Sziasztok!
Alig van időm még olvasni is.
Bazsónak nagyon boldog szülinapot így utólag is!
Tortaigénybejelentés
Zuzi, köszi B dícséretét, nekem is naponta többször leesik az állam rajta (főleg, mert P sokkal később kezdett beszélni). Ma délelőt folyton vetkőzött, le-föl huzogatta a mamuszát, meg letolta a gatyáját, és mondta,h "kaka".
Most meg AZT csinálja, ezért van pár percem.
És ő is rájött,h ki lehet bújni az autósülés vállpántjából, ezért most én is nagyon szorosra veszem, minig kilazítom amikor beül, és meghúzom amikor már bekötöttem.
Deni, küldtem mélcímet pü-ben, nagyon köszi az ea anyagokat!
Ovihoz meg megy a sok drukk!
Moni, nekem ez máris egy megerősítés a bhímlő-oltás elm.hez, h te is így gondolod!
Mecsi, nekem is tetszik a csíkod!
Cumi: sztem egyiket sem, de ez az csak én véleményem, nálunk nem hiányzott (igaz, 2eske ujjszopós, de csak alvás/elálmosodás esetén), de 1eskének elég volt a cici).
Rylie, teflocici
Kamillának gyors gyógyulást! Nekünk aszonta a dokink,h a tüszős mad. az a betegség, amire feltétlenül antibigyó kell.
Szrek, tegnap észrevettem az oviban egy Benedek-portrét
de vszn nem hangsúlyos, mert eddig nem tűnt fel.
Ördög-jelmez
Legalább oldjátok majd egy kissé a feszkót
egyházi marketinges cikk
Nekem erről az az elméletem (anélkül,h nagyon belebonyolódnék a témába),h van az Egyház, amit az emberek "csinálnak", ennek következtében nem is tökéletes, de a vallásnak van az isteni része (amit nem az emberek csinálnak, és azért ez is megjelenik az Egyházban), és utóbbi a fontosabb. Na, nemtom,h sikerült-e ezt értelmesen leírnom...
Az autós nézetedet maximálisan osztom!!
Nálunk kocsi fronton az a helyzet,h nagyjából tudjuk, mit szeretnénk, de még mindig no money... Ma felhívta a Férjem a MÁV biztosítót, ahol azt mondták,h még nem történt meg a károkozó autójának a felmérése. És enélkül nincs jogalap a pénz kifizetésére. Ez sántít, mert sztem az,h a pasi rendőrök előtt elismerte,h ő a hibás, az elég jogalap kell,h legyen, pont emiatt nem lett rendőrségi ügy az egészből. (Jogászok, javítsatok ki, ha tévedek.) Fölhívtuk a pasit is, aki azt mondta,h az ő kocsiját már szemlézték. Szal, a biztosító nem mond igazat, vagy a külsős kárfelmérő cég még nem adta be nekik a dokumentumokat.
Közben kezd ciki lenni,h az Apósom kocsija, ami elvileg a Sógornőmé lesz (mert Após vett egy újat) mindig nálunk van, Snő most kérdezte, h 7végén tudjuk-e nélkülözni. Nkeem nem , de a Férjemnek kel la kocsi, a munkájához.
Ancsi, Lencse nagyon ügyes és kedves!!!!!
Angi buli remélem nagyon klasszul telik!!!
Mi du. megyün ovis anyáknapjára, tök izgi
Na, pont ébredés van, jókor, kész az aebéd, megírtam a hszt, lassan indulás Pért az oviba.
Szép napot mindnkinek!!!