Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Jó régen voltam már :oops:
Olvasni azért mindig szoktam titeket :)
Mindenkinek gratulálok a kisbabájához :P Nagyon édesek.
Mi megvagyunk,jól vagyunk.
Tegnap volt anyáknapja az oviba ,úgy bőgtem :oops: Virág külön is mondott verset de itthon eltitkolta,meglepetésnek szánta:)

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Zsani

de jó hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt 5 éves a lánykád!!! :shock: :D
Nekünk is tegnap volt anyáknapja,mindkét helyen (még jó hpogy nem egy időben)
Réka lerajzolt engem(jajajajajaj :oops: )aztán meg elmodta hogy milyen az ő anyukája.Az volt az uccsó mondata:"Ő a mindenem" NA itt én is pityiztem :oops:
Petráéké meg inkább vidám hangulatú volt.Táncoltunk együtt,meg a mamák tartották a kaput,az anyukák meg a gyerekekkül bujj-bujjoztunk.NAgyon jó volt:)

Viol

kiváncsi leszek mit irnak vissza.

GYöngyi

asszem nekünk ott semmi sem volt.MAjd alegközelebbi lesz "durvább":Lábfájás.
Vendég

Szia Zsanii!!!!
De jó, hogy írtál!! Nem tudod nagyobban feltenni a képet Virágról? Olyan kíváncsi vagyok!! :P

Jajj, Cajok, úúúgy irigykedek az anyák napja miatt, már én is úgy várom!! :P :P

Mi szombaton esküvőn voltunk, íme pár kép.

Jah, Kriszti közben még eszembe jutott, hogy te kérdezted. Az a szülinapos képek között igen, apukám :P. Majd a lentiek között is lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

[quote]M írta:Ajd alegközelebbi lesz "durvább":Lábfájás.

igen....... :( itt is az volt....... :? :(

KépKép
viol81

Gyöngyi,
Ágnest a 15-hós 2hétre kiütötte :evil: . Minden várható mellékhatást produkált. A 18hós viszont nem. A nagyoknál a 15-ös semmi nagyobb gonddal nem járt, akkor 3évesen volt a következő, az a régi oltás nagyon vacak volt.

Nálunk is ma volt anyáknapja. Nagyon helyesek voltak :D

Majd valamikor jövök, nem lesz gépünk.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is csak sokat vagyunk kint az udvaron este meg már fáradt vagyok.
Képzeljétek pénteken tudtam meg, hogy a főnököm nem tart rám igényt azaz nem vesz vissza és ezt ő úgy gondolta ezt , hogy közli velem és belenyugszom.Meglepődött azon amikor mondtam neki, de ez nem úgy megy , mert jár nekem szabadság is és ha jól tudom egy hónapig köteles visszavenni hát ez meg pláne nem tetszett neki.Indoka ő nem szereti ezeket a kötöttségeket én meg közöltem vele a törvény rá is vonatkozik mire ő majd akkor utánnanézet az egésznek.Mondtam neki én is utánna fogok járni.( én igazándiból nem nagyon bízok a könyvelőjébe 3 hétbe tellett neki mire kiszámolta mennyi szabi jár nekem).
Na most egy kicsit kipanaszkodtam magam.

Juti, Milán nagyon szép baba.

Engem se felejtsetek ki ám , ha sikerül zártá tenni a fórumot.

Nálunk egyik szurinál sem volt gond hála.

Mindenkinek szép napot!

Zília

Kép
kertész ákosné

zília,
hol dolgoztál? ne hagyd ám magad, ami jár az jár!! :!: könnyű eltévedni ezekben a dolgokban, az meg rosszabb is, ha nem segítőkész a volt főnök... :?

KépKép
viol81

jah, dorka egész jól viselte az oltást. akkor persze sírt, de hamar megnyugodott. már több, mint 10 és fél kg. :P elviekben 2 éves korára kell(enne) megtripláznia a súlyát? ha igen, ezt sikerült teljesíteni. 2750 volt, ha 3 kg-val számolok, akkor is túl vagyunk a 9-en. no de azért nem mondhatnám elhízott gyereknek! :wink: :D

KépKép
viol81

Zília

én ugy tudom,hogy 6 hónapig nem rughatnak ki.Muszáj visszavennie. :shock:
HArcolj!!!

Anyáknapi képek:

Kép Kép Kép

NA összevissza kicsinyittetem,bocsi este van.... :oops:
Vendég

Hali!

Zília!Ha lejár a GYES köteles kiadni a felügyelmlett szabidat ami közel 3-hónap.Ezt kötelező neki egyben kiadni ki viszont nem fizetheti csak akkor ha vissza vesz állományba és kirúg!
Nekem is május 24.-én lejár a GYES és 25.-én már nem melózhatok megyek szabira!szal mond csak meg neki a frankót!

Juti!Csodaszép Milán!

Viol!Na milyen meló?Dorka,hogy viseli?Gyönyörű a képeken!Meddig voltatok?

Anikó!Meddig maradtok?

Nekünk ma lesz az anyáknapja már alig várom! :) :) :) :)

Kép
dzsezmin

rik!Milyen szépet rajzolt neked Petra!! :D :D :D
Volt pityergés?

Kép
dzsezmin

Szia Kriszti!

BOLDOG SZÜLINAPOT MIRÁNAK! :lol: :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
ábibaba

Mirának Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!! :D :D :D

Kép

Kép
wirág&

Mira, Boldog szülinapot kívánunk!!

Gabó,
kb 10-re értünk haza esküvőről. Nem sok, de Dorkának ez is rekord, eddig még sosem volt fent.
Meló okés, már visszarázódtam. A vendégek változatlanul - nem akarok csúnyát írni - vegyes összetételűek, van aki kiakaszt, de ez így volt mindig.
Az első pár alkalommal nem foglalkozott vele, hogy elmegyek, aztán most eljutottunk oda, hogy ha nem muszáj, ne lássa, amikor felöltözve, kabiban kimegyek. Ha épp foglalkozik valamivel vagy anyuval, akkor már később sem hiányol. Ha viszont hazaérek és pl visszaugrok a boltba, akkor szorítja a lábam és sír, húz vissza a gatyámnál fogva. Ilyenkor van az, hogy eljön velem, vagy elintézem a boltot egyből hazafelé. :D Szóval már rájött, hogy mi a szitu, de heti 3-4 nap délelőtt bírható. :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszi szépen Mira nevében is! :-)

Juti! Tegyél fel máskor is képet, apukád nagyon ügyes, a kisfiad meg cukifalat! :-)

Viol! És Dorka mást se nagyon mond, vagy csak az anyut nem akarja? Fogadjunk apát mondja! :lol:
ESküvön nagyon csini volt a KIscsaj!

Nálunk még nem volt 2 éves Noel mikor az első kullancsellenit kapta, csak másfél éves volt. Azt tudjátok, hogy most meghosszabították a hatását? Megkapja ugye az elsőt, utána rögtön a másodikat, aztán egy évre rá a harmadikat és a harmadik után 3 év szünet következett eddig, most 5 év. Nálunk pont most fogja kapni Noel a harmadikat, Mirának a harmadik megvan, tehát Neki egy darabig csönd lesz.
Én úgy tudom nyugodtan mehet a kötelezővel együtt, sőt, valamelyik orvos szándékosan így csinálja.

Zsani! Édes lehetett Virág, én is mindig elérzékenyülök ilyeneken. Múltkor az mondta Mira, hogy : "Anya, Te vagy a világ legjobb anyukája!" :-)

Zília! Főnököd köteles /ha nem vesz vissza/ kifizetni! NEkem is járni fog egy csomó szabadság, kb 40 nap. Engem majd ki kell fizetnie.

:shock:

Rik! Szépek a lánykáid, Te akkor már két helyen pityereghettél! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
megint isteni képeket csináltál!!! :P nagyon szépek a gyerekek!! :P

És mennyi anyák napi kép, Erika, neked el is felejtettem írni!! :oops:
Pityergő anyukák, szépek a csemeték! :P

Kriszti,
nem mondja az apát sem. Csak baba, mama, nem, ne. Ezek. Mindent elmutogat, szinte mindenre van vmi jele, szóval megérteti magát. Csak nem mondja. Jah, most próbálja a macskának azt mondani, hogy sicc. Úgy sikerül, hogy: cisssss... :D

Nekem is említett vmit a doki, hogy változtattak a kullancs elleni emlékeztetők közötti időkön, de azt is mondta, hogy mi még csinljuk a régi szerint, tehát a 2. egy hónappal követi az elsőt, és egy évre rá a 3. Nekem mindegy. :roll:

KépKép
viol81

Juti,
látom egy oldalon alszanak a gyerekeink! :wink: :D

KépKép
viol81

Viol! Én is ezt mondom, hogy a 3-ik oltásig nem változik semmi úgy van ahogy írod. Viszont a 4-ik eddig a 3-ik után harmadik évre jött, most meg csak ötödik évre, tehát plusz két év. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Mirának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Nálunk is megvolt az anyáknapja Levi szuper lázas volt mikor mentem csak ült az ölembe és bújt,de kaptam tőle egy szál csodaszép virágot meg rajzoltak,ragasztottak meg körberajzolták a kezüket és azt kifestették!De ma már semmi baja jól kitolt velem mehetek délutánra melózni.Na,de ez van hál isten jól van!

Mirama!Látom élvezik a csöppök a jóidőt sokat vagytok kint igaz?
Úgy bírom,hogy nem kell fűteni meg ezer cuccot felvenni.Imádom a meleget!

Ágiról tudtok valamit?Elvileg nemsokára jönnek haza ugye?

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Csodaszép anyák napja volt mindenhol, látom! :lol:

Nekem itthon aranyéletem van, anyukám egész nap Nyuszival van, én pedig tegnap fellógtam Bpre egy konferenciára a Parlamentbe, és a barátnőmnél aludtam. Kincső kiment délelőtt a dédihez, én pedig pont úgy értem be a vonattal, hogy eléjük mentem a buszhoz. Olyan édes volt, úgy örült nekem. Itt Szegeden tiszta tömegközlekedés-mániás lett a lányom :shock: Egy nap min. 1x trolizunk, buszozunk, villamosozunk, muszáj. Nem hoztam babakocsit, de olyan ügyesen ül, kapaszkodik, figyel az ölemben, ha tömegközlekedünk.

Wirág- nálunk is a 15 hós okozott galibát, a 18 hós semmit.

Viol- Szombathelyre már én is szöktem, a múltkor 1gyel korábbi vonattal mentem, mikor még Kincső aludt. Egyre ragaszkodóbb a kisasszony, de ha nem látja, hogy elmegyek, nincs gond. Anyu tegnap és ma reggel azt mondta neki, mikor keresett, míg én Pesten voltam: "Anya Szombathelyre ment iskolába" (ezt szoktuk neki mondani, mikor suliban vagyok. Anyu szerint látszott, ahogy a kis buksijában forognak a kerekek, megnyugodott és egész nap nem volt semmi gond.

Zília, Dzsezmin-mondjátok majd meg légyszi, hogy melyik törvény szól a kismama munkábaállásról, mi jár, mi nem... Én gyes mellett mennék vissza szept-től, jó lenne tisztán látni. Köszi!

Megyek, időmérő van.

Ja, szerdán-csütörtökön megyünk vissza, elromlott a hűtőnk, még kivárom a javíttatást. Hétfőn mentünk volna haza egyébként.

Anikó

Kép[/url]
quito

Kriszti,
nem is tudtam, hogy van 4. emlékeztető is... :shock:

Anikó,
hát, Sopronban csak max buszozni tudsz Kincsővel, használjátok ki! :D Én eddig csak kisvonaton ültem Dorkával, Nagycenken, de az is tetszett neki! :D
Én is gyes mellett vok, 4. vagy 6 órában lehet foglalkoztatni, de hogy melyik törvény van melletünk, azt nemtom. :roll: De jár a szabi, mert az eddig csak gyűlt-gyűlt...

KépKép
viol81

sziasztok!
nálunk a héten festés volt, nem is volt összerakva a gép...
már minden ragyog, kivétel a "hetedik szoba", oda senki se merészkedjen! :lol: :lol: :lol:

mirának mi is boldog szülinapot kívánunk
már láttam pár napja a vonalzóján, de sajna lemaradtam.

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Mirának Boldog szülinapot kivánunk mi is!

Anikó,Viol

lehet 8 órában is dolgozni gyes mellett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAj CSajok,velem az van meggajdult a hormondrendszerem.Se mensi se terhesség...Orvoshoz kéne mennem.... :(
NAgyon ki vagyok miatta............

Még rakok fel Petra anyáknapi fényképész csinálta képet,ha nem bánjátok....
Kép
Vendég

és még... :oops: :D Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! :-)

Tegnap megvolt a zsúrja, szrencsére jó idő volt és kint tartottuk. Majd teszek fel képeket.

Holnap meg elmegyünk Szombathelyre a Kalandvárosba. Volt már ott valaki?

Dzsezmin! Igen, sokat vagyunk kint, Noel igazi "falusi" gyerek, be se jönne. :lol:

Rik! A terhességet kizárod? Mert tudod a teszt néha csak késöbb mutatja ki. Persze nem akarok okoskodni, a doki jó ötlet! Régen is volt gond a hormonjaiddal, nem? Azért drukkolok, hátha! :-)
Nagyon jók lettek Petrus képei!! Nekünk is a Hajdú fotózott az oviban. /most kék volt a háttér, a múltkor volt ez /

KépKép
KépKép
mirama

Mirama

irtam privit
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az infokat. Már szeretnék túllenni rajt. Aztán majd meglátjuk. Most azon izgulok, hogy be ne náthásodjunk addigra, mert Zoli megint eléggé odavan. :?

Rik,
Petra olyan gyönyörű ezeken a képeken! Azok a szemek... :) :) :)

Mirama,
holnap mi is odamegyünk. :wink: :lol: Már korábban is voltunk ott, szerintem nagyon jó kis hely. Lilla nagyon jól érezte magát.

Kép
wirág&

Bár holnapra nem mond valami jó időt... :? :roll:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Na, ilyen jó időt!!! :P :P :P

Lehet kalandozni Szombathelyen!! :wink: Biztosan jól érzitek magatokat!!

Mi tegnap keresztszülők lettünk! :P

Erika,
nekem főnököm megkérdezte a béreseket, ők azt mondták nem. :shock: De nem is baj, mindegy, nekem a 8 még sok lenne... :roll:
Lehet én is elmennék a helyedben dokihoz... :roll:
Petra gyönyörű!!! :) Igazi anyubüszkesége!! :P De azért egy mosolyt elengedhetett volna. :P Biztosan a szemei is mosolyognak! :wink:

KépKép
viol81

Viol,
lehet 8 órában dolgozni gyes mellett.

Kép
Kép
Kép
amica

Viol,mint friss keresztszülő :D

én is ugy tudom... :shock:

Kriszti

képek??

Anikó

szép idő van délen is??? :lol:

Gyöngyi

hogy éreztétek magatokat??

Dzsezmin

Mikor jössz haza??Hogy vagytok??
Vendég

Sziasztok!

Rik- Itt délen is gyönyörű idő van! :lol: :lol: :lol: Állítólag, csütörtökön, mikor megyünk haza, 27 fok lesz :shock: . Kihasználom az időt: míg a Mami Kincsőzik egész nap, én tanulok, alszom és gyűjtöm az energiát a következő hetekre :wink:

Anikó

Kép[/url]
quito

Na faszom Levi kitörölte az egészet! :evil: :twisted: :twisted:

Lehet 4-6 és 8-órában is melózni GYES mellett.A szabit a GYES lejárta után adják ki amit ki sem fizethetnek el sem darabolhatják kötelező egyben kiadni ha csak meg nem szűnik a munkaviszonyod akkor kifizetik!Nekem is már leszóltak a központból,hogy május 24.-el lejár a GYES-em 25.-től nem akarnak meglátni a boltba csak mint vásárló!Ha minden igaz 46-nap+az ezévi időarányosan ezt kötelező kivennem amit abszolult nem bánok!Ami jár az jár,de majd előkeresem neked a törvényt!

Anikó!Mikor jöttök haza?DE jó,hogy így ki tudsz kapcsolni!! :D :D

rik!Május 30.-án megyünk haza és egy hétig otthon leszünk aztán júniusban még megyünk meg júliusban is szal minden hónapban otthon fogunk lógni és bandázni! :D :D

Szonjának nagyon boldog névnapot!

Kép
dzsezmin

Gabó,
megmosolyogtam a hsz-d kezdetét! :lol: Fel is olvastam Gábornak. :)

Na, akkor lehet 8 órában, mindegy, nekem elég a 6! :D

:P :P :P

Biankával, keresztlányommal
Kép

Nekem olyan furi afejem, na de hát ez van.

Hűűű, évezzétek a jó időt!! :P :P

KépKép
viol81

Dzsezmin

készülj a talira!!! :wink:
Azért jó hogy van ez a szabi,picit kikapcsolsz.

Viol

elég ám a 6 óra,nehéz igy is a szived,igaz?

Mirama

Te merre mész melózni??
Vendég

Erika,
hááát, ja. Hiányzik is. Mira hazaérek, pont fent van a déli alvásból és olyankor egész délután az enyém! :D

Kép

:P :P :P

KépKép
viol81

Hello!

Viol!Jaj,de helyesek vagytok a képen! :) :) :)
A hétvégéd mindíg szabad?

rik!Ez a lány....!!!Eszméletlen...!! :D :D Kis vagány! :lol: :lol: Milyen kis fotogén!
Bizony,de jó lesz bent irigyelnek is mint a fene! :lol: :lol:

És még egy hét és a Husikám 3-éves lesz!!Jaj,de szupi!!Meg nem!
Olyan hamar felnőnek!! :cry: :cry:

Kép
dzsezmin

Hi,
mindjárt visszaolvasok, csak dobok 1-2 képet :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Háát, nem kellett sokat olvasnom :cry:
Persze jó idő van, mindenki kint van a szabadban.

A képek tegnap készültek a Hunyadi udvarán. Sportnap volt, palacsintaevő versennyel, ügyességi játékokkal, kosárral, virslivel, szóval tök jó volt.

Rik, Viol,
szépségesek a csajok :lol:

Gabó,
de jó lesz neked. Ilyen hosszó szabi :shock:

Kép

Kép
ábibaba

Szent ég nemsokára egy éves lesz Léna!
Kis gyönyörűség! :D :D
Nagy a szerelem a tesók közt?

Igen nagyon jó lesz nekem! :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Ábizsani

ugyszintén szépséges gyerkőceid vannak.És nagyon haonlitanak egymásra. :wink: Szerelem is van:)
Te jól vagy??

CSajok!
TAláltam egy nagyon szuper oldalt.Üdülésekre lehet licitálni.VAn olyan is ami üdülési csekkel is fizethető.Mi már nézelődünk!! :wink:
www.gulliver.hu
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Megjöttünk! Kincső most is jól viselte az utat, elég sokat aludt közben. A fényképezőt Szegeden felejtettem :? , pedig olyan sokat fényképeztem Nyuszit....

Holnap jövök, olvasok, írok, iszonyat álmos vagyok, dölök az ágyba!

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó,
nem, minden hétvégén dolgozok, egyik hétvégén szombaton, másikon vasárnap. De akkor is csak 6 órát, szal bírható. :roll:
Hűűű, Levi meg már mindjárt 3??? :shock: :P
Tényleg nagyon hamar megy az idő és hipp-hopp felnőttek!! :roll: :P
Szupik a képek!!! Hol voltatok?

Zsanett,
a te képeid is nagyon jóók!! :) Ábel most hányadikba jár?

Erika,
azon a gulliveres oldalon hozzánk is lehet licitálni, az új apartmanokba. :D Már én is megnézegettem, csak registrálni kéne, hogy jobban böngészhessek.

Anikó,
na jól van, ügyes volt megint a nagylány! :wink: Most vizsga is volt? Vagy? Elfelejtettem... :oops:

KépKép
viol81

hűűűűű, na ez tényleg durvaaa... :roll:

hol vagytok?? :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Jövök, megmentem a topikot! :-)

Viol! És ki a keresztlányod? Mármint kinek a kije? Már megint tök jó Dorkáról a kép! :-)

Dzsezmin! Jó látni Titeket, Levi már tök nagyfiú! Neked meg jó most a hajad, jól áll ez a szín, fazon.

Zsanett Lénája tényleg olyan szíííp, én minden héten megcsodálom! :-)

Rik! Nem tudom még mit fogok csinálni ha letelik a gyes. Olyan nehéz jót találni! :-(

Igen, a szülinapi képeket meg elfelejtettem felrakni, mindjárt keresek.

KépKép
KépKép
mirama

Az utolsó két kép az oviban készült.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok !

Húúúúú de nagy a pangás!Merre vagytok?Bár én sem sokat jövök nincs idő sokat vagyunk kint az udvaron.Jók a gyerkőcökről a fényképek.Mi megvagyunk.Hétvégén ünnepeltük Alexandra névnapját majd teszek fel képeket.

Rik, mi van veled voltál már dokinál?Ha igen mit mondott ?

Anikó, mikor vizsgázol?

Mindenkinek jó éjszakát!

Zília

Kép
kertész ákosné

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?