Új privát üzeneted érkezett!

"la kocsi" :lol:

Kamilla, Ábel és még azért Tünci is buljanak gyorsan! (Ez az előbb kimaradt.)

És Votiv, Nuk és Mása, merre vannak? Meg mindenki, ako soknapja nem írt??
rídonli#

Köszönjük a drukkokat, lázmentes éjszakánk volt és ma már teljesen jól van a csaj, jelzi ezt az is, hogy 1/2 6-kor verte a fejünket, hogy éhes :x kissé pipa voltam, mert azért nem aludtam túl jól és őkelme is átmászott hozzánk kétszer is. De aztán lenyugodtam, hogy ez nála mindig a gyógyulás jele már :)
Úgyhogy a további plusszokat szétosztom a többi taknyoló és hasmenő babucinak és anyucinak !

ANGINAK BOLDOG SZÜLINAPOT !!! ÉS REMÉLEM JÓ a parti és nem esik az eső!!

Sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni, pláne, hogy Vica felajánlotta, hogy vinne minket...dehát ez a fránya torokgyík :( :x

Autó: én meg azon akadtam ki, hogy azt olvastam a múltkor, hogy az élelmiszerválság egyik okozója a bióüzemanyag gyártása miatt van. Merthogy inkább üzemanyagnak való búzát vagy mit termesztenek a farmerek, mert az jobban megéri anyagilag mint a kajának való búza :o
Annyira hülyék vagyunk mi emberek, hogy az nem is igaz, hogy nem látunk túl az orrunknál és tényleg az állat is különb, mert az nem piszkít a fészkébe...
Anno még középsuliba mesélte az egyik tanárunk, hogy a japók már feltalálták pl a mosópor nélkül is szuperul tisztító mosógépet csak sehol se tudták piacra dobni, mert a mosóporgyártók óriás lobbiba kezdtek ellene :roll: és én ezt abszolút el is hiszem...
Mint ahogy a hidrogén autók is a benzin/olajbiznicelők miatt nem terjed el...
Szerintem itt a baj és nem lassú járgányokat kéne gyártani, (mert gyorsan menni jóóó :oops: :P ) hanem áttérni valami olyanra ami valóban környezetbarát! Nem hiszem el, hogy nem találták ezt már fel, csak túl sok ember zsebét érintené a dolog és emiatt lapul a fiók mélyén az ügy :twisted:
UFF :)

JAA és félreértések elkerülése végett új autóra nem fussa mostan nekünk, csak fiatalítunk :) felezzük a zsozsika életkorát :)ez is valami...

Ríd: de jó, hogy ilyen hajlandóság van Bben a bilitéma felé!!

Szrek: jaa tényleg az Örzse még...igaz Erzsébet elég gázos hely (bocsesz ha valaki épp arra felé lakik) de az a része talán már nem annyira :roll:

Ancsi: látod egy szavad se lehet, hogy micsoda segítséged van ;) Már csak a vacsifőzést kell átadnod neki! :lol:

Zuz: próbálj meg TE csinálni autóstortát? Hm?

Zsan: kösziii az anyajegy infót! Igyekszünk kihasználni!

Rylie
rylie

Info a melanómaszűrésről:

Betelt az összes hely a budapesti és a pest megyei anyajegyszűrő helyszíneken :( Most hívtam őket.
Oda lehet menni, de érkezési sorrenbe hívnak be, plusz az időpontosokat előreveszik, szal leeht, hogy egész napos procedúra lenne, igy ezt most bebuktuk :roll:

R
rylie

További köszöntések bezsebelve :lol:
Hű, olyan fura belegondolni, hogy most gyárthatok újabb csíkot B-nek, és azon már az lesz, hogy 4 éves :shock: Így rohanna az idő? Aztán az is eszembe jutott, hogy tegnap volt pont 3 éve, hogy folyamatosan szoptatok, talán egy nap maradt ki, amikor PAnnussal vajúdtam, abból is az első napon még megszoptattam B-t, a másodikon már nem 8) és, hogy mennyit panaszkodok erről, de hogy a szívem mélyén mennyire örülök ennek :oops: :D
és a kis szülinapos mára azt tartotaggat nekem ajándékba, hogy a zoknis lábával szemberúgott :shock: . Nem köszöntem meg :twisted: :roll: :oops: :cry:

Szrek írta:
"kocsi - nekem 1,4-es benzines is jól megy, persze nem venném fel a versenyt (vagyis persze azért igen Wink ) 2,5-es Volvósokkal Mr. Green Laughing"

oké, a helyet és az időt Te választod ki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amúgy, minden szempontnak nem lehet megfelelni. De számunkra most 2 lényeges szempont, hogy nagy legyen, mert sokat utazunk a gyerekekkel vidékre, és hogy biztonságos (ez főként azért, mert én még nagyon kezdő vezető vagyok). ÉS az olyan autót, ami e két kritériumnak megfelel, nem húz el 80 paci :P De tény, hogy szívből zokogok, amikor tankolni kell, és a 70 literes tank után fizetni :twisted:
környezetszennyezés: milyne igaz, és annyira tenni kellene valamit ezért is. De most olyan jó, hogy én is kicsit vezethetek, életem első 26 évét kocsi nélkül éltem, nem volt a családunknak, még karácsonykor is buszozni kellett a nagyszülőkhöz :twisted: :twisted: :twisted: , és úgymond "saját" autom is kb 5 hónapja van, és nem használom napi szinten, szóval, meg tudom nyugtatni a lelkiismeretemet. ÉS amikor 4-esben autózunk, akkor a másik, 18 éves verdánkat használjuk, ami fele ennyit fogyaszt. Remélem, elfogadjátok a gyónásomat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GYorsan meg nem szoktam hajtani, autópályán is nálam a 130 az abszolut maximum. Ettől függetlenül nagyon jó egy dinamikus autó, ha pl előzni kell országúton, vagy egy forgalmas részen mondjuk kifordulni egy kanyarban.

Gabi!
Miylen kocsitok van???? :shock: ÉS mennyit fogyaszt? :mrgreen:
Szegény Botond, de fő, hogy már jobban van!!!!

Ancsi!
Néha ide is átküldhetnéd Lencsét PAnnust pesztrálni, főleg, ah már pelenkázni is tud :lol:

Mecsi!
Én semmiylen cumit nem vettem, és a helyedben sem vennék. Nagyon be tud zavarni a szoptatásban az elején, később már nincs vele gond. A Szoptatás című könyvben is azt tanácsolják, hogy az első 4 hétben lehetőleg ne adjunk. ÉS egyébként a Kismama csomagban úgyis fogsz kapni. Mi is azt használtuk később!
Írok egy mélt a szomszédnak, hátha tud segíteni. De akit nagyon tudok ajánlani, az Molnár GAbi, Nyulas Jolán, Kondor KAta. Mind a hárman profi gátvédők, és nagyon emberségesek, pesztrálkodók. Szerintem fontos, hogy pesztra típusú legyen egy szülésznő, mert ha nem is lesz erre szükséged, még mindig mondhatod, hogy köszi, szeretnél egy kicsit egyedül lenni, és egyik sem fogja magát rádtukmálni. :wink:

Ríd!
PAnnus is nagyon tud öltözni, vetkőzni! Még a cipőjét is fel tudja venni :shock: Ezen a téren kb ott tart, mint B :lol:
Anyáknapi ünnepség de jó!!!!!! :oops: :D :D :D Én tuti végig bőgném :lol:

Curse!
EEg tök jó :D
És a tojónak elég könnyű a kasznija, lehet ez is közrejátszott. Meg hát japán 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MA végre sikerült lufikat vennem, kb a 3. tescoban, a többiben hiáyn volt :twisted:

BArbi!
NAgy már az izgalom??? :D MAjd jó sok képet tegyetek föl léccilécci!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Bazsonak boldog szulinapot!!!!
Es nagy valoszinuseggel ugyanarra az ovo nenire gondoltunk. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zuzi: most elszomorítottál egy kicsit. :roll: Új szülésznőt kell majd választanom Ica helyett a kövi bébinél?! :cry: Ah-ah.

Rylie: te is. :? Pedig akartam én is menni a melanómaszűrésre. :cry:

Amúgy nincs olyan rossz kedvem. Ugyan álmon halok, mert TÜnci még mindig nem alszik éjjel rendesen. De spec. most meg alszik, mikor meg mennénk ki a Margitszigetre.
Lehet, hogy ma mégse jó nekem semmi? :lol:

És majd ha odajutunk, akkor megint felvetném ezt a kocsi-témát, mert szívesen veszem majd a tapasztalatokat. 3 gyerekes kocsit vennénk majd egyszer. Már ha az uramat nem rúgják ki a munkahelyéről. Ez esetben még a kövi gyerek is kérdés, nemhogy a 3. :x

Kép
Kép
tinu

Nagyon örültünk mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Áradozhatnék, de óóóóóóóóó sose lenne vége :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: Képeket légy szíííííííííí mindddd! S illett volna csomagolnom, de bocs :oops:

Ancsi! köszönjük. S tényleg nagyon édi Lencséd

Rylie! köszönjük nektek is, és azé még küldöm a bulásjelszót.

vezetés én vmelyik nap azt vettem észre, h gyerek nélkül vagibb vagyok. de azé nem megyek versenyezni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

ja és egy szürke kardigán ittmaradt. s egy mikrósedény is (benne sütivel 8) ), de ez azt hiszem Vicáé
gödibarbi

Barbi,
Mi köszönjük a vendéglátást :D Nagyon jól éreztünk magunkat, főleg az agresszív csajom :lol: És örülök, h végre megismerhettük Szellőkééket is :D Minden gyerkőc hihetetlenül sokat változott, azon felül, h zabálnivalóak voltak :D Persze a mamik és az apukák is kitettek magukért :D
Képeket küldök és ide is teszek fel majd este, egyenlőre próbálok magamhoz térni a 2,5 órás út után :evil: :evil: Kb. negyedórája vagyunk itthon :shock: Pesten sikerült bekerülni egy másfél órás dugóba, aztán meg természetesen az m7-en meg karambol volt :evil: :evil: A kedves autópálya üzemeltetők már csak akkor tájékoztatták az autósokat, amikor már a pályán voltunk :evil: :evil: Komolyan nem értem minek tették fel ezeket a drága elektronyos vagy milyen táblákat :roll:
Na de legalább kipuffogtam magam, bocsi :oops:

A szürke kardi szerintem Deniéké :?

Kép Kép
curse

Ancsi,
Lencse nagyon kedves és aranyos kislány!!! Nem mondom, de biztos kitalálod, hogy Peti kevésbé volt gondos testvér (hmm, tizedennyi kedvességért akkora, de akkora ovációt kapott!!!). Rossznak meg rossz, mint a - erre nincs is hasonlatom. Most, hogy már Marci is mozog olyan helyzetekbe futok bele. Csak két szemem és két karom van....Szóval szívok ezerrel...

Mecsi,
Sztem cumi téren várd ki a végét! Nálunk P-nél igény se volt rá és nem is oldott volna meg semmit. Amikor sírt akkor cumi se segített volna. M-nak nem adtam de sztem könnyített volna a dolgokon, ha adok. De ezt ráérsz pár hetes vagy néhány hós korában eldönteni. (Azért csak óvatosan, mert M-nak kb. 8-10 hósan vettem és persze körberöhögött!!!) Szóval van olyan helyzet és gyerek, ahol sztem hasznos lehet a cumi, de ezt előre úgyse tudod.

Móni
Kép
Kép
monisa

Mecsi,
Cumi témához még annyit, hogy én mindenképpen foszforeszkálót vennék!!!
Nekünk ugye ez kimaradt, de egy izgága pillanatomban el tudom képzelni, hogy vegyek magamnak egy királylányos foszforeszkálós nyugtató cumit (cumitartó édes plasztik dobozzal és lepkeszerű csodacsipesszel, amivel a hálóingemhez csipeszelhetem). Ha felidegesítenek kiülök az erkélyre és foszforeszkálók, jönnek a bogárkák...
Tényleg vki tudja hogy mi a különbség a nyugtató és játszó cumi között? (Mitől nyugtat az egyik, ha nyugtat és mi értelme van a játszócuminak, mikor a gyerekben az a lényeg, hogy végre nyugodjon?!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Bazsónak nagyon boldog szülinapot!!!! :D :D
kisün

Dóra!
Köszi!:D És olyan jó, hogy így le tudom csekkolni a z óvónőket! Micsoda informátorom van:D

Vera!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
köszi :D
És léccilécci, mondj egy pénteket, és talizzunk :lol: (ugye péntek a szabadnapod????)

Barbi!
De jó, hogy ilyen jól sikerült a buli! :D Képeket nagyon várom :D
(Anginak ugye csak holnap lesz a hivatalos évfordulója?)

Móni!
Cumi fejtegetésen behaltam :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Vera,
én is szeretnék egy olyan pénteket, amikor ráértek!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Barbi,
köszi a partyt ma :D :D :D :D

Deni,
tolakodó seatos a 2-es út végéig én voltam mögöttetek :mrgreen: :lol:

Zsan,
:oops: tényleg nem neked szólt csak az áras dolog, a többi amolyan általános autós puffogás
egyébként marha erős ez a nap már most, és ez valahol az autók miatt is van :cry: tényleg kéne valami nagyon komoly változtatás, mert ez így nem jó

Mecsi,
cumis hsz-t én etető cumi értelemben írtam, mert én nem szoptattam, szárazcumija nem volt Ábelnek, az elején kísérletképp igen, de nem kellett szerencsére neki :D
etetősből meg főként az avent volt

Curse,
vááá, te szegény, ma mi is rengeteget ültünk dugóban (hosszú nap volt), nem tudom, mi/ki miatt zárták le a gyorsforgalmit, üllői egy részét gyömrői utat stb de akkorákat kellett kerülni és durva dugó volt még este 9kor is
a lényeg,hogy megérkeztetek :D :D

Mon,
passz cumi-ügyben

Zuz,
8) ok
kérünk egy jelentkezőt, aki zsebkendőleejtéssel elindítaná a versenyt :mrgreen: :lol:
és fel vagy oldozva :lol:
egyébként jórészt a méret a lényeg, hogy sok csomag, meg lábtér, meg x gyerek szállítása megoldható legyen, csak valahogy a meghajtást meg másképp kéne megoldani :lol:

német rendszámú cikázó köcsögök meg menjenek máshova cikázni, ma m3 bevezetőjén a 80-as résznél levillogott, mert ő ott 120-szal akart menni, és ha kiakadok, még engem vernek meg....

Kép

Kép

:D
szrekuc

Moni, rég röhögtem ilyen jót, minta foszforeszkálós cumin, ami lepkés lánccal van a hálóingedre erősítve! Vizuális típus vagyok... :) :) :)
rídonli#

Tényleg, a gyerekek honnan tudják, hogy melyik az altató és melyik a játszócumi? Ez a kérdés már bennem is fölmerült, de tapasztalat híjján nincs válaszom rá. :)

Deni, köszi az ea-k anyagát! MÁr el is kezdtem tanulmányozni, kijegyzetelni.
rídonli#

Egy picit benézni, kérdéseken szem fennakadni:

Munkásasszonyok nem olvasni babanet.
Munkásasszonyoknak lenni más problémák, érdeklődési körök.
Cumi megvan szül. óta, mai napig használatban, szilikon nuk, semmi baja.
Óvi beírat, eredmény vár.
Életet él, élvez, hajszol.
Uff.
neet
neet

Én is picit benézni, és szem fennakadni:
Neet, sztem nem kell fennakadni azon, h emlegetve vagy itten, meg gondolunk rád.
Tessék örülni!!
rídonli#

Sziasztok,
jöttem volna képeket nézni ;-) :cry:
Barbi,
mégegyszer köszi a bulájt, Eszter naggggyon jól érezte magát!!! És köszi,h a virtuális világból belerángattál a valódiba :-) NA, meg,ha nincs ez a szüli,akkor lehet,h még jóóóó ideig nem vágtam volna neki,h meglátogassunk, szóval :
BOLDOG SZÜLINAPOT ANGI! :-D
Remélem ma is jól telik a szülinapozás...:-D

És BAZSÓNAK IS BOLDOG SZÜLIT!! utólagosan is :oops:

ÉS pár szóban a buliról :
az előző éjjeli 4óra alvásnak, és a kóros kialvatlanságnak köszönhetően csendes megfigyelő és Eszter után szaldgáló maradtam, pedig annnnyi minden tudtam VOLNA kérdezni :lol:
Na, sebaj, még jó,h van net :-)
A gyerekeitek tök jó fejek,szépek,okosak!!!

Curse,
csajod nem viszi túlzásba szerintem, teljesen jó úgy, ahogy van!!És a tánca meg halálos. :lol:

Szrek,
Ábel nagyon tetszik nekem, olyan kis komoly volt, mindig ennyire komoly? ;-)

Deni,
már mélben is "panaszkodtam" a fiadra,h nem hagyta, hogy Eszter pesztrálja :lol: :lol: :lol: Olyan szépek, a helyetekben én is biztos terveznék még gyereket, ha már az első prototípusokat ilyen szépre sikerült legyártani :-)

Vica Mátéjáért bocsi,de teljesen odavagyok, olyan kis markos legyény :-)

Neet,
attól még hiányozhattok, hogy nem jártok már erre sűrűn...

na, menyek leheveredek az alvóim mellé 8)

Ui:
Zsanci, bevallhatod,hogy részesedésért dolgozol: már nálam is itt figyel a homeós könyv. És teljesen nekem való ;-)
Tsók

Kép
Kép
szelloke

Ríd,
szövegértés megy? ;)
Nem ÉN akadtam fenn, hanem a szemem. Láttam, h hiányoljátok néhányunkat. Csak megindokoltam. Egyébként meg kedvesek vagytok.
Apróbetűs: ha majd... akkor ti is megértitek. Én anno Pocakot éreztem nagyképűnek, h nem ír már, mert annyi a dolga. Aztán beleléptem abba a cipőbe én is, és megértettem, h van élet a babaneten túl is. :D

Ja, és Pocak NEM volt nagyképű. ;) Max én. :lol:
neet
neet

Neet, én nem mondtam,h nagyképű vagy!!!
Csak aszontam,h örüjjél,h emlegetve vagy! :)
És tök érthető,h miért nem jössz olyan sokat. Biztos majd mi sem fogunk,ha kinövünk a babakorból!
rídonli#

ÉS a legfontosabb: ANGINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!
Sajnálom,h nem lehettünk ott tegnap, de az anyáknapja is szuper volt, természetesen kkönnyes lett a szemem, amikor a csajom kórusban szavalt, nagyon édesek voltak! :)
rídonli#

ANGINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Szellőke,
hát bizony, be kell valljam...most, h ennyien megvettétek a könyvemet, amit én irtam egyedül, indulunk is a honolúlúba... 8)

Neet,
szia!
Munkásököl, vasököl, odacsap ahova köll! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szellő,
általában csendes vagy nem is tudom, de mára 38,9-et produkált meg torokfájást, lehet, hogy már emiatt sem pörgött annyira tegnap
tieid is helyesek :D
és téged valahogy rövid hajjal képzeltelek el :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Imhol jönnek az ígért képek :D elég nehéz volt válogatni, szóval előre is bocsi az offolásért :oops:

de előtte:
ANGINAK MÉG EGYSZER NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép A torta támadás előtt :D
Kép Anginak besegített Eszter rombolni :lol:
Kép Angi és az ő Anyukája :D
Kép Torta rombolás után :lol:
Kép Máté :D
Kép Eszter :D
Kép Az ünnepelt :D
Kép Bálint :D
Kép Versenybiciklizés :lol:
Kép
Kép Vigyori Attika :D
Kép Bencus, a másik vigyori :D
Kép Barbi éppen bűvöli a lányokat :D
Kép Homokozó buli :lol:
Kép Máté és Adél nagyon imádták egymást :lol:
Kép És igen ez az lett, aminek látszik 8)
Kép Eszter imádott bébiszitter lenni :lol:
Kép Az ünnepeltek :D
Kép Vica és Máté :D
Kép Szellőke családot is sikerült egyben elcsípni, igaz elég bénán :oops:
Kép A legjobb fotóalanyom: Ábus :D
Kép És igen Bencus is kipróbálta :D
Kép Ropi imádat :lol:

Kép Kép
curse

Mecsi,
A szülésznőm Széles Jánosné Ági volt :) Ha tényleg olyan kell, aki végig ott van és támogat és bíztat és anyáskodik, akkor ő tökéletes rá :wink:
Cumit szerintem majd meglátjátok, h szükséges-e. Mi rászoktunk, mert nekem nagyon kisebesedtek a cickók és ráadásul Adél állandóan rajta csüngött, szóval nem bírták a kiképzést, így kellett vmi cickó pótló :) Egyébként az aventes szilikonos cumit használjuk.

Ancsi,
Nagyon szuper csajod van, h ilyen segítőkész, büszke lehetsz rá! :D :wink:

Rylie,
Szuper, h Kamilla már okés :D
És sajnos igen, rengeteg mindennek lenne már szinte alternatív, környezetbarátabb megoldása, de az ellencégeknek nem az az érdekük, h azoknak a gyártása beinduljon, sajnos :roll: Mondjuk én tök szívesen vennék hibrid autót (a lexusnak már van :mrgreen: ), de hát milyen ára van már :shock: :shock: :shock:

Zuzi,
Szemberúgás :( jáj, az nagyon fájhatott :( Bulást!!!

Móni,
Cumis leírásod nem semmi volt :lol: :lol:

Szrek,
Hú, akkor ti is megszívtátok :( Én csak azon dühöngtem túl azon h a pesti rakpart le volt zárva, h hogy lehet ennyi autó a városban már 2 órakor :evil: :x :roll: Ilyenkor mindig azt gondolom, h de jó lett volna nekem is egy olyan munkahely, ahonnan már 2 körül leléphettem volna péntekenként :roll:

Neet,
Teljesen megértjük, h nem tudsz babaneten lógni, de azért még hiányozhatsz :wink:

Barbi,
Képeket este küldöm :) Most csak bejöttünk egy picit pihegni a kerti munkából.

Minden kis-és nagybetegnek ++++++++++++++++++++!!!

Kép Kép
curse

Milyen gyönyörű gyerekek!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
óóóóó, csak olvadozom!!!
tegnap egyébként két delegációs mozgolódás miatt volt útlezárás , valszeg emiatt is állt a város. Még este is, amikor Leviék hazavitték a nagynénit, aki látogatott...

Zuzi,
tőletek is várunk képeket. Ma egész jó idő volt...ugye ma van a buli??
zsancikant

Milyen jók a képek!!! Barbi, te milyen helyes vagy! Persze a gyerekek is, csak erre rácsodálkoztam. :wink:
Amúgy az állatka mi volt rózsaszínben? Malacka vagy cica? :P

Kép
Kép
tinu

Tinu,
cica volt ;-) És E mentségére legyen szólva,h Barbi nem nevezte meg,hogy kinek szól a mondat: "leszedheted a fülét " :oops: :oops: :lol:
És csatlakozom: Barbi naggggyon jól néz ki 8)
Én meg megyek tornázni :? :shock: :lol:

Kép
Kép
szelloke

na, ma mondtam Lencsének, hogy én is sok mindent akarok (mikor már egy órája nyávogott vmiért), és hogy igenis el fogok menni Horvátországba egyedül nyaralni, és majd ő kezeli Adrikát egyedül, fejhet, meg etetheti, meg alszanak együtt, és játszhatnak.

erre ő: "de anya! én nem tudok fejni, nagyon pici cicim van, hát nincs benne tej!" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ancsipancsi

Curse,
szuper képek :D
hibridre mondják, hogy az meg túl sok vizet fogyaszt, és az még nagyobb kincs, mint az olaj, úgyhogy igenis szerintem csak az önmegtartóztatás lenne a megoldás - száguldozni jó, de nem ártana az élettempót visszavenni és a baleseteket is elkerülni és valami egész világgazdaságot átfogó tevret kialakítani, mert ez így nagyon nem fair :( szóval 2szóban: rohadt pénz :( mármint hogy ez irányít mindent

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi :) Jobban vagytok? Bölis csokitortás ünneplés meg klassszzz!! :D Előkészületekkel hogy állsz?? (Nekem sikerült megcsinálnom a gesztenyés macitortát, dermed a hűtőben 8) ) Rúgás :( :( szemed hogy van?

Curse :) Képek nagyon jók lettek!! :D :D Adél mint Hudini :lol: és a védjegye a csókdobálás lenne :wink: :lol: Mi is dugóztunk hazafele... meg énekeltünk... :mrgreen: 8)

Barbi :) Kösz a bulit és Anginak még1x nagyon boldog szülinapot!! És igen, a kardigán az enyém... :roll:

Szrek :) Ábelnek sok ++++++++++++++++ Hogy van azóta??? Autós-szép-világ ötletedet nagyon támogatom!! de szép is lenne... ennél már csak a flintstones jobb :lol:

Ancsi :) Nálunk Bálint kapott kullancs-szurit, a héten már az 1éves ismétlőt. Mit szeretnél tudni? És Lencsi nagyon szuper tesó!!!

Ríd :) Milyen volt az anyák napi banzáj?? (kicsit bővebben?)

Szellő :) Köszi :D hármaska nem csak rajtam múlik, de ha lesz, Eszteredet tuti elkérem pesztrának :wink: :lol: és tornázol? wow és wow, leborulok

előtted... ez az, amire nekem már nem marad enerdzsim estére... hogy csinálod??

Móni :) Erkélyes foszforeszkálás :lol:

Kép
Kép
denizsa

Tudna nekem valaki Amy Winehouse-t írni? szempillarebegtetős szmájli :lol: köci előre is :D

Deni,
egész nap aludt, estére meg teljesen felpörgött, mintha nem is lett volna semmi :shock: majd meglátjuk holnap, azért gondolom, egy pár nap kell, hogy rendbejöjjön, bár fogalmam sincs, mi volt ez

Kép

Kép

szrekuc

KÖSZI lányok mégegyszer, azért látom jó témát találtam a cumiról nektek. :lol:
KÖSZI KÖSZI KÖSZI :D :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Angi!!!!
Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hú, majdnem lamaradtam, de még van 6 perc az ünneplésből.

képek szuperek, klassz buli lehetett, a torta meg csúcsszuper :lol:

nálunk holnap lesz ereszd el a hajam, megyek is, mert elájulok.

Mecsi!
VAlamikor írok privit szülésznő ügyben, ha elfelejteném, szólj rám lécci :oops: :D

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Kedves Votiv!

Bocsi hogy csak így ismeretlenül kérdezlek, de egy időben olvastalak benneteket és tudom hogy te elég jól értesz a homeopátiához. Tőled olvastam először a Tóth Péter homeopatáról akhez el is mentem és elég ügyesen belőtte nekem az alkatiszeremet a parlagfűallergiámra, azóta élhető lett számomra az augusztus és a szeptember is.:) Sajnos a doki elmente a Medic poliklinikából (azt hiszem ez a neve, már nem emlékszem) és egy ideig élt is a telefonszáma amit nekem még anno megadott, de ma már nem. Na most jön az amiért én most itt vagyok:) Szóval nem tudod esetleg a mostani számát vagy az elérhetőségét, rendelőjét ilyesmit? Mert az a gondom hogy most éppen benne vagyunk a babaprojektben és el kellett kezdenem szedni az alkatiszeremet (Lachesis C30) az allergiára, ezt okt elejéig kell szedni, úgy hogy augsztusban növelni kell az adagot és mellé kell szedni még a Phosphorus C15-t is. Szóval nem tudom hogy ez milyen hatással lesz a babára ha sikerül végre összehozni. Ártalmas lehet rá vagy nem?

Bocsi kicsit hoszúra nyúltam. :oops:

u.i: itt olvastam valami Hotvát nem tudom kiről is aki a Gazdagréti patikában rendel és azt írtad hogy ő is homeos, tényleg az? és nem tudod hogy ő szülész is, vagy mi a szakterülete?

Előre is köszi a válaszokat, további szép napot

Bea
becccus

BENCUSNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D
Kép

Kép Kép
curse

BENCUSNAK INNEN IS SOK BOLDOGSÁGOT!!! :lol:

Kép
Kép
szelloke

Nagyon szépen köszönjük a további köszöntéseket is :lol: :lol: :lol: ! tegnap este eldőltem mint azon hírös zsák S az engem pirítóakat is :D . Jöhettek máskor is :wink: :lol: !
Ja és ott különösen helyes vagyok ahol Szellokéék mögött vagyunk háttérben :mrgreen: .
S tényleg oooooooooolyan jó volt látni milyen szépek és milyen egészséges mindenki :lol: :lol: :lol: .

Zuzi! igen 10.e volt a nagy nap. s nálatok hogy telt a buli?

BENCUSNAK NAAAAAAAAGYON BOLDOGOT!!! :lol: :lol: :lol: (olyan édes ez a fijjjú is :lol: :lol: :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kép a szülinapi torta

Kép fujjuk

Kép ajipróba

Kép elégedetten az alkotással
gödibarbi

még eszembejutott

Deni! kardigánért el kell jönnötök :lol: :wink:

Szelloke! fél percig se hidd, hogy bárki is csúnyán nézett Eszterre mert lekapta a cicafület! ahogy írtad, mea culpa

Neet! én még csak egy kőcnél tartok, de már most néha alig tudok bnetre jutni. meló mellett elképzelni sem tudom :roll: .

ja és a képhez magyarázatként Angi biocolor festékeket és festékkellékeket kapott ajándékba tőlünk. olyan édes volt, mikor kibontotta vagy 30x nagy örömmel elmondta, hogy ecsetecsetecset :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Ábelnek ++++++++++
gödibarbi

KEDVES BENCE!
BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!
zsancikant

Bencusnak boldog születésnapot!!! :)

Kép
Kép
tinu

BENCUSNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Köszi a pluszokat, Ábelnek ma ár kutya baja sem vlt, nem is értem, mi volt ez a tegnapi magas láz :shock:

kedden KOLOMPOS Pünkösdi Királykisasszony a MOM-ban, ha valakit érdekel :D 10-11-ig

Kép

Kép

szrekuc

BENCÉT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!

ancsipancsi

Deni,
csak azt akartam tudni, hogy lehet-e láza tőle, meg ilyesmi. anyósom kész idegroncs, hogy miért oltatom be a gyereket, mert milyen sok mellékhatása lehet a szernek. (persze tavaly Lencse az ő kertjükben szedett össze egy kullancsot, sík ideg voltam...) ti milyen szert kaptatok? mi valami encepur juniort, vagy mit.

ancsipancsi

Ezek a torták!!!!! Najó, a gyerekek is szépekm :lol:

Angiról lekéstem :oops: , neki utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot! :lol:

Pici Bencének pedig mára kivánok sok boldogságot! :lol:

Zuz, Zsan,
igen, péntek. Most három hétig elhavazás lesz, mert megyek konferenciázni, de június eleje pl.? :D

hív K., épp most rúgjuk az utolsókat a 24 5. évadjába :oops: Asszem Zsan, te érted 8) Jack Bauer rulez...
kisün

EMMÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG, holnapi szülinapja alkalmából. (nem bizti, hogy holnap tudok jönni, ezért ... :) )
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?