Ildikó!
Ebből a kiadványból elvileg kellene lenni a gyerekrendelőben a védőnőknél. Aztán lehetett kapni a Herbaházban, a Százados utcában (az 1-es villamos Hős utcai megállójánál), nem tudom, van-e még, az ideit én ott vettem. Ha sehogy nem tudsz hozzájutni, írd meg a címedet az e-mail címemre, lefénymásolom, és elküldöm postán. Itt a Herbaházban egyébként a rizstejet is elég jó áron lehet kapni, a Corában sajnos jóval drágább
, pedig ott kényelmesebb lenne beszerezni. De most jut eszembe, láttam Kaiserben, meg újabban DM-ben is.
Sajnos lehet ilyen hasmenés kis mennyiség után is, a legutóbbi két próbánál ugyanígy volt a lányomnál, sikerült minimális adagot belediktálni (nem hajlandó megenni a sajtot, tejfölt, stb, a próbánál, mert annyira szokatlan neki az íz, azt mondja, nem szereti), aztán pár óra múlva már jött is a 3-4 hasmenés.
Az Eminens termékekről én sem hallottam.
A vérvizsgálatról én is úgy tudom, mint Krisztike, hogy csak 90valahány százalékos a megbízhatósága, így tényleg lehet, hogy érdemes egy ideig szüneteltetni a szóját, és megnézni, mi történik. Azt hiszem, a Sinlac szójamentes is.
Ez az állandó hasmenés dolog tényleg rémes, mi is küszködünk vele a diéta ellenére is. Lányomnak 2 éves koráig naponta 5-6x volt széklete, aztán ez folyamatosan csökkeni kezdett, ma már a napi 2-nél tartunk, ami csak kicsit híg, de nem múlik el úgy hét, hogy ne lenne egyszer hasmenése. Ezért is megyünk majd az allergiavizsgálatra, hogy az eddigieken túl nem lehet-e még valami. Csinálnak egyébként valami felszívódás vizsgálatot is székletből, de úgy emlékszem, hogy erre nálunk valamiért már nem került sor. Ha aggódsz emiatt, ezt talán érdemes elvégeztetni, ez tutira fájdalommentes.
Na, ez jó hosszúra sikeredett, be is fejezem, mindenkinek jó hosszú hétvégét,
sziasztok,
Lídia