További köszöntések bezsebelve
Hű, olyan fura belegondolni, hogy most gyárthatok újabb csíkot B-nek, és azon már az lesz, hogy 4 éves
Így rohanna az idő? Aztán az is eszembe jutott, hogy tegnap volt pont 3 éve, hogy folyamatosan szoptatok, talán egy nap maradt ki, amikor PAnnussal vajúdtam, abból is az első napon még megszoptattam B-t, a másodikon már nem
és, hogy mennyit panaszkodok erről, de hogy a szívem mélyén mennyire örülök ennek
és a kis szülinapos mára azt tartotaggat nekem ajándékba, hogy a zoknis lábával szemberúgott
. Nem köszöntem meg
Szrek írta:
"kocsi - nekem 1,4-es benzines is jól megy, persze nem venném fel a versenyt (vagyis persze azért igen Wink ) 2,5-es Volvósokkal Mr. Green Laughing"
oké, a helyet és az időt Te választod ki
amúgy, minden szempontnak nem lehet megfelelni. De számunkra most 2 lényeges szempont, hogy nagy legyen, mert sokat utazunk a gyerekekkel vidékre, és hogy biztonságos (ez főként azért, mert én még nagyon kezdő vezető vagyok). ÉS az olyan autót, ami e két kritériumnak megfelel, nem húz el 80 paci
De tény, hogy szívből zokogok, amikor tankolni kell, és a 70 literes tank után fizetni
környezetszennyezés: milyne igaz, és annyira tenni kellene valamit ezért is. De most olyan jó, hogy én is kicsit vezethetek, életem első 26 évét kocsi nélkül éltem, nem volt a családunknak, még karácsonykor is buszozni kellett a nagyszülőkhöz
, és úgymond "saját" autom is kb 5 hónapja van, és nem használom napi szinten, szóval, meg tudom nyugtatni a lelkiismeretemet. ÉS amikor 4-esben autózunk, akkor a másik, 18 éves verdánkat használjuk, ami fele ennyit fogyaszt. Remélem, elfogadjátok a gyónásomat
GYorsan meg nem szoktam hajtani, autópályán is nálam a 130 az abszolut maximum. Ettől függetlenül nagyon jó egy dinamikus autó, ha pl előzni kell országúton, vagy egy forgalmas részen mondjuk kifordulni egy kanyarban.
Gabi!
Miylen kocsitok van????
ÉS mennyit fogyaszt?
Szegény Botond, de fő, hogy már jobban van!!!!
Ancsi!
Néha ide is átküldhetnéd Lencsét PAnnust pesztrálni, főleg, ah már pelenkázni is tud
Mecsi!
Én semmiylen cumit nem vettem, és a helyedben sem vennék. Nagyon be tud zavarni a szoptatásban az elején, később már nincs vele gond. A Szoptatás című könyvben is azt tanácsolják, hogy az első 4 hétben lehetőleg ne adjunk. ÉS egyébként a Kismama csomagban úgyis fogsz kapni. Mi is azt használtuk később!
Írok egy mélt a szomszédnak, hátha tud segíteni. De akit nagyon tudok ajánlani, az Molnár GAbi, Nyulas Jolán, Kondor KAta. Mind a hárman profi gátvédők, és nagyon emberségesek, pesztrálkodók. Szerintem fontos, hogy pesztra típusú legyen egy szülésznő, mert ha nem is lesz erre szükséged, még mindig mondhatod, hogy köszi, szeretnél egy kicsit egyedül lenni, és egyik sem fogja magát rádtukmálni.
Ríd!
PAnnus is nagyon tud öltözni, vetkőzni! Még a cipőjét is fel tudja venni
Ezen a téren kb ott tart, mint B
Anyáknapi ünnepség de jó!!!!!!
Én tuti végig bőgném
Curse!
EEg tök jó
És a tojónak elég könnyű a kasznija, lehet ez is közrejátszott. Meg hát japán
MA végre sikerült lufikat vennem, kb a 3. tescoban, a többiben hiáyn volt
BArbi!
NAgy már az izgalom???
MAjd jó sok képet tegyetek föl léccilécci!!!