Új privát üzeneted érkezett!

A könyv:
http://www.konyvlelo.hu/index.php?id=te ... meop%E1tia
Dokinéni szerint nagyon jó, mert magyar dokik írták, mind szakértő az 1-1 területen és használható infokat tartalmaz... (már csak el kéne olvasnom :roll: :lol: )
denizsa

nem találom a liket, de kiszállítással, tokkal vonóval 1710 forintot fizettem.
zuzmo1

Fibi :) Szereket lehet váltogatni, de köztük időt (legalább negyedórát) kell hagyni. 1-1 szert többször is beadhatsz egymás után, akár félóránként is, ha nagy a gáz. Ha jó a szer, akkor pár alkalom után hatnia kéne (vagy akár rögtön). Sztem nyugodtan próbálj ki többfélét, mert nem mindig passzolnak 100%-osan a tünetek 1 szerre és lehet hogy pont a másikra reagál jobban. Taknyos izére is pl. egy csomó cucc van, asszem átküldtem Neked is ezt az ea-t.? :roll:
denizsa

Tinu :) Tüncinek akkor továbbra is bulást!! ++++ múljon már ez a fránya köhögés!! És Isten éltessen!!!! :wink: :D

Lindi :) Grétinek gratula a felvételhez!! :D mi meg még rághatjuk a körmünket oviügyben...

Szellő :) De jó, hogy "csak" 3napos! Atinak sok ++++!! Fürdetés: amikor Bencus már nem volt hajlandó feküdni, a kádban kezdtük fürdetni mind2 gyerkőcöt egyszerre, nagyon imádták,azóta is így megy. De mivel még nem tudott rendesen ülni, fogtuk a hónap alatt (érdemes egy sámlit/fellépőt, stb. tenni a kád mellé és ülve fogni, mert különben az ember dereka off...) és alig kellett tartani, mert a víz is tartotta, ja és alá a csúszásgátló is segít, nem csúszik ki a popója :wink:
denizsa

Sziasztok!

Deni,
átküldenéd nekem is a homeós előadásokat?

ovi: ma voltunk egy harmadik helyen, ahonnan úgy jöttünk el, hogy majd jún 5-én menjünk a papírért, hogy nem vették fel, mert nem körzetes és évközis; végülis mindegy, hova megy, jó lesz így is úgy is. Igazából egyikre se tudtam rámondani 100%-ig, hogy igen, ez az, mert az egyikben édesek stb de katolikus és kicsit túlságosan az (brrr reggeli áhitat az oviban nekem már kicsit sok), ami szép, ott azzal nyitottak, hogy mikor viszem el délután a gyerkőcöt éskülönben is vigyem inkább bölcsibe, a harmadik helyen meg kedvesek me jól felszerelt és bemutató ovi stb, de túl sok a jelentkező és ezért esélytelen illetve van egy magasfeszültség stb kb 10méterre az oviudvartól, mai lehet, hogy nem árt, de zavar. ezen kívül a katolikus ovi vezetője kedves ismerősünk és kaptunk egy nagyon jó ajánlatot tőle és fel is venné szerintem Ábelt, csak most dúlom magam ezen, hogy szeretném-e, ha angyalkás tablókép készülne Ábusról és ministrálna már ovisként :roll: (miért nem lehet kevésbé katolikusan? Ríd lécci ha jól tudom ti katolikusba jártok, írnál valamit pü-ben, hogy nálatok hogy zajlik az élet?)

Fíbsz,
+++++++++++++++++3
hogyhogy W? ha van enerdzsid, írj
tegnap a végvári cukiban jártunk meg megnéztünk egy lakást, de még mindig nem tudjuk, mi is lesz; bocs, hogy nem csörögtem, de csak jöttünk-mentünk (a cukiban pisiltünk :oops: :lol: ) meg zavarni sem akartam csak úgy derült égből villámcsapásként

Rylie,
te azt szeretnéd, ha 2009 januártól már járna Kamilla?
lakás: azonnal beköltözhető kéne; újból már csak olyan van, ami béna (rossz a fekvése stb) mert az újak nagy részét megveszik tervrajzról szinte
ami jó, arról előbb-utóbb kiderül, hogy valami csalafintaság van a szerződéssel, társasházi aapítóval, egyszóval büdös és nem éri meg
használt meg drága (illeték+ felújítás) igazából pont annyit tudunk rászánni, amiért nehéz találni, ha olyan 5-7millióval többet tudnánk ,azért már lehetne keresni, de a helyzetünk miatt annyi hitelt nem akarunk felvenni
17. és 18. kerület játszik, ami zöld és máshol van az drága, nem zöldet meg nem szeretnénk :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Egyébként ez az egész ovi mizéria hallatlan nyomasztó, amit ismerősünk mesélt, attól is felállt a szőr a hátamon (hogy milyen kiskapukon és protekcióval került melyik gyerek hova, illetve ők majdnem a sok szék közül a pad alá estek, mert egy csomó helyre jelentkezett az anyuka, de nem mondta ezt sehol, mindehol azt mondta, csak arra az egy helyre jelentkezett és mindenképp oda szeretne menni a gyerekkel :roll: bakker...)

köszi a fénykép dicseket :D

Ancsi,
nagyon szépek vagytok!! :D :D

Nuk tényleg nem írt már jó ideje

Bián minden szombaton van lovaglás?

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
mi is épp tegnap voltunk a végvári cukiban.... kár h nem csörögtél. :)
fibi

Fíbsz,
no akkor legközelebb már nem leszek ilyen kíméletes :mrgreen: és rátok csörgök ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Fibi,
Homeopátiában én nem vagyok jó, de nekem a sok-sok citromfű csodákat tett. Persze min. 1-2 nap után éreztem a hatását. Nem tudom átmegy-e a tejbe és számít-e, de ugye engem ez akkor nem érdekelt.
A kruppos köhögés ijesztő, P-nek pszichésen (valszeg) volt mikor M-t hazavittük. Hamar elmúlt pusztán a hidegtől (nyitott ablakok sokáig. Persze anyám karja megfázott és azóta is fáj, mert ugye tél volt :cry: ).
P sincs meg nélkülem. De M sem :twisted:
Úgyhogy a neked ajánlott cuccokat elmentem a közeljövőre!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Szellőke!
6 hetes koráig nem lehet vinni, s beutaló kell, de a dokinő is hasonlókat mondott, csak még várunk. mellesleg nem tudom hogy jutok el majd vele a szemklinikára...

én Lencsét pl. ültettem hintában, bőven az előtt, h tudott volna ülni.

Zuzi,
ez a kinövés úgy van, hogy megnő a könnycsatorna a gyerekkel együtt, és átjárható lesz. :)
fosás megvan még? csak mert én is! bugyog a hasam.
mikor Smectától hánytál, lehet, hogy a betegségtől hánytál. idd csak nyugisan, vagy bele sütöm neked buktába :). (Lencse is csak tápban itta meg)

Ruzy,
ha tudtam volna, h ennyi gondom lesz a bimbivel, előtte megműttettem volna.
cukrod hogy van?

Fibi,
csak az alvás segíthet. :(
és én is ilyen típus vagyok, mint te!

Dorka!
hogy adjam neki a pulsát? (hogyan oldjam fel?) nagy dög bogyók! :(

ancsipancsi

Ancsi, ketszer kapott 5 szemet egy nap.
Nekem van fecskendom, abba belepotyogtattam, majd felszivtam ra 2 ml vizet, abban feloldodott kb. 15 perc mulva.
Muanyag kanalban is megprobalhatod feloldani.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szrek,
bocsi, de angyalkás tablóképen nagyon röhögtem :-D

Deni,
elküldenéd nekem mélben az orrfolyós ea-t? Nálunk szerencsére egyelőre csak az orrfolyatás a jellemző betegség,s az is ritkán,de nagyon kíváncsi lennék a szerekre...
Egyszerre fürdős ötlet jó lenne, mert én is párosan csinálNÁM, ha nem egyedül lennék általában velük :-( :evil:

Ancsi,
jah, mindenképpen próbáld a Pulsatillát, én azon kívül (mert tudatlan voltam) tényleg mindent végig csináltam.
Naja, mondjuk olyan picit nem is kell még cipelni,de mondjuk két hósan (Eszter kb már 4 volt,mire elvittem) simán vinném. Kb ugyanaz a felhajtás megy ellene, mint a szülésnél a beöntés ellen. :wink: Ez nem műtét, nem gyógyszer,csak ici-pici műanyag cső+könnyféle beleöntve és KÉSZ.Semmi különös.SZóval ne parázz tőle,ha erre lesz majd szükség.és időpontra mész természetesen, úgy azért talán könnyebb valaki segítséget keríteni...De persze drukk,h ne...
Én minimanóknak: kevés vizet teszek pohárba, majd abban homeopátia felold és pár kanalazásra bent van :-)

És Votiv, Nuk és réglátottak :éltek még? Ugye nem betegeskedés van?????

Kép
Kép
szelloke

Sziasztok,

Azt hittem így 4-5 nap után nem lesz esélyem, de nagy a pangás itt a bnyeten. :)
Dolgozom és tanfolyok, és Barbi, valószínűleg nem tudok pénteken szabira jönni :( de holnap még teszek egy próbát.

Olyan sokan betegek :( mindenkinek+++++++++++

Szrek, :D angyalkás tabló :lol: :lol: :mrgreen: hát ezt meg tudom érteni :D :D ja és Szrek, hol is vonatoztatok a múltkor valahol közelben? 7végén mi is mi is mi is :D

Ancsi, nagyon szépek vagytok, és Adél, Bencus is - mint mindig :) :)

jó éjt mindenkinek

Kép
akata

Sziasztok!

Végre van egy kis időm írni, na meg enerdzsim. Utóbbiból nekem is elég kevés van mostanság, estére majdnem minden nap totál kidőlök, meg alig érem utol magamat meg a lányaimat. Pár napja én is elkezdtem magnéziumot meg kalciumot inni, hátha segít. (Ha az embernek fehér foltok vannak a körmén az ugye kalcium hiány? Nem lenne csoda, 2 hónap híjján 5 áve folyamatosan vagy terhes vagyok, vagy szoptatok. Nem mintha ez baj lenne, max. a kalcium lett kiszívva belőlem. :) )

Betegeknek gyógyulást! Sok +++!!
Fibi, neked is ++++++++!!!

Ancsi, szuper az a kép, amin 3man vagytok!
Fejés miatt újfent le a kalappal előtted! (Nem lehet,h a cumi zavart be Adrikának?)
Pneumo-oltásos linket köszi!

Szrek, rólatok is szuperek a képek! :)
Komolyan a magánéletetekről faggattak az oviban? :shock:
Írok a mi kat. ovinkról (csupa pozitívat) pü-ben! (Pont ez a jó benne,h nincs folyton "ájtatoskodás".)

Manóka, fölvették Emmát???

Johi, Fanni nagyon ügyi! :)

Szellő, látom a többiek már jól megnyugtattak :)
Bhímlő oltás:időnként fölmerül bennem,h be kéne adatni, de most arra jutottunk az Apjukkal,h ha tizenéves korukig nem kapják el, akkor oltatunk csak, mert állítólag a kisebbek egész jól átvészelik. (De nem tudom,h ez mennyire jó elmélet...)

Ezta homeós könyvet én is megrendelem!

Deni, nekem is átküldenéd a homeós ea-k anyagát? Nagyon köszi!!!

Az én csajaim nagyon de nagyon aktívak, és mindekettőn egy erőteljes anyásság-hullám van (asszem, egymást is gerjesztik), de tündériek. B hihetetlen iramot diktál, és eszméletlen vicces dolgai vannak, pl beáll a wc-be és üvölt,h "kééész", meg ma talált egy hajgumit,a fejére tette és azt kiabálta,h "áúúú" (mert P áuuzni szokott, amikor féssülöm). Pár napja meg amikor P és az Apja elindultak az oviba, közölte,h "EEMENTEK" teljesen tisztán, nem akartam hinni a fülemnek. P meg nagyon készül az ovis anyáknapjára, van vmi nagy titok, és ügyesen tartja a száját :) még a tesómnak sem árulta el, de ma mondott magában vmi anyáknapi versikét (nem tudta,h hallom). Imádom a lelkesedését. :)

Tényleg, mi van Nukkal és Votivval?????????
rídonli#

Deni, Moni, Zsan, Zuzi, Dora, és Mindenki,
kösziköszi!!!

és ahogy ajánlottátok, megyik is aludni :) kituggya milyen éjszaka lesz, Ábel félorás sirás után aludt csak el, ilyet sosem szokott :?

Ovitémához Nektek is sok +++++, tudom, milyen idegörlö, lehet h ez is közrejátszik az idegösszeomlásban.

Votivékrol tud vki vmit????????????????
fibi

Ríd,
előre is köszi
azt minden oviban megkérdezték, merthogy ha együtt élünk, akkor az apa minősül "gondozónak", ha külön, akkor az anya
(gondolom mindenhol ugyanaz a nyomtatvány vagy nem?)

Kata,
Széchenyi-hegytől megy a kisvasút hűvösvölgyig :D mi azzal vonatoztunk, gyerekek a kalauzok, ez volt az úttörővasút - ami nekem az átkosban kimaradt, úgyhogy én is most ültem először Ábussal :D :D

angyalkás tablón nem röhögni, ha odamegy és lesz ilyen, akkor majd itt jól eldicsekszem vele és itt fogtok irigykedni, hogy miből maradtok ki :mrgreen: :mrgreen: :lol:
igazából ezekkel az ovikkal a kétkedő illetve "mentésre szoruló" lelkeket épp, hogy elüldözik... csak az a jó, hogy itt viszont nagyon profik az óvónők, szeretik, amit csinálnak és nagyon szeretik a gyerekeket is
valami jó kis kombinációja kéne legyen az általunk feltérképezett oviknak, az lenne a nyerő :D :D

Fíbsz,
továbbra is ++++++++++++++++

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
Kettesben a kimenő rulez lehetett :D nincs is jobb egy ilyen anyák napi meglepetésnél :D És köszönjük még 1x a közös játszózást és a remek kispasi társaságot :wink:

Lindi,
Olyan szép család vagytok, nagyon jó képeket tettél fel :D A minta-unokaöcsi is zabálnivaló :D és gratula az ovis felvételhez :D

Ancsi,
Jaj, ez a bimbi dolog nem hangzik vmi jól :( pedig olyan jó volt olvasni, amikor írtad, h Adrika milyen ügyesen szopizott a kórházban, de akkor ezek szerint a bimbi a ludas :roll:
Mindenesetre csak emelni tudom előtted a kalapom! Képek szuperek, a hármas kép pedig egyértelműen avatar kép :wink:

Szellőke,
Attidnak +++++++++++++!!! Szegénykén elég rosszul ment végig ez a fránya 3 napos :(
Én is megnéztem Adél naplóját és ő 8 hónapos volt, amikor felült oldaltámaszból, szóval no para :wink: Apukádnak ++++++++++++++!!!

Rylie,
Ovihoz drukkok ezerrel, de azért ne keseredj el, mert soha sem lehet tudni egyrészt, másrészt ha nem sikerül, akkor is szuperül meg fogsz mindent oldani :wink:
Kamillának ++++++++ bár remélhetőleg csak a rágófogak lesznek a ludasok.
Autó ügyben bár Zsancid kérdezted, de Adél keresztszüleinél is picasso van és ők azért vették, mert hátra befért a 3 gyerekülés. Nagyon kevés autóban fér el. Meg amit szerintem nagyon nézzetek meg (amit mi már megbántunk egy picit utólag :roll: ), h a mostani gyülésetek belepasszol-e rendesen az újba. Sajna mi a régi autómhoz vettük a gyerekülést és abba teljesen bepasszolt, a mostaniban pedig ferde az egész :roll:

Egyébként a gyerekülésről jut eszembe. Ti mit tudtok csinálni az ellen, h a gyerek ne bújjon ki a hámból? :?

Zuzi,
:( Bulást Nektek!!!+++++++++++++++++++!!! Ovihoz mennek a drukkok!! És tök jó, h találtál olyan csoportot, ami szimpi lett :D

Móni,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT UTÓLAG IS!!! :D :D :D

Szrek,
Hű, de irigyellek a sümegi progiért, én is már annyira mennék, csak olyan messze van, de lehet, h hétvégén bevállaljuk :)
Klasszak a képek és jó volt látni, h együtt hármasban :D :wink:
És ne hari, de az angyalkás tablóképen jót röhögtem :lol:

Johi,
Gratula a szobatisztasághoz, nem semmi csajod van!! :D

Tinu,
Utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D :D :D

Fibi,
+++++++++++++++++++!!!Bulást a srácoknak!!!

Ruz,
Tök jó, h nincs semmi gond :D akkor ezek szerint csak a stressz volt. Vizsgákhoz drukk!!

Ríd,
Csajaid :D neked meg +++++++++++!!!

Kép Kép
curse

Szrek, írtam az oviról.
Angyalkás tabló :)
Nálunk eddig még nem volt, de P angyalka volt a karácsonyi pásztorjátékoban :) :) :)

Jóéjt!
rídonli#

Szellő és Ríd :) Lécci dobjatok nekem egy mél(címe)t, mert több fájlt kell csatolnom és pü-höz nem tudok! és akkor persze szívesen küldöm az ea-kat.

Szrek :) Neked átküldtem :wink: Sztem ha ilyen nehéz bekerülni egy oviba és ebbe mégis sikerülne, akkor igenis jelentkezzetek! Nem hiszem, hogy Ábelt "rossz irányba térítenék" és olyan dolgokra vennék rá, amik Neked nem tetszenek és Te ne tudnád ezt irányítgatni/metszegetni/átbeszélni stb. vele. Úgy vélem, Ábel magasról tojna a zsolozsmára, de annál jobban tetszene neki a társaság :wink: (mondom én, aki szintén nem a katolikus ovit célozta meg, de ha nem lenne más esélyem, asszem belevágnék... :roll: ) max. kiveszed később, ha nagyon gáz :? (és legfeljebb nem kerülsz olyan helyzetbe, mint én a múltkor, amikor mentünk Bálint rámutatott a templom mellett álló feszületre és megkérdezte, hogy ez ki és mi és miért és stb. , nekem meg fogalmam sem volt, hogy hogy is magyarázzam el neki, hogy meg is értse... :roll: )

Ríd :) B-nek gratula a dumájához!! Édes lehet P, ahogy készül! :D Mikor lesz az ovis Anyák N.?

Zuzi :) HOgy vagytok?????????

Ancsi :) Sok ++++++++, remélem nem kapott nagyon el a fosti!! Homeos golyót én műa. kanálban pár csepp vízben oldottam fel anno és simán bekapta :wink:

Fibi :) Srácok hogy vannak??? És Te???

Curse :) Övből kibújás a halálom, szerencsére a régi 5pontosból nem akart B. kibújni, de a mostaniból annál inkább és ebből még tök egyszerű is :evil: de B-vel szerencsére már meg lehet beszélni és többnyire elég ha rászólok és megigazítja (ha meg nem, hát annnál határozottabb felszólításokat kap.. asszem erre írták 1x a csajok, hogy zero tolerancia van rá, mert veszélyes :roll: )

Ma voltunk a dokinál 1 éves státuszon, leméricskélték mind2 gyerkőcöt: Bencus 9,8 Bálint meg már 16 kiló! (csak tudnám, minek ezért elmenni? :mrgreen: de legalább egy jót tomboltak utána a játszószobában :D )

És ha már ovi: Épp ma mondta nekünk a védőnéni, hogy látta Bálint jelentkezési lapját is a kiszemelt ovinkban (pont hozzájuk tartozik), és hogy kétszeres ott a túljelentkezés, de a körzetesség miatt azért reménykedjünk... hát azt tesszük... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
denizsa

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK BAZSÓNAK!!!!!!

Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

És bizony, a legfontosabb mára: :D :D :D :D :D

BAZSÓNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!
Kép
denizsa

Sziasztok kedves Anyukák!

Óriási segitségért fordulok hozzátok, hátha megint tudtok nekem segiteni.

Én a Szent Imrében szülök a Szőnyi dokinál de a szülésznő a Váradiné Icuka nem lesz augusztusban ami nagyon elszomoritott mert nagyon sok jót hallottam róla. Még a dokimon is láttam tegnap egy kis elkeseredettséget hogy mást kell keresni.
Tudnátok esetleg segiteni a választásba kit lehetne megkeresni?

Előre is köszönet!!!
Mindenkinek további szép egészséges napokat!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi,
ha már vállalhat szülést Vass Gabi, őt meleg szivvel ajánlom! Nagyon jó és kedves ember!!! És állitólag ügyes szülésznő is! :wink:
zsancikant

Bazsónak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
(anyukájának meg kitartást az elkövetkezendő évekhez 8) )

Curse: köszi-köszi a kocsi infót! Látod erre a gyülés dologra nem is gondoltam :roll: Szóval keressük a gombhoz a kabátot :lol:
Meg vannak már a leleteid? Voltál azóta dokinál? Mi a helyzet?
Ja és lekopogom - eddig Kamillának egyszer se jutott eszébe, hogy kicsatolja magát!

Szrek: annyira elképzeltem a tömjénfüstben úszó ovit és az ájtatos "jógyerekeket" az udvaron illedelmesen játszani.. :mrgreen:
Lakásügy: hm :? Nem tudom néztétek-e már a Jahn Ferenc Hval sréhen szemben építettek egy új lakóparkos izét, nem túl nagy, de elég pofás és zöldben van. Bár lehet, hogy az már nem 18 ker? :roll:
És elvileg Kamilla 2009 januártól simán lehetne ovis - ha felvennék. Egyrészről szeretném, mert tudom, hogy neki jót tenne az ovis közeg, pl nem maradna neki a játszón játszótársa csak jóval kisebbek, mert mindenki oviskorú :( Másfelől a januári/februári bacitömkeleg visszatartó erő egy kissé. Ezért nem is erősködtem azzal, hogy pl beirassam a körzetesbe. Ha felveszik jó, ha nem hát nem. Majd járunk játszóházba meg erre-arra, hogy meglegyen a gyerektársasága, jobbat nem tudok :roll:

Ancsi: rakattál volna teflonszálakat a bimbibe, mint Bekemné, hogy mindig álljon??? :mrgreen:

Szellő: nálunk amikor Apjuk dereka már végleg kivolt a kiskádas verziótól akkor átmentünk a nagykádba és apa összerakta a talpát arra tettük Kamilla fejét és igy a lába között fürdőzött a nagy kádban. De ha egyedül vagy akkor ez nem igazán kivitelezhető :?

Deni: 2x túljelentkezés??? :shock: Nem semmi! De ha körzetesek vagytok akkor azért elsőbbséget élveztek ám!! Max a protkósok juthatnak be előtettek :x Drukk, hogy összejöjjön!!

Ja és persze, hogy a fogzás mellé megint sikerült benyelni egy jó kis tüszősmandulagyulát :x Tegnap 39,4re felugrott du a láza, úgyhogy bebuszoztunk az sztkba a dokihoz. Nagyon kis rendi volt a lelkem, mert a busztól simán jött a lábán, pedig akkor kezdett csak hatni a nurofen, meg enni se sokat evett délben :( Úgyhogy miután én egy fosós anyuka vagyok és rettegek egy esetleges húgyutakra húzódó következménytől adom neki az augmentint és mellé a hepar sulfurt+merciurius solubilist :roll:
Remélem hétvégére jól lesz és nem lesz láza már...

Többi breteg hogy van? Andris? Zuziék?
Fibi nektek továbbra is ++++ hogy kikavarjatok ebből a bacirengetegből!!+++

Rylie
rylie

Fibi! óóóóó :( és ++++++++++

Ruzi! :( és drukk

BOLDOG SZÜLINAPOT BAZSÓNAK!!!
:lol: :lol: :lol:
Kisnyuszinak is!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Rylie,
elnézést, h nem válaszoltam kocsi ügyben! :(
amiket irt Curse, az mind igaz, én nagyon szeretem, egy baja van, h benzines és a mienk épp 1,6. Gőze nincs a gyorsulásról, előzni még városban sem merek vele...De tényleg szeretem, én is elférek benne, miközben Memét tuszkolom be a középső ülésre, és amikor múltkor nagyon esett, simán becsuktam a hátsó ajtót, és úgy raktam be a székibe, és utána jól előremásztam az első ülésre, ami már nem volt annyira egyszerű, de olyan nagyon lábtörős sem.
És kategóriájában (legalábbis az új) 1 milkával olcsóbb az átlagnál. A dácia van még ilyen olcsón.

és Kamilla jobbuljon szegény!!!

Fibi,
ti is!

mindenkinek szép napot!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BAZSINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Köszi a +-okat Mindenkinek, éjjelre Ábel belázasodott, fél éjjel sirt, ilyet még sosem csinált, majdnem hivtam az ügyeletet :? napközben kicsit jobb a helyzet, de nem tudom, irok e még holnapig. Ugyhogy most elbucsuzom, mert hétvégén lemegyünk Bajára, és jövö héten végig ott "nyaralunk" :) biztos jót fog tenni mindenkinek. (Deni, köszi, én jobban vagyok, és Bálint is.)

KépKép
fibi

Lányok,
majus 17-én, szombaton országos melanóma nap lesz :lol:
ingyen szűrik az anyajegyeket sok helyen, csak előre be kell jelentkezni...
http://melanomanap.hu/
zsancikant

Szrek, Rylie a Jahn F H az 23. ker.
Hű Szrek, ilyen közel költöztök?? :D :D :D az jóóó lenne :) :)

Barbi,
Sajnos nem tudok holnap szabadságra menni, őszintén sajnálom, mert nagyon szerettem volna ott lenni a bulin. Nem tudom, miért nem akar ez sikerülni, pedig nem vagyok egy nehezen mozduló. Szép idő is lesz :? hát majd gondolok rátok :wink: Érezzétek nagyon jól magatokat, főleg főleg a kis ünnepelt! :)

Bazsónak is Boldog Szülinapot!!! :D :D :D Isten éltesse sokáig![/color]

Kép
akata

Bazsónak boldog szülinapot!

Anginak is, sajna holnap nekem jelenésem van az egyetemen, úgyhogy szóba se jöhetett, hogy megpróbáljak elmenni a partyra. :(

Betegeknek jobbulást! Annyira sz@r ilyen jóidőben betegeskedni.

Tüncinek már csak az orra dugul, de ez elég az éjszakai forgolódáshoz. Upsz mennem kell, mert a csaj engem akar...

Kép
Kép
tinu

Ríd,
Bárányhimlős elméletedről én se tudom jó-e, de az enyém is pont ez.

Ancsi,
Csodásan néztek ki!!

Curse,
Hámból kibújásra csak az jut eszembe, hogy nem értem P eddig miért nem próbálkozott?!?! Azért nekem is lehet egy kis mázlim?

Zuzi,
Boldog szülinapot nagyfiadnak!!

Móni
Kép
Kép
monisa

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BAZSÓNAK!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsan,
de fura, pont a dízelesre mondják, hogy lomha, az 1,6-os benzines fürge kéne legyen, persze nem tudjuk ,mennyi a teljesítménye (lóerő, kW) illetve mennyi a Picasso tömege, de pont, hogy fürgének kéne lennie :o

Rylie,
köszi, az már nem 18 és nem is nagyon kedvelt környék, Pesterzsébet, Soroksár nem játszik; jó ez a 17, 18, mert itt vannak a rokonok, ismerősök, barátok jó része, és így egyszerűbb lenne :D de köszi :D

Betegek buljanak!

Melcsi,
Kecskeméti Vera, Fantha Zsuzsa szokott favorit lenni illetve Molnár (?) Gabi, de igazából én nem tudok róluk sokat :D
szép a csíkod

ovis hsz-eket köszi :P nem kizárt, hogy oda megy, főleg,. hogy apja szeretné nagyon, úgyhogy majd diszkréten félrenézek, ha eljő a tablókészítés :D :D :D :lol: (de még nem tudjuk ,ha felvennék a hierszuperbe akkor nem menne ide)

Deni,
nagyon köszi, megjött :D

Ríd,
köszi a pü-ket :D

Kép

Kép

szrekuc

köszönjük a köszöntéseket! :D :D :D

Bazsókám ma a böliben ünnepelt, titokban vittem be egy csoki tortát, és este nagy lelkesen mesélte, hogy miylen klassz volt, és volt rajta tüzijáték, amitől a Mira félt :lol: , és Jutka nénitől kapott ajándékot is :D ÉS mondtam, hogy itthon majd vasárnap ünnepelünk, akkor jön amjd a mam és a nagyi is. Erre ő kijelentette, hogy zöld autós tortája lesz :roll: :lol: Épp tegnap határoztuk el, hogy idén nem költünk egy vagyont forma tortára, jó lesza mezei, de most már muszáj :lol:

Zsanci!
Enyém autó 2,5-ös 8) Majd egyszer gyorsulunk együtt :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma amúgy megkaptam, hogy bunkó volvos vagyok, bár volt némi alapja, de azért szarul esett. Rohantam a bölibe a tortával, közbne PAnnuska nyűglődött, és nem a legtutibb helyen parkoltam, de azért bőven el lehetett férni tőlem. Szóval csak annyit hallottam, hogy "ha én is volvoval járnék......." :roll: Mintha nem egy 11 éves kocsiról lenne szó :roll:

Hasmenés: alakulunk, de nem az igazi. Remélem, vasárnapra elmúlik. NAgyobb baj,hogy PAnnuska egész nap nyávog, és bömböl, mint egy kis újszülött, csak karban van el, meg ha szopizik. HA fél percre elfordulok, már balhézik. Jön a szemfoga is :cry:

Mecsi!
Váradiné Ica lánya a szomszédunk, ma volt lakógyűlés, és kérdeztem tőle, hogy hogy képzeli az anyukája, hogy elmegy szabira :lol: Mondta, hogy már egy éve el akart menni nyugdíjba, csak a prof megfűzte, hogy maradjon, de most már szeretne nyugdíjba menni. A másik szomszéd lánya babát vár, őt már nem vállalta el most májusra.

Fibi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Curse!
Én ahogy beültetem a gyereket, fogom, és "rászorítom" a hámot, szóval meghúzoma pántot úgy, hogy ne tudjon kiférni. Ezt minden alkalommal :roll: Egyszer autopályán vettem észre, hogy agyerek kibújt. Onnan vettem észre, hogy hallottam, hogy lehúzza az ablakot :shock: :shock: :shock: leállósáv, satufék, ordibálás, gyereknevelés, ülésbeszorítás, megnyugvás, puszilkodás, szeretgetés, továbbindulás. NA, ezt soha többé!!!!!!!!!!!!! 8)

angyalkás tablóképen annyira röhögtem! :lol: Egyébként Ábelnek amúgy is annyira kis angyal pofija van, jól állnának neki a szárnyak :lol:

Rylie!
Gyógyuljatok!!!!
bekemné cickói :o :lol:

Ancsi!
Te is hasmensz? Jobban vagy???
zuzmo1

Zsanci!
Ez a melanoma szűrés tök jó! Lenne, ha gyerekeimtől tudnék menni. Itt van egy csomó beutalóm mindenféle dokihoz, oda is el kellene már jutni :roll: de az anyajegyek mindig paráztatnak.

BArbi!
Készen vagy az előkészületekkel??? OLyan jó lenne menni, tök nagy buli lesz nálatok :D Szorítok, hogy minden jól sikerüljön, és hogy az ünnepelt nagyon jól érezze magát :D

Ríd!
B-d olyan jól beszél már :o nagyon kis ügyes :D
zuzmo1

hmm, ha oda megy a katolikus oviba, farsangkor tuti ördög lesz :mrgreen: :lol: aaaaannyira oda valók vagyunk, már látom :lol: :lol:

Zuz,
hú, képet, képet, előre szólok!!! :D :D

övből Ábel is ki tud bújni, szintén övszorítással preventíve intézkedünk, ami akkor szívás, ha vastag pulcsi vagy sok réteg ruha van rajta (bár ilyen melegben már nem) és előzőleg meg jól meg volt húzva az öv, akkor macera kilazítani ennél az ülésnél

kocsi - nekem 1,4-es benzines is jól megy, persze nem venném fel a versenyt (vagyis persze azért igen ;) ) 2,5-es Volvósokkal :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

(Zárójelben, ha már felmerült az imádott autó-téma :lol: :
nagy kocsinál, ami már 3 gyereknek is jó, de legalábbis kényelmes hátul meg még csomagtér is van, a fogyasztás, környezetszennyezés még inkább szívás; azt néztem, hogy ami kicsit ökóbb, az dízeles. Miért nem fog össze a világ és mondja azt: rohadt sok a gyorshajtás és a baleset, szennyezük nagyon a környezet. Legyenek szép nagy luxuskocsik meg tágas családi autók, de ne menjenek gyorsan, legyen kis motorjuk, ami elhúzza a kasztnit, de minek annyira gyorsulni stb Egyből jobb lenne a vezetési morál is meg a környezetet is kímélné kicsit, bár az autó így is úgy is bazira megterheli a környezetünket szóval autó és környezetvédelem egyelőre contradictio in terms. Bocs a puffogásért, ha rajtam múlna, így működne a világ és csodaszép Lexusa lenne mindenkinek, csak épp 1,2-es max 80 lóerős motorral aztán csókolom :D :D :D)

Kép

Kép

szrekuc

pót n betű itt van :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi,
okés, gyorsulunk!
és: melanoma szűrés szombaton van, mehettek Tomival együtt, amig egyik bent van, másik vigyáz a srácokra. Mi igy megyünk.

Szrek,
amikor dizelről beszélek, természetesen turbo dizelre gondolok... :lol:
és: nem elég, h olcsóbb a dizel, jobban is fogyaszt, még a károsanyag kibocsátása is jobb (lett ma már)...
zsancikant

BAZSÓNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Kép

Deni,
Gratula a srácok méreteihez :D Bencus lassan tényleg utolér bennünket :wink: Ovihoz pedig nagyon drukkolok, azért csak nagy előnnyel indultok, h körzetisek vagytok :?

Mecsi,
Szerintem mindenféleképpen nézz el arra az előadásra, amit a szülésznők tartanak a kórházban. Mégis csak jobb, ha te választasz szimpátia alapján. Mindenkinek mások az igényei.
Aki nálam volt szülésznő (ugyan csak ügyeletben, de nagyon lelkiismeretes volt) pl. nagyon anyáskodó volt, ami nekem bejött és nagyon szívesen ajánlanám, de mást meg zavar, ha vki ennyire pátyolgatja.

Rylie,
Tüszősmandulagyuszi :( Gyors gyógyulást Kamilládnak!!!
Leletek hétfőn lesznek, akkor fogok többet tudni. Most szerdán voltam EEG-n és a nőci ránézésből azt mondta, h nem lát komoly problémát, de még ki kell értékelni és az lesz meg hétfőre és persze az ismétlő vérvizsgálat eredménye is addigra lesz meg.

Fibi,
++++++++++++++++++!!!

Zuzi,
Milyen édes lehetett Bazsód a bölcsis szülinapozáskor :D És továbbra is mennek a mega +++++++++++++!!!!

Szrek,
Farsangkor ördög :lol: :lol:

Hát a hámból való kibújás nálunk ugye azért gáz, mert h akkor csinálja legtöbbször, amikor ketten megyünk vhova. Útközben ölég nehéz nevelni a gyerkőcöt, h ne csinálja, másrészt szerintem még nagyon nem érti, h mit magyarázok neki. Ő egyenlőre viccesnek tartja a kibújást :roll: De szerintem akkor az lesz, h még jobban meghúzom, bár már így is alig bírom bekapcsolni, szóval nem tudom lehet, h Adél lesz a következő David C vagy Hudini? :mrgreen:

Nekem is 1,4-es a verda és érdekes módon a 17 éves extoyotámhoz képest alig gyorsul, pedig lóerőben ugyanannyi, mondjuk a köbcenti nem. Viszont az enyém még mindig jobban megy, mint a seat ibiza 1,4-se.

Kép Kép
curse

Curse,
seat ibiza 1,4-esem van :mrgreen: :lol:
persze vezetés főleg szoftver-kérdés is ;) :D
és néha magamon is csodálkozom, mennyire szelíd autós lettem
:lol: :lol:

Zsan,
öö.. jelenleg a gázolaj kb 10 forinttal drágább, mint a benzin :) és néhány régi benzines (nem is annyira régi, csak 3-4 éves) nagyon fekete felhőket bír eregetni :? de persze lehet, hogy ezek a mai valóban kis fogyasztűsú dízelek még 5-6 év múlva is jól mennek majd :D
én továbbra is a fenti elméletet tartom, minél kisebb motorral legyenek csak kaphatók az autók és ohne száguldozás, az életünk is lelassulna talán kicsit tőle :D

Kép

Kép

szrekuc

régi dízelesre gondoltam, bocsi, tényleg azok tudnak nagyon büdösek meg szennyezők lenni; egyszer volt valami autós műsor, hogy a korábbi dízeleknél az, hogy kevésbé ártalmas, mint a benzines, csak urban legend, mert pont nem
szóval ördögi kör, inkább olyan flintstones-féle kocsi kéne, testedzés is meglenne :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Köszi lányok a lelkes segitséget! :) :) a várandos augusztusi babák topikban vagyunk páran szent imrések jól jön a segitség ez ügyben.

Zuzmo:
hát sajnos elég nagy bánat ez számomra de kiváncsi lennék az Ica kit ajánlana maga helyett!!!! Ha tudnál nekem ebben segiteni utánnaérdeklődni ezer hála és köszönet. Azért én adnék a véleményére ebben a kérdésben, mert akik barátnőim szültek nála csak dicsérték az Icukát. A doki mondta hogy majd ő is utánna néz ki lehetne esetleg de mi van ha nekem nem szimpi akit ő választana.

Curse:
Ki a szülésznő aki volt nálad? Na nekem pont egy ilyen anyáskodó szülésznőre van szükségem aki nem orditja le a hajam és ott van mindenben! Kicsit hisztis tudok lenni és baromi érzékeny :? persze ki tudja akkor mi lesz. az anyáskodás ilyenkor.

Mégegyszer köszi lányok, mindig segitetek ha bajom van. De lenne még egy kérdésem, mert nem tudom mi a különbség a latex és a szilikon cumi között?? melyiket érdemes venni egy ujszülöttnek :D :D

jó pihit mindenkinek
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi,
nagyon szép nevet választottatok!! :D :D
én cumiból vettem ilyet is-olyat is, de azt hiszem a szilikont szerettem jobban, csak figyelni kell és nem túl sokáig használni, mert a nyúlós latexszel szemben a szilikon kicsit másképp viselkedik, "letörhet" belőle darab, szóval soha nem használtuk túl sokáig, hanem csere
Viszont a latex természetesebb. Nálunk nem tudom, miért így alakult, de inkább szilikon (talán mert az aventnek szilikonos az etetőcumija és innen már eleve adott volt, hogy miden szilikonos lesz, néha próbáltam Nuk latexet is, de aztán Nukból is szilikonost vettem)

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
bocsi a félreérthetőségért, autós puffogás nem neked szól, csak már régóta vártam, hogy kifejthessem autós nézeteim a motor-méretekről :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Akata! :(

Zuzi :D ! aranyos vagy :lol: . már készen állunk, s várjuk a vendégsereget (bár mostanra már elég sokan lemondtátok :? ). nagyon várom mán. Anginak már az előkészületek bejönnek :lol: (ma sok lufi között olyan édesen rohangált :lol: )
Nektek is nagyon jó bulizást kívánok!!! majd képelj!
gödibarbi

Szrek
nem baj, h lepuffogsz, teljesen igazad van,. én pont tegnap gondoltam arra, h mi lenne ha ezentúl büntetnék azt, aki olyan autót előz, ami 50-el megy, mert ugye az a maxi városban. És ott fent a hegyen, a csúcs autóikkal olyan előzésekbe kezdenek... :?
és dizel árakról épp nem tudok, de ált. a dizel óccsóbb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó reggelt!

Látom sokan betegek,nekik küldöm++++++++++++++++

Zuzi:
utólag is ISTEN ÉLTESSE BAZSÓDAT :D

Votivék meggyógyultak már?Annyira eltünt :(

Szrek:
akkor nem én vagyok az embered kocsiügyben :lol:
/3.6-os, V6-os óriás :mrgreen: /

Ancsi:
mi a bajod a közös képpel,igenis szépek vagytok!

Nálunk szegény Botondot csúnyán kiütötte a 2hós oltás :( .2napig nagyon lázas volt,de már minden oké :D :wink:

petergabi

Angit Isten éltesse sokáig!

Zuzi,
fosti már nem, de háborog a gyomrom/hasam. s Adrikának tök büdi a kakija vmiért. (férjem szerint mindig, de szerintem most más)

valaki adatott be közűletek kullancs oltást a kőcnek? mert megvettem 2 vakcinát és aktuális lenne az első olytás. :/

különben néha kiakadunk Lencsére, hogy milyen rossz, de aztán eszembe jut, hogy melyik 2,5 éves gyerek csinálna meg annyi mindent, mint ő? mikor fejek pl. akkor kezeli Adrikát, cumit ad neki, meg énekel, hogy ne sírjon. többször észre vettem, hogy magától vígasztalja, betakarja, stb. ha pelenkázok, mindent oda hoz, szóval nagyon segítőkész és okos.

ancsipancsi

Sziasztok!
Alig van időm még olvasni is.

Bazsónak nagyon boldog szülinapot így utólag is!
Tortaigénybejelentés :)
Zuzi, köszi B dícséretét, nekem is naponta többször leesik az állam rajta (főleg, mert P sokkal később kezdett beszélni). Ma délelőt folyton vetkőzött, le-föl huzogatta a mamuszát, meg letolta a gatyáját, és mondta,h "kaka". :) Most meg AZT csinálja, ezért van pár percem.
És ő is rájött,h ki lehet bújni az autósülés vállpántjából, ezért most én is nagyon szorosra veszem, minig kilazítom amikor beül, és meghúzom amikor már bekötöttem.

Deni, küldtem mélcímet pü-ben, nagyon köszi az ea anyagokat! :)
Ovihoz meg megy a sok drukk!

Moni, nekem ez máris egy megerősítés a bhímlő-oltás elm.hez, h te is így gondolod! :)

Mecsi, nekem is tetszik a csíkod!
Cumi: sztem egyiket sem, de ez az csak én véleményem, nálunk nem hiányzott (igaz, 2eske ujjszopós, de csak alvás/elálmosodás esetén), de 1eskének elég volt a cici).

Rylie, teflocici :lol:
Kamillának gyors gyógyulást! Nekünk aszonta a dokink,h a tüszős mad. az a betegség, amire feltétlenül antibigyó kell.

Szrek, tegnap észrevettem az oviban egy Benedek-portrét :) de vszn nem hangsúlyos, mert eddig nem tűnt fel. :)
Ördög-jelmez :lol: :lol: :lol: Legalább oldjátok majd egy kissé a feszkót :)
egyházi marketinges cikk :shock:
Nekem erről az az elméletem (anélkül,h nagyon belebonyolódnék a témába),h van az Egyház, amit az emberek "csinálnak", ennek következtében nem is tökéletes, de a vallásnak van az isteni része (amit nem az emberek csinálnak, és azért ez is megjelenik az Egyházban), és utóbbi a fontosabb. Na, nemtom,h sikerült-e ezt értelmesen leírnom...
Az autós nézetedet maximálisan osztom!!

Nálunk kocsi fronton az a helyzet,h nagyjából tudjuk, mit szeretnénk, de még mindig no money... Ma felhívta a Férjem a MÁV biztosítót, ahol azt mondták,h még nem történt meg a károkozó autójának a felmérése. És enélkül nincs jogalap a pénz kifizetésére. Ez sántít, mert sztem az,h a pasi rendőrök előtt elismerte,h ő a hibás, az elég jogalap kell,h legyen, pont emiatt nem lett rendőrségi ügy az egészből. (Jogászok, javítsatok ki, ha tévedek.) Fölhívtuk a pasit is, aki azt mondta,h az ő kocsiját már szemlézték. Szal, a biztosító nem mond igazat, vagy a külsős kárfelmérő cég még nem adta be nekik a dokumentumokat.
Közben kezd ciki lenni,h az Apósom kocsija, ami elvileg a Sógornőmé lesz (mert Após vett egy újat) mindig nálunk van, Snő most kérdezte, h 7végén tudjuk-e nélkülözni. Nkeem nem , de a Férjemnek kel la kocsi, a munkájához. :?

Ancsi, Lencse nagyon ügyes és kedves!!!!! :)

Angi buli remélem nagyon klasszul telik!!!

Mi du. megyün ovis anyáknapjára, tök izgi :)

Na, pont ébredés van, jókor, kész az aebéd, megírtam a hszt, lassan indulás Pért az oviba.

Szép napot mindnkinek!!!
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?