc én Sebének hívnám
Mit írnak a szocpolitkáról??? Mi még nem vettük igénybe, de szeretnénk majd, bár mire mi odakerülünk addigra lehet, hogy meg is szüntetik
Tinu: jobbulást Tüncinek! Érdekes Kamillán pl észre nem venni hogy lázas egészen kb 38,8 C-ig! Addig úgyanúgy pörög mint ha kutya baja se lenne! Én 38,5-ig tolerálom a lázat addig csak belladonna, afellett jön a nurofen.
Kata: eper a mi régi homeosdokink szerint 6 hós kortól is simán mehet persze megpucolva magtalanítva!! Én anno adtam is Kamillának igaz nem epret de málnát és szedret is és nagyon komálta
és igen én is mindent a fáról-földről ettem össze, de most hülyét kapnék ha a gyerek is ezt tenné
mert a nagyi kertje azért más volt...ha lenne kertem ott legelhetne a gyerek
Ancsi: jenőnével volt dolgunk a főanyakönyvezetővel csevegtünk és szegény ő is modnta, hogy az orvosok is nekik üzengetnek ezen a papíron, hogy hova izéljék magukat ezzel az igazolással és hogy mi értelme
ő meg persze csak azt tudta mondani, hogy ami szabály az szabály neki muszáj betartani, nem tehet többet
de amúgy rendi volt, mert elég lesz hétfőn egyedül bevinnem az igazolást és nem kő már hozzá apa.
Előre látom UM fejét amikor ki kell töltenie a papírt a fogantatásról
Szrek: nem, nem nő a postásunk, hanem egy tajparaszt! Az az eset, hogy ha ő lenne az utsó pasi a föld kerekén akkor se
Szóval nálunk ő ezért esett ki a rostán, a vízóraleolvasónk meg egy néni, szal kizárásos alapon apjuk marad az igazi
és dehogy sértődtem be
Ábelnek is jobbulást továbbra is! +++
Zsan: Bobicseknek jobbulást!!+++ és hogy ne kapják el a többiek +++++
Ja és azt nem írtam, hogy voltunk a Kopaszi-gáton! Emberek az egy tök jó hely!!!!! Oda lehetne menni babatalizni! Kutyakaka mentes fű, amin vígan lehet tapicskolni, irtó kultúrált, van játszó (igaz picike), és lehet kavicsokat dobálni a vízbe és van klotyó és és tetszett nagyon!
Rylie