HAli Lányok!
PIldi, akkor bocsika
És gratu Ancsinak
Cory, nálunk a "Digris"-es a menő..a mi 4+ unkban sem volt.
MArci Úr 3 fogú lett éssss ma röpke egy egész percig állt!! (kapaszkodás nélkül..)
Erika, merre laktok? (a LISTÁra
megírnád az utca nevét..mi anno a Szilaspatak soron laktunk..Ti is arrafelé, nem?)
Riogatnak itt a hóval, meg minden..de eddig csak a hülye hideg eső jött..olyan csontig hatoló..rémes! Mi már a múltkor is kimaradtunk a havazásból. Egy kicsit még süthetett volna még a nap, olyan tavasz érzete volt az embernek.
Ja, 7 gyerekesség: szóval 5 saját plusz a 2 kamasz(ÁÁÁ) tesóm..Anyám a fővárosban maradt és csak 10-14 naponta jön haza..(no comment, ok?
)
A költözésről még: nem meséltem, csak a talin említettem meg, hogy mennyire drágán dolgoznak a költöztetők. (200 km-ről volt szó, egy fuvar mindenféle ki- és beszállással 165000 Ft lett volna - nekünk 3 kocsi kellett volna, tehát 3* 165000)
Nos, utánajártunk és amellett döntöttünk, hogy egy hétvégére kibéreltünk egy Ford Transitot és a férjem volt a fuvaros. Egy hosszú 7 vége alatt levezetett 2000 km-t azaz 5 fordulóban jöttünk le. Iszonyat volt, 1. aggódtam miatta, hogy ne aludjon el; az asztmája miatt ne hajtsa magát halálra, lévén egyetlen férfiként ő pakolta a nehezét is fel/le, ki/be; 2. én Örkényben pakoltam össze a köv. fuvar cuccait, nyakamban a gyerekekkel, anyám idelent a lehozott csomagokat szorírozta..
A srácok meglepően jól viselték, bár segíteniük nem kellett, csak az volt a lényeg, hogy ne legyenek láb alatt. Egész hétvégén jó idő volt, úgyhogy elvoltak a kertben.
És a java -nekem legalábbis- csak a végére maradt, ui. péntek-szombat-vasárnap összesen aludtam 10 órát és az uccsó fuvarral egyidőben (konvojban) kellett lehoznoznom a skacokat, és a kutyust is. (este volt már, szakadni kezdett az eső és még sosem jártam egyedül a 6-oson..) Zadír előtt is le a kalappal, mert olyan szuperül viselkedett!!! Sosem autózott még...
Szóval ezért is írtam, hogy túléltük..szó szerint.
Aztán: mivel tudtuk, hogy így fog alakulni a költözés, csomó bútorunkat kiselejteztük (itt is maradt rengeteg), többek közt a srácok ágyát és megbeszéltük, hogy az IKEA katalógusban látott emeletes ágyat megvesszük nekik..Ez így olyan szép. Na, ja, amikor meg akartuk venni, nem volt raktáron..rendeljük meg. OK!!! Ez volt szeptemberben..2-3 hete el keztem hívogatni őket, hogy na, mizu?? Semmi, ÉL A RENDELÉS!! Nem semmi, igaz?? TEgnapelőtt is "zakalattuk" őket, hogy ...szóval elég gáz, hogy a földön van a nagyok matracai..és hát mi a jó büdös franc van má'!??!!! Bocsánatkérés nélül ismét biztosítottak afelől, hogy ÉL a rendelés és türelem, a múlt héten jött 4 db. ágy (!!) igen sokan várunk az ágyra..
Zalánom persze írt egy mailt a vevőszolinak, hogy ez igazán európai..
Ma jött a válasz: nekik fontos a mi panaszunk és remélik, hogy ha megyünk legközelebb, akkor meg leszünk elégedve velük.
Titkon reménykedtünk abban, hogy úgy járunk, mint Evey a szoboszlói nyaralással..de nem, minket nem dobtak meg egy ingyen ággyal, de még egy 50 %-kal sem
Szóval, úgy döntöttünk, hogy megvesszük a faanyagot és mi magunk megcsináljuk..Az ikea meg...
Most megyek, MArci álmos, pussz:
Verus