Sziasztok!
Bálintnak boldog szülinapot!
Tényleg fantasztikus - meglátod, milyen érzés lesz majd még két év múlva
Berregőnek meg gratula a bilizéshez. Nekem normálisnak tűnik, amit mesélsz, Gabek, szerintem élvezi az egészet, ha már nem lesz újdonság, leszokik. De ezek csak tippek
Takarítás ügyben majd mailezek.
Muzsu drukk neked!
Timi - még a spenótot is megeszitek? Brú imádja, Mirának is kóstoltatást tervezek. De ha nem, akkor halasztom
Lilla, kitartás a dackorszakhoz, az ebadta kölyke hisztizik c. Michelle Kennedy könyvet ajánlom
Én is újraolvasgattam, Brú újra féltékenykedik, Mira ugyanis belépett egy újabb életszférájába, a nappaliba, a padlóra, szabadon. Azóta jobban is pakolja a játékait.
Joe, éljen!
Szilvi, szerintem ne erőltesd a tejet, ráérsz kétéves kor után adni. Úgy tudom, hogy még allergia esetén is ki lehet nőni (legalábbis egyik formáját?), négy-öt-hat éves korra. Én a joghurtot-sajtot próbálgatnám először és figyelnék.
Bili: szerintem azt se erőltesd, lehet, hogy majd anyukádéknál hajlandó ráülni, lehet, hogy nem. Kezdek elég fatalista lenni az ilyen dolgokkal, azt látom, hogy teljesen abszurd megfontolásaik vannak a gyerkeknek néha - legalábbis felnőttszemmel. És igyekszem egyre kevesebbet inzisztálni valamin, ha nem fontos, majd kinövi. Azt a zenélő bilit eltenném egy időre, átcsempészném nagyihoz, hátha ott másként hat rá. Ha nem, pech...
Sara - piha, nem semmi történet...
Pirót én is megmutatnám dokinak. Egyébként meg sudocrem hívők vagyunk, rá is van írva, hogy ekcémára jó (már ha az), csúnya gyulladásokat is levisz, nem fáj tőle, de mivel érzékeny terület, mindenképp dokihoz mennék.
Boga, köszi! Veletek mi van? Voltatok máris bringázni?
Manó-Tündi?
Kaja: répafőzelék Mirának, holnap spenót kóstolás és brokkoli, meg almás-zabpelyhes keksz.
Itt nátha még tart, Brú kifelé megy, jövő héten ovi, talán Mirának sem lesz súlyos.
Nyár: kétszer megyünk barátainkkal egy kulcsosházba, már sok-sok éve oda járunk. Nem bababarát abban az értelemben, hogy etetőszéket, utazóágyat mi viszünk, de bármi óhaj-sóhaj, nyűg van, akkor abszolút kedvesek, segítőkészek. Olcsó is, mondjuk félnomád a hely: víz-villany van, zuhanyozó is, pottyantós budi kicsit arrébb. Bánki tóra el lehet menni fürödni autóval, milliószor lehet vonatot nézni, van a közelben egy állattelep, ott mindenféle állatot nézünk, jókat lehet kirándulni, ha valaki akar, Szlovákiába is át lehet ruccanni. Málnaszezonban lehet málnázn is
Én nagyon szeretem. Van egy nagyobb házuk is, azt nagyobb társaságnak adják ki.
Szép napot!
Tücsi