No, mai napunk jól alakult
Reggel elmentünk ovis beiratásra. Találtam egy régi nadrágomat, amibe beletuszkoltam magam (mire hazaértünk, szegény Pötty úgy rudosott, tuti szük volt a helye
) Igy viszont nem kérdeztek rá, hogy babás vagyok-e, csak a munkahelyemre. Júniusban kapunk értesitöt.
Aztán végre sikerült kifognunk 2 olyan hetet, hogy Nándi nem beteg és a dokinö is rendel és megvan a barihimlö elleni oltásunk is, úgyhogy most beadattuk végre...
Aztán hozták délelött a tornyos csúszdát, du. 4-ig szerelték
Szupi lett! (ez még az, amire anyósék befizettek, + a maradékot mi álltuk szülinapi ajándék gyanánt)
Aztán voltam dokinál is. Pötty szépen fejlödik, nem méricskéltünk, viszont szemmel láthatólag jól van odabenn. Éééééééés úgy tünik, kislány.
Persze nem mondta 100%-ra, de nagy valószinüségre
Orsi
Óvodából a körzetis jön szóba, bár megkérdezték, melyik tagóvodába szeretnénk vinni. MOndtam, hogy melyik van közelebb, jó volna az, de ha a másikba veszik fel, az sem tragédia, csak felvegyék.
munka: engem ugye visszavettek a céghez, de másik részlegre, tök ismeretlen területre, ismeretlen emberek közé. Konfliktust 1-2 "kedves" kolléga okozott.
lorca
Képzeld, mégis kaptam virágot anyáknapjára
Na, menek...