Sziasztok!
Csodaszép anyák napja volt mindenhol, látom!
Nekem itthon aranyéletem van, anyukám egész nap Nyuszival van, én pedig tegnap fellógtam Bpre egy konferenciára a Parlamentbe, és a barátnőmnél aludtam. Kincső kiment délelőtt a dédihez, én pedig pont úgy értem be a vonattal, hogy eléjük mentem a buszhoz. Olyan édes volt, úgy örült nekem. Itt Szegeden tiszta tömegközlekedés-mániás lett a lányom
Egy nap min. 1x trolizunk, buszozunk, villamosozunk, muszáj. Nem hoztam babakocsit, de olyan ügyesen ül, kapaszkodik, figyel az ölemben, ha tömegközlekedünk.
Wirág- nálunk is a 15 hós okozott galibát, a 18 hós semmit.
Viol- Szombathelyre már én is szöktem, a múltkor 1gyel korábbi vonattal mentem, mikor még Kincső aludt. Egyre ragaszkodóbb a kisasszony, de ha nem látja, hogy elmegyek, nincs gond. Anyu tegnap és ma reggel azt mondta neki, mikor keresett, míg én Pesten voltam: "Anya Szombathelyre ment iskolába" (ezt szoktuk neki mondani, mikor suliban vagyok. Anyu szerint látszott, ahogy a kis buksijában forognak a kerekek, megnyugodott és egész nap nem volt semmi gond.
Zília, Dzsezmin-mondjátok majd meg légyszi, hogy melyik törvény szól a kismama munkábaállásról, mi jár, mi nem... Én gyes mellett mennék vissza szept-től, jó lenne tisztán látni. Köszi!
Megyek, időmérő van.
Ja, szerdán-csütörtökön megyünk vissza, elromlott a hűtőnk, még kivárom a javíttatást. Hétfőn mentünk volna haza egyébként.
Anikó