Új privát üzeneted érkezett!

Csema:
Köszi a képeket!

Era: csodálatos Mira baba! Milyen kis pufika :lol:

Mamacka: nagyon szép baba Andorka is!Örülök hogy szép élmény volt a szülés. Majd írj róla részletesebben!

Edit: szurkolunk hogy ne legyen nagy baj!

Anita: Boti szerintem nagyon sokat változott! Igazán jó kis hapsika lett!! :wink: Remélem hogy sikerül megfelelően felkészülj a szülésre, és hogy minden úgy alakul ahogy szeretnéd majd!

Eszti: mennek a drukkok hogy valóra váljon a kertesházas álmotok!

Lidke: Déva nagyon szép kislány! Mintha idősebbnek nézne ki a koránál! :lol: Remélem ezért nem fog rám még megharagudni :lol: :wink:

Vali: hogy vagy? Igaz elkerült a mély depresszió? :lol: Mindent bele, hajrá hármaska. Most kivagy, de ha otthon leszel a csöppséggel, lesz időd mindenkire :lol: (mondom én) :lol: :lol:

Képek Fannikáról: Ilyen volt ilyen lett sorozat!
Kép

Kép

Kép

És csak hogy mosolyt csaljak az arcotokra! :lol: :lol:
Kép Kép
Szülinap:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi ha sok lett! :oops:
Vendég

Sziasztok

Andor baba, Isten hozott a nagyvilágban :)

Csema: köszi Mira babáról a képeket, nagyon édes :)

boscó: Mindig hanyatt esek Fannika hajától. Olyan gyönyörű, és látom már olvas is :)

Anita: Boti kis vagány :)

Edit: Hát ez nem jó hír. Remélem semmi maradandó baja nem lesz a barátotoknak.

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszönjük a köszöntéseket!
Majd írok szüléstörténetet is!

Eszti
Így igaz... Andor inkább rám hasonlít... remélem a fülfájósságát nem örökölte! :(

Minden édasányát Isten éltessen így utólag is!

Anyáknapi képek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

első pancsi
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Kicsit nem tudok jönni, és máris mennyi mindenről lemaradok! :shock: :shock: :shock:

Era és Fannika: Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek! :D

Csema: Köszi a képeket és az infót!

Era: Nagyon kis ducipofi ez a csajszi :) Nagyon cuki :)
Várlak én is vissza, ha lesz egy kis időd :)

Fannika meg zabálnivaló még mindig :D Már most több haja van, mint nekem! :roll: :oops: :lol:
Klassz a torta :D

Mamacka: Gratulálok Andor babához! :) Nagyon szép kis család vagytok. Aranyosak a tesós képek :)
Szüléstörténetet én kíváncsian várom, ahogy röviden eddig írtál róla, csak jó és szép lehet az egész :)

Lidke: Ti is nagyon szépek vagytok :) Dévának már csat van a hajában? :shock:

Edit: Ezt még olvasni is szörnyű volt :( Van már azóta valami hír?

Anita: Boti meg tényleg nagyon vagesz kissrác lett. Lestipistopizhatom Aliznak, vagy már foglalt? :wink: :lol:
Húúúúúúú de szép füvetek van! :shock:

Bocsi aki kimaradt, de ennyire emlékszem :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, hát engem kihagytál :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, viccet félretéve, gyönyörű a két kis újszülöttünk :D
Mamacka, Era, grtaulálok mégegyzser a gyönyörűséges kisbabákhoz!!!!!!!!!

Edit, úristen, ne is idegesíts ilyenkkel :(
Van róla már valami hír?
Én is idegbajt kaptam, mert az uram is felmászott a tetőre egy kúpcserepet megigazítani, én meg az ablakban agonizáltam, mi lesz ha leesik. :shock:
Ráadásul még egy darázsfészket is kinyírt közben(áááááááááááááá....................., alig voltam bepánikolva)

Boti azta, mekkora kiscsávó lett :D
N,a meg Fannika haja, én is csak ámulok mindig :D (na, nem csak a haja szép, Fannika is gyönyörűség)

na, mingyá jövök vissza
vas

Kedves Mamacka,

sok-sok boldogságot, egészséget kívánunk a kis családodnak! Gyönyörűek a fiúk!

puszi
Bettiék Kép

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok :)
Csema :)
Köszi a képeket :)
Örülök, hogy Szófika jobban van :)

Era :)
Gyönyörű Mira baba :D
Gyere amint van erőd és időd írni :)

Lidke :)
Bizony egyre izgibb a helyzet :D
Valahol nagyon várom már a kistesót, de örülök is , hogy még benn van :)
Ha lesz rá időm biztos megírom, hogy indulunk a kórházba :D
Doki szerint 3 és fél kiló körül lesz, az még belefér :wink:
Akartam már kérdezni, nálatok "hozott valamit" Déva Kevének mikor megszületett?
Sajnálom, hogy Déva ekcémás :( Semmi tapasztalatom sincs etéren, remélem mielőbb rendeződik :)
Keve egy angyal :D Tényleg megható dolgokat mond :)
A képek nagyon jók :D Dévának már nem is annyira újszülött arcocskája van és ez a csatt :lol: :lol: :lol:

Mamacka :)
Isten hozta Andor babát a nagy világban :D
Kép
Szerintem is inkább rád hasonlít :)
Nagyon édesek együtt a gyerekek :D
Nem az Istvánban fogok szülni, hanem a II. női klinikán, az is ott van a közelben :)

Melitta :)
Hát nem tudom kell-e már csomagolnod, remélhetőleg még egy bő hónapig nem szülsz meg :wink: Így ráérsz :D
Csak a múlt héten mostam ki mindent és még van ami nincs kivasalva, de az már nem lényeg. A csomagom fejben összepakolva, már csak kivitelezni kellene :D Na de ezt ma tuti megteszem, mert már be vagyok sózva :lol:
Remélem jót pihiztél anyudéknál :)

Anita :)
Boti milyen nagy lett :shock: :shock: :shock:
Mint ha egy ovist látnék, hihetetlen :shock:
A kismama jógáról majd mesélj. Nekem sajnos semmi ilyenre nem volt időm :( Na de majd a következővel :lol:

Eszti :)
Tudod, hogy nem a kilók számítanak :D Peti is olyan mint a bivaly, amit megfog azt el nem ereszti a világ minden kincséért sem :D Mindenhová felmászik, ezzel viszi az apját a sírba :lol:
Drukk nagyon a gödöllői telekhez :D Nagyon jól hangzik, hogy erdő van a mögöttetek :) Én is ilyenre vágyom :wink:

Nancsi :)
Remélem azért a kis balesetet leszámítva jól telt a hosszú hétvégétek :)

Olgo :)
Nem semmi, hogy már Te is túl vagy a félidőn :D
A Tátra miatt kicsit irigykedem :wink: Még gyerekfejjel voltam ott utoljára. Gyönyörű vidék, nem csodálom, hogy Heni tátott szájjal nézte :)

Edit :)
Mi van az ismerősötökkel? A hideg kirázott mikor olvastam :(

Boscó :)
Fannika egy igazi kis vagesz kiscsaj :lol: :lol: :lol: Haláli ahogy kinéz, és látom már pasizik is :wink: :wink:

Betti :)
Néha azért írhatnál is egy pár sort magatokról :wink:

Rólunk:
A hétvégénk elég mozgalmasan telt. Pénteken azért sikerült jól bespájzolni, ha esetleg már nem lenne időm nagybevásárlásra :D
Tegnap meg tűzoltó napon voltunk a Ligetben. Peti teljesen oda volt az autókért, még a szirénát is sikerült beindítania :lol: :lol: :lol:
A pocakom fájdogál, de remélem még kihúzok egy-két napot. Holnapra még van elintézni valóm, aztán felőlem már jöhet is a kisasszony :D
Annamari tegnap este közölte, hogy nem is virágot kellett volna kapnom anyáknapjára, hanem egy másik mosógépet :D Hát lehet benne valami, mert egy hete szinte folyamatosan csak mosok, mint egy mosómedve :lol: :lol: :lol:
Megyek is teregetni :wink:
Este megpróbálok még jönni, ha időm engedi :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska: te is már jól a végén vagy :)

Mamacka: nagyon édesek a fiúk :)

Vali: meg engem is kihagytál :)

Ildi: Én is frászt kapok, ha valami ilyet művel Apa. Darazsat nálunk is lehet írtani, de majd apóssal fogom csináltatni :wink:

Fogtam magam és leálltam a Colával kb. 2 hete. A Lili meg éjjel csak 2-szer kell azóta :shock:

Na megyek rántok egy kis gombát

Kép

Kép
pgyöngyi

Anna, igaza van Annamarinak a mosógéppel :lol:
(nekem is 4-et pörgött ma) :lol:
Szóval akkor van kiságyatok(akkor mit csináljak a miénkkel?? :wink: )
Csomagolj csak, meg vásárolgass, lehet jönni akar a kiscsaj :wink:

Az előbb még írtam a délelőtti hsz.-om után, de éppen lefagyott a babanet, aztán nem küldte el amit írtam :evil:

Csütörtökön megvolt a futóverseny, azóta is mozgássérült vagypok(ráadásul még végigugráltam CsikidamRobi bohóckodását is)
Szóval annyira gáz lett a jobb csípőm a futás után, a szar beton út tönkrevágta a csípőizületemet, hogy azóta scak csípőficamosnak, meg csípőprotézisesnek hívom magam :lol:
Eddig is fájdogált, de ez msot beetett neki nagyon.
Aztán másnap meg kirándulni voltunk, Kemencén, ez a Börzsönyben van jós okat sétáltunk, este buli, kész van a csípőm :roll:

Kirándulós képeket majd rakok.

Hát, igen Gyöngyi,a kóla már csak iylen :lol:

Én meg mától kicsit Norbizok megint(a hónap végéig), mert a mostani 4 nap alatt jócskán feljött egy-két kilócska
(basszus, dörög az ég),
és megyek osztálytalira máj. végén, addigra jó formába kell hoznom magam.

Hú, van kinnt két cipő, mindjárt esik, be kell hoznom(épp száradnak, de lehet vizesebbek lesznek, mint mikro kivittem)

Vali, na, milyen a legmagic??????????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Dévát meg se dícsértem, hogy miylne szép ő is!!!!! :D

Eszti, akkor most melyik telek is ez???(nem válaszoltál! :wink: )

na, csocsi
vas

Annácska, nagyon drukkolok neked is, már nagyon finish közelben vagy, izgíííííííí. :)
Vendég

Nah ... a reklamálósoknak :wink:

Gyöngyi: Kólás tejcit kapott esténként Lili? :wink: :lol:
Enyém gyerek nem kólázik semmilyen formában, mégis ő is kétszer kel éjjelente :( Jó volt ez a 4 napos hétvége, ugyanúgy fél 6 - 6-kor keltünk, mint általában :( Szóval kipihentebb semmiképpen sem vagyok.
Kistesó projekt hogy áll?

Ildi: Most nem készültek képek a bulin? :wink:
Tyűha ... apátok nagyon bátor! Enyém alatt lehet be is szakadna a tető :oops:

Annácska: Aztaaa, hoyg ennyire a finisben vagy már! :shock: Nagyon izgi :) Kíváncsi vagyok mennyire gyorsan jön majd hármaska :)

Eszti: Nektek meg drukkok mennek tőlem is a gödöllői házhoz! Mikor derül ki, hogy összejön-e vagy sem?

Betti: Szép nagy tüzet raktatok! :) Marci nem félt tőle?
Aliz minden tüzet el akar fújni. Édes, mikor ül fent a konyhapulton, én meg begyújtom a gázt, és elkezdi fújkálni :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

[b][color=indigo]Oli és apája ......................... Natus és anyája
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2010.02.17 07:36-kor.
vas

Vali, én jobban fostam, mint ő(ő bátor, simán kimászott a tetőablakon, és meg ott nyávogtam alatta végig)

Nme , bulis képek nincsnek :lol:

De már szervezem a szülinapi bulimat(álllllllati lesz :lol: :lol: :lol: :lol: ), és ha minden igaz, pont a nagytali előtti nap lesz( 8) 8) 8) 8) 8) 8) -majd így megyek)

És a Ti kistesó projektetekkel mi van,?????? :wink:
vas

[b][color=indigo]Na , ez kimaradt:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2010.02.17 07:36-kor.
vas

Ildi: Natus nagyon csini :) A kistatyó tök vagesz :)
Te is jól nézel ki a képen, nem látszik semmi súlyfelesleg :) Sőőőőőt ... kimondottan vékony vagy!
Najó ... nem bókolok itt tovább :wink:
Rokkantságot sajnálom. Én csak azt szoktam mondani, hogy 30 fölött már csoda, ha épp nincs miért nyavajognom :D

Legmagic: Eddig egyszer jutottam hozzá, most hétvégén, mikor Aliz éppen aludt, Vincét meg le tudtam rázni. :roll: Egyébként amint előveszem, rögtön leutálnak róla, és ők akarnak bohóckodni rajta :? Szóval egyelőre leginkább csak porfogó :oops:
Viszont nyomtam rajta 10 percet, majd megpusztultam, és másnapra frankó izomlázam lett a belső combomban :)

Kistesó: Még vacillálok/lunk :roll:

Itt is esik :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szegény Natus :( Egy kis alapozóval miért nem tüntetted el neki? :lol: :lol: :lol:
Edit Levijével tök vagesz párost alkothatnának most :wink: :lol:

Aliz is taknyolt a hétvégén, ő a kövesnél (ahol mindenféle követ lehet venni a kertbe ... nem tudom hogy hívják őket szakszerűen :oops: ), bukott orra a kavicsosban, és harapta el a száját. Szépen ömlött belőle a vér, de inkább rondább volt, mint amennyire vészes :(

Úgy látszik, most ezt a korszakukat élik ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hát ne vaciláljatok!
Mindent bele!!(szó szerint is értheted :oops: ) :lol:

Á, épp a nagy hasamon ül, azért nem látszik semmi háj . :roll:

Ja, jó a kistatyó, meg a ruha is oylan, volt még hozzá ugyanilyen sakpa is, de ez a lüttyent csak azt a csúnya kinyúlt piros csíkosat hordja.(ma kimostam, meg még a szárítógépbe is betettem, hadd menjen össze egy kicsit, úgy kivan nyúlva a széle) :wink:

Na, én is ettől félek, ha vennék valami gépet, csak itt porosodna(mint ahogy a futógép is tette anno), ma szobabiciklkiet néztem, na mondom 50 körül biztos kapni lehet, aha....ami jó, az jócskán felette van :shock:
Sőt, még egymillkáért is láttam :shock:
Normális dolog ez???? :shock: :shock:
vas

Én is pont erre gondoltam, hoyg Levivel jól néztek volna ki egymás mellett.
De levié már begyógyult .Szegény Alíz is hoyg járt :(

Kövesnél voltatok???
Vettetek is?( a kert végébe?)
Téynleg kert hogy halad???
Kerti bútor?
Fű?
Bokrok, virágok,??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Itt inkább csak dörög, meg tök sötét van, de csak csöpög.
vas

Vali: már csak rád várok,hátha együtt szülünk :). Tényleg, kaptatok kerti bútort? Mi most akarunk valami télikert félét tákolni, ahova be lehet majd vinni a leandereket, muskátlikat stb,ha jön a hideg. Ráadásul most szaporítottam magról leandert, már 3 centisek a palánták. Van vagy 60 darab.Mi a túrót fogok ennyivel csinálni? :shock:

Ildi:na volt nagy eső? Nálunk is inkább csak az ég dörgött, meg a kutyát kellett beengedni (olyan kis beszari :) ). Mi volt azon a biciklin 1 milla, aranylánc ?

Edit: van hír a barátotokról?

Aprópó, megint van 4 kismacskánk. Nem érdekel valakit?

Na megyek hunyni,csók a Család

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Nagyon-nagyon lemaradtam, de olvasgatlak Benneteket. Szeretettel gratulálok a kicsinyekhez, a név- és szülinaposokhoz!

Kicsit irigykedem is, kedves pocakos és már megszült anyukák, Apával mi is nagyon várjuk már, hogy kopogtasson a második baba, de egyelőre nem akar jelentkezni. Igaz, a mensim is össze-vissza jár, de lehet, hogy a szopi kavar be.
Szerintetek meddig várjak? Már december óta próbálkozunk...

Nagyon aranyosak és szépek ezek a nagylányok és -fiúk! Csak ámulok, milyen picik voltak nem is olyan régen, most pedig kész kis emberkék.

Lányok, újra dolgozom, utazás szakmában, így ha jó ötlet, tipp vagy foglalás kell valahová akár itthon, akár külföldön, írjatok, minden lehetséges infót megadok nektek!

Puszilok mindenkit!

Kép

Kép

Kép
lyly

Ildi: Natikának is jó bibis az orra,szerencsére mi még elkerűltük a batárabb eséseket, csak a térde kék-zöld-lila-sárga UV :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi :)
Bizony már nagyon a végét járom :wink:
Nem is tudtam, hogy ilyen hatással van a lánykádra a cola :D

Ildi :)
Vannak tippeim az ágyat illetően :wink: Jöhetne a negyedik :lol: :lol: :lol:
A kiscsajszi már nagyon kikívánkozik, feszíti magát rendesen :D
Holnap még be akarom oltatni Petit, meg fel akarom írattatni a recepteket, aztán már jöhet is, ha akar :D
Sajnálom, hogy lerokkantanál :( Betonon nem szabad futni, vagy csak nagyon jó cipőben. Nekem a térdem ment tönkre ennek köszönhetően :?
Drukk a Norbizáshoz :)
Szegény kis Natika :( Tündéri a kis ruciban, bármilyen is a sapija :lol:
Azért tudja a kiscsaj, hogyan kell kirándulni :lol: :lol: :lol:
Szerintem még nem is láttalak farmerben :roll:

Izgííí bizony, aggódom is rendesen :lol: Na de nem a szülés miatt, hanem hogy mi lesz a gyerekekkel míg én kórházban leszek :roll:

Vali :)
Bízom benne, hogy nem olyan gyorsan jön a hármaska mint Ildinél. Most már csak ez az egyetlen kívánságom :lol:
Leg-magic-et ne hagyd másnak :D Ezek szerint tényleg hatásos :D Na majd a talin lemeózom a hatását :D
Kistesón ne vacilláljatok, csak bele kell vágni és megy minden a maga útján :D

Lyly :)
Drukkolok a kistesóhoz :)
Bencussal mit csináltál? Bölcsizik?

Na megyek pihizni, ki tudja meddig van még rá lehetőségem :lol:

Szép álmokat :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Gyöngyi, adhatnál majd nekem leandert, mert én hülye már a kertünket tervezgetem, és bizony leander őrült vagyok, szóval megkurtíthatom a 60 palántát. :wink:

Ma megyünk ki a tulajjal is telket nézni, lehet, hogy ma megállapodunk???? :roll:

Anna, mi lenne a skőcökkel?? Semmi. :lol: Anyukád nem megy át majd segíteni?

Lyly, szerintem elmennék nőgyógyihoz, hogy állítsa be a ciklusodat, mert lehet, hogy összevissza van a peteérésed. No meg, igen, még a szopi is akadályozhat, de azért az össze-vissza mensi szerintem simán lehet ludas, hogy nem jön össze a tesó.

Betti, na nemá, hogy ennyivel kiszúrod a szemünket!!! :wink:
Vendég

Eszti:okszi, ha megmaradnak kapsz belőlük :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Annácska,
Bencus az apukájával otthon van, én meg két melóban: egy suófoki hotelben dolgozom az értékesítésen + otthonról bedolgozok egy on-line utazási irodához.
Apa már két éve keres melót, de még nem talált, és nekem meg ajánlották ezeket, ezért van így a felállás.

Nagyon szeretünk itt lakni a balcsi mellett, a víz miatt is kristálytiszta a levegő, az autópályát 10 percen belül el lehet érni, csak ez a munka-mizéria ne volna.
A kertünkben már sok-sok minden van, gyepesítettünk, parkosítottunk, és a ház is csinosodik. Csak lassan megy minden, mert ketten vagyunk Apával a sok melóra. Majd küldök képeket.

Esztipeszti,
voltam nőgyogyinál (akinél szültem), mindenféle vizsgálaton, még uh-on is, nem talált semmit, szerinte is a szopi kavarhat be. nekem szülés előtt többé-kevésbé szabályos ciklusaim voltak (28-30 napos), de a szülés óta tisztára meghülyült a szerveztem.
Meg már öregecske is vagyok, a 37-et taposom.
Még várok egy-két hónapot, aztán újra doki lesz belőle.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok

Barátunk szerencsére jól van a körülményekhez képest. :D 7 méterről sikerült ,szerencsére a fűre landolnia, eltört alatta az alumínium létra. :evil: Fenekére és az oldalára huppant, keze tört 2 helyen, 1 bordája a fenekének is van valami baja ,de a lényeg ,hogy nem bénult le és a feje se ment szét. Annyira örülök, most lesz 1 éves a kislányuk, :D addigra kiengedik a kórházból is.

Ildi
Nem tudom, miért kell utánozni minket. :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók a képek.
Kár, hogy nem itt laksz, mennék veled futni. :wink:
Tuti hamar rendbe fogsz jönni, azt már szaladhatsz is megint.

Vali
Én nem mondok semmit hármaskával kapcsolatba, mert elzavarnak a topikból. :lol: :lol: :lol:

Lyly
Én, majd lehet, hogy élek a lehetőséggel. :D
Nagyon várom a képeket a házról. Könnyűszerkezetes lett a végén???

Gyöngyi
Cicát nem kérünk köszi. :wink:
Ha vigasztal Levi is sárga, zöld, lila :lol:

Nancsi
Dobhatnál Aláról képet, olyan régen láttuk. :)

Eszti
Remélem sikerül, és végre beszélsz is róla, hogy hol van, és mennyibe kerül. :lol: :lol:

Betti
Nálatok még nem lesz tesó? :?:

Anna
Még tuti van két hét. :D

Lányok
Voltunk Ildivel ,Melittával a kastélykertbe Gödöllőn. :D
Nagyon jó hely talira. :lol: :lol:
Árnyékos is, napos is, szaladgálhatnak a gyerekek szabadon, nem kell annyira figyelni rájuk. Van WC, :lol: hami lehetőség, szóval nagyon tuti. Itt lehet hétköznapra is szervezni.

Szép napot, remélem ma nem esik, mert tegnap félnapig szakadt. :twisted:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszti: a leanderek miatt nem kell elkapkodni a kert tervezést, mert még csak ekkorkák:
Kép

Kép

Kép

Ez meg a lányom egy esernyővel :)

Kép

Edit: amint látod virágaim is vannak, ha már a macsek nem érdekel :) Örülök, hogy szerencsésen meguszta a srác

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Két vérvétel között gyors kukk. (Cukros lötyi...brrrr... émelygek is rendesen, na meg majd éhen halok. Igen, már most, mert tudjátok nagyszüleim miatt terhelt vagyok, diabetesek, ellenőriznek sűrűn. )

Csak gyorsan Lylynek írom,h kistesó nekünk is hasonló körülmények között költözött a pociba. Össze-vissza mensi, kimaradt ciklus...stb. Többször voltam uh-n (van lehetőség cikluskövetésre), és egyszercsak febr. elején azt mondta a dokim: "a nyálkahártya félidőt jelez, van egy domináns tüsző. Ha akarjuk a kistesót, rásegíthetünk tüszőrepesztő szurival (nekem nem érettek meg a tüszők), ami 25%-kal növeli az esélyeket". És már a 15. hetet tapossuk! :D Hajrá!!!

Esztike, drukk délutánra! Írj majd!

Edit, örülök,h rendben a barátotok!

Gyöngyi, édes a Lili! Meg ügyi vagy a leanderekkel.

Ildi, szépek vagytok!

Annácska, hajrá Nektek!

Bocsi, most csak ennyi! Indulok vissza a kórházba.

Ja, és köszi a Boti dícséreteket!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anyu remélhetőleg tud majd segíteni, bár sokat van vidéken, ahonnan nem könnyű visszajönni :?
Azért vannak még talonba emberek, de mégis inkább olyanra bíznám a gyerekeket, akivel tuti túlélik azt a néhány napot.
Nagyon drukk a telekhez :D

Lyly :)
Hát nem lehet könnyű így az élet :? De Bencének biztos jó, hogy apa egész nap kényeszteti :lol:
Házról várom majd a képeket :wink:

Edit :)
Örülök, hogy a barátotoknak nem lett semmi komoly baja :)
Hogy törhetett el a létra? :shock:
Mihez van még tuti két hetem? :lol: A kiscsajszi tuti nem marad benn addig :lol:
Szólhattatok volna a gödöllői tali miatt :? Irgum-burgum :D

Gyöngyi :)
Szépek a leanderjeid :) Lehet, hogy én is kérek majd egy párat :wink:

Megyek, mert Peti már óbéget, hogy végzett a reggelivel :)

annácska

Anna, ha kell, én szívesen besegítek a gyerkőkkel való foglalatosságba, ha tudok. De tényleg. :) Benyó meg Petike biztos jól ellennének együtt. Bár így belegondolva, inkább játszóházba vinném őket, mint a lakásba.... :lol: 8)
Vendég

Gyöngyi, mire kellenek a leanderek, tuti nagyobbak lesznek!! :lol:
Vendég

Ildi: Pár napja egyszer volt egy durr bele :oops: , de annyira a ciklus cégén vagyok (holnapra várom pirit), hogy nem hiszem, hogy sikerrel jártak a kiskatonák. Azóta meg nem erőltetjük a dolgot, úgy nehéz is, hogy én állandóan bealszom :oops: :oops: :oops:

Kert: Nem áll sehogy :? Egyszer le lett gyomírtózva, most kéne vele valamit csinálni, hogy befűmagozzuk végre.
Tujákat, köveket, növényeket egyelőre csak nézegetünk, még csak fejben megy a tervezés :( Sajna nagyon kevés időnk van rá, és olyan sokszor van szar idő :(
Kerti bútort pár hete megvettük, végül műanyag lett (annyira nem is szar :wink: ), úgy voltunk vele, hogy míg ekkoráka kölykök, bőven elég lesz ezt leamortizálniuk, aztán majd később beruházunk valami szép fára vagy alu-textil kombinációra. Nekem ez utóbbiak is nagyon tetszenek.

Gyöngyi: Macska minket sem érdekel (én egyébként is ki nem állhatom őket), elég a szomszéd macskáját kergetni folyton, hogy ne a mi kertünkbe szarjon :evil:

Leander megnéztem már hogy milyen növény is, nagyon szép :) Sokat kell gondozni, vagy kibírja, ha egy héten csak egyszer van időm ránézni?

Lili milyen kis bájos! :D

Eszti: Akkor drukkok mára! De aztán gyere és mesélj, hogy mi volt! :wink:

Lyly: Drukk a kistesóhoz, hogy minél hamarabb összejöjjön! :)
Kár, hogy nem szóltál hamarabb, én pont tegnap leveleztem le egy nyaralást Sárvárra.

Tényleg: Volt már itt valaki? Tapasztalat?
http://www.utazzitthon.hu/parkinnhotelsarvar.html

Annácska: Neked meg azért drukkolok, hogy akkor jöjjön a kicsi lány, amikor szeretnéd! :)
Annyira izgulok már értetek! :)

Edit: De jó, hogy semmi komoly baja nem lett az ismerősötöknek! Annyi szörnyűség történt mostanában, végre egy jó hír is.

Ha nem mered nyíltan leírni, akkor írd meg pü-ben :wink: Kíváncsi vagyok azért a te véleményedre is :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hali!!

Nemá Vali, hogy Sárvárra mentek, anyósék is , meg anyám is 20 km-re lakik onnét.
Majd lebútorozok valamelyikhez, aztán rátok szállok :lol: :lol: :lol: :lol:
(nemám :wink: )
Egyébkénr Sárvár elég uncsi kisváros, de számtalan jó hely van a környéken.
ha kell idegenvezető szóljatok :wink:
Szóval egyszer volt durrbele :lol: (van hogy annyi is elég) :lol:
Én nem tudom mennyit kell gondozni a leandert, mert nekünk nincs, mert teleltetni kell.Azt meg nem tudom kivizelezni.
Vagy megfagy az udvaron, vagy kibírja(ez a teória nálunk)
Mivel már garázs se lesz, pince sincs, nem tudnám hova rakni a virágot(és a leander jó nagyra meg bír nőni)
De attól függetlenül szép.
Úgyhogy Gyöngyi, én nem kérek köszönöm, na meg cica se kell.
Ugyanaz a szitu, mint Valinál.(és mi is macskaszart takarítunk állandóan a kertből, pedig macskánk sincs :evil: )

Esztikém, jártam ma a környéken, tegnap megnéztem a térképen, de nem találtam meg anélkül, csak keveregtem a hegyi utakon, de majd legközelebb meg is keresem.Szép házakat viszont láttam, meg erdőt is.
Drukk!!!!! :D :D :D
Beugorhatnátok ma :wink:
Urad nézett az én uramnak valamit lábazat ügyben????? :wink: :wink: :wink:

Annácska, múltkor még azt mondtad, nem akarsz úgy szülni,ahogy én :lol: :lol: :lol:
(de azért jó lenne kipotyantani, mi??? :lol: :wink: )
Gödöllői taliról azért nem szóltunk, mert csak jöttek Melittáék, és mentek is, kicsit sétálgattunk a palotaketrtben, meg fagyiztunk, meg elhozta a kérdőívet, meg vitte a rajzot.

Edit, hú, de jó, hoyg tényleg komolyabb baja nem lett szegénynek.
Egy ekkora esés után ez kész szerencse, hogy csak ennyi törése van.
Mielőbbi gyógyulást neki!! :D

Anita, második vérvétel után egyél jó sokat!!! :D
De ha Botinál nem volt semmi gáz a vércukroddal, most se lesz :wink:

Lili, örülök, hogy előkerültél.
Aztán tényelg várjuk a képeket.

Cukker az esernyős Lili :D

Anna, pedig szoktam farmerban lenni sokszor, nem is hiszem, hoyg nem láttál még benne :roll: Első Norbis napom jó volt, kibírtam, csak rá kell hangolódni.

Ja, Edit, nem hiszem, hogy futok többet, inkább legyek löttyedt testű, mint csípőprotézises :lol: :lol: :lol: Anna, pedig betonon futottam, és Merrel cipőben(ami ugye nem futócipő)
(nem is beton, henem aszfalt), de tök mindegy......

na, megyek adok a csajomnak reggelit :D

vas

Aranyos vagy, de van neked elég dolgod a gyerkőcöm nélkül is :D

Vali :)
Remélem is hogy akkor jön a kisasszony, amikor már lelkikelg rá tudok teljesen hangolódni.
Most egy kicsit kezdek izgulni, mert várom is meg nem is a nagy találkozást :D

Ildi :)
Most is azt mondom, hogy nem autóban akarok szülni. Olyan gyorsan és simán mint te az rendben van, csak legyek kórházban :D Ja és ne legyen 3 és fél kilónál nagyobb Dondibaba :D
A tali maitt nem haragszom ám :wink:
A futócipő elengedhetetlen, és mindegy, hogy beton vagy aszfalt, túl kemény és tönkre teszi az izületeket :?
Farmerodra pedig nem emlékszem. Mindig csini szokikban vagy és kész :lol:

annácska

Anna, pedig jó ám kocsiban szülni, az egyik lábad a műszerfalra teszed, a másikat az ajtónak támasztod, és közben anyázol nagyokat :lol: :lol: :lol: , és várod , hogy megjelenjenek a mentősök, vagy orvosok :D :D :D

Hát, ez, az, az én izületemnek lőttek :shock:
vas

Anna, nincs nekem gondom semmi, de tényleg!!! :)

Ildi, lehet, hogy beugrunk ma akkor, ha végeztünk. Szerintem azért nem találtad az utcába vezető utat, mert ez mindkét két végéről zsákutca, és az utca közepére vezet egy út, amin be lehet rá hajtani. Ezért is frankó, nincsenek betörések, mert nem lehet merre menekülni. :wink: Amúgy vannak ott olyan durva utak felfelé, hogy én egy csomószor féltem, de erre az utcára tök jó normális meredekségű út visz. Mondták is a szomszédok, hogy semmi gáz sincs télen.
Ja, vannak már szép házak. Még vannak üres telkek, de a 98 %-a elkelt, és azok is mind lakóházak lesznek. Sok kisgyerekes van. :)
Én is azt néztem, hogy légvonalban baromi közel lehet hozzátok.
Vendég

Ja, igen, nézett nektek kőburkolatot, majd elmondja, hogy mi újság. :) Azért nem jelentkezett eddig, mert több helyen is megnézte, hogy a legtutibb ajánlatot vigye. :wink:
Vendég

Eszti, aha közben megnéztem térképen, hogy miért nem találtam, aha, ez volt az oka. :D
Mikro jöttök ma?
(hogy az uram is itthon legyen :wink: , hogy megbeszéljék a legtutibbat :wink: :wink: )

Én is néztem tök közel van, húúú, de jó lenne.... :D :D
Másikat nem hívtátok fel?
Bár én ezek után, hogy ilyen a szomszéd, meggondolnám ... :roll:

És akkor Benyó meg Natasa együtt járhatnának oviba :D
vas

Ja, ezt én is gondoltam, hogy járhatnának egy oviba.
Szerintem olyan fél 5-5 körül végzünk. Csörgetlek utána.
Nemcsak a szomszéd miatt, de az ára miatt is, és rájöttünk Timi barátnőmékkel, hogy nem szeretnénk ikerházat. Mindenki a saját telkén, saját házzal....akkor legalább a barátság is megmarad. :wink:
Vendég

Ildi: Unalmas Sárvár??? Lehet ... én csak a hotelt néztem, meg hogy milyen klassz az élményfürdő. Mutattam Vincének is a képeket, nagyon tetszett neki :) Egyébként visszük az összes nagyszülőt is, így talán lesz esély rá, hogy végre kettesben is lehessünk apával :wink:

Tényleg ... neked csak Natus jött ilyen szélsebesen, vagy Olival is könnyen ment már minden?

Szóval a leander mégiscak macerás??? Teleltetni én se szeretnék. :?

Anita: Cukroslötyi brrrr :evil: Tuti nem lesz semmi gáz most se! :)

Annácska: Legutóbb mekkorára saccolták a kiscsajt az uh-n?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Esztipeszti! Drukk nektek ma az alkuhoz!

Gödöllő: a Kastélykert tényleg optimális helyszín és HÉV-vel a kapuban lehet kikötni, az pedig az Őrsről indul. Wc, büfé, fagyizók, boltok a környéken, kis játszótér, nagy kert. Szóval optimális még a lekopottorrú árnyékbavágyóknak is. Hatalmas gesztenyefák, nagy rét... de nézzétek meg: www.kiralyikastely.hu
ÉÉÉÉS: én nagy lazán, kizárólag Anna-pocak nézés okán be is dobnék egy laza csütörtököt. :lol: 8) Hmmm? Van kedvetek hozzá?

Vali! Igyál már egy kávét estefelé vazze'! :lol: :wink: Hajrá, hajrá!

Gyöngyi! Húúú, leander, stipistopi ha nincs kire sózni majd! :) Nagylánynak tüneményes szemei vannak!

Lyly! Szerencse, hogy találtál munkát! Ügyes vagy! Melyikben vagy? Ha korábban is a turizmusban dolgoztál, akkor mi nem ismerjük egymást személyesen? :?: Tafedim teát ittam én anno, amikor rámhúzták a pco-s lepedőt és nekem Zazi elsőre összejött. Minden patikában lehet kapni és egy kúra nekem elég volt. A második is elsőre összejött... szóval lehet, hogy érdemes megpróbálni, ha nincs szervi oka... Hajrá!

Most ennyi voltam, de nem úsztok meg úgysem, mert ma van gépem!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~

Melitta, megtaliztlak skype-n(de 4-5 óra fele nem leszek elérhető az tuti :wink: )

Elméletileg a csüti oké,ha addigra az uram nem szervez be nekem valami külön programot.
"lekopottorrú árnyékbavágyó" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti, fél 5-5 fele tökéletes, addigra pont hazaér ő is.
Hát igen, az egybeköltözősdi barátokkal néha gáz is lehet.Jobb az, ha a szomszéd utcában, szomszéd városban/faluban laknak.
Meghát az drága is lett volna. :wink:

Vali, és hány napot akartok ott tölteni?Lehet, hogy csak én gondolom így , hogy Sárvár uncsi, hogy gyerekkoromban ott volt a környéken a 2 legnagyobb áruház, oda jártunk vásárolni, meg ott a thermálfürdő, meg fürödni, meg a "döggyár",a mi oylan büdös volt, mint az istennyila :lol: (de azóta lehet, már meg sincs)
Igazából ami ott érdekes(lehet), az a fürdő, meg van a Tinódi vár, meg van egy arborétum.

De a közelben van Sopron, Kőszeg, Szombathely, Ausztria, Fertő-tó, Balaton, Sümeg.........(és a szülőfalum :lol: :lol: :lol: )
El lehet tölteni ott szép kirándulós napokat.

Ja, és az uram Sárváron született :D

vas

Hát csak nem akar új oldal lenni???? :roll: :roll: :roll: :roll:
vas

Na, mégse.Hát akkor töltöm az oldalt:
Igaz, akkor én leszek a lapteteje, de sebaj :wink:

Vali, az összes nagyszülőt viszitek?
Mind a 4-et??
Hú...., akkor aztán téynleg rásózni rájuk a kölkiket, aztán irány az édeskettes :D :D :D

Olivér az első fájástól számítva 4 óra múlva született meg(ebből 2-őt töltöttem a szülőszobában)
Natus jött csak mint villám.
De kb. ő is egy-másfél óra lehetett az első fájástól.
De nem volt időm akkor az órát nézni.
Csak mire rájöttem, hogy szülni fogok, akkor már késő volt mindenhez. :roll: :lol:
A mai napig nem tudom még mindig, hogy amikor a szülésznőt felhívtam előtte, vagy utána folyt-e el a magzatvizem.
Ez kiesett. :roll:
És most folyt el magától először a magzatvíz, a fiúknál reppeszteni kellett.

na, csocsi
vas

ja, nem reppeszteni kellett, hanem repeszteni :lol: :lol: :lol:
bocsi :wink:
vas

Félve írok, nehogy laptetej legyen belőle :roll:

Melitta: A kávéval 2 gondom van. Az egyik, hogy utálom az ízét, a másik, hogy ha netalántán mégis rávetemedek, akkor utána úgy megdobogósodik a szívem, hogy azt hiszem, elhagyom az egyik kanyarban :?

Ildi: Jaja, elvileg visszük mind a négyet, de épp most jelzett vissza a nőci, hogy a kiszemelt időpontra nem tud már szobát adni :( Most próbálkozunk másik dátumot keríteni, ami mindenkinek jó lenne.
Én nem bánnám, ha mennétek rokonlátógatóba, 'oszt véletlenül összefutnánk :wink: :lol:

Na azért Olival se szenvedtél túl sokat, de tény, hogy Natust eddig senki sem szárnyalta túl :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Akkor igyá redbullt, szárnyakat ad,aztán szárnyalhatsz Tibiapu ölébe :D

De hogy mikor akartok menni azt nem írtad, csak egy hétvége, vagy egy egész nyaralás???

Mi máj. legvégén megyünk 2 napra .
De nyáron is többször elő fogunk fordulni, mert otthagyom a kölkiket nagyszülőknél. :)
Szétszedik őszre az idegrendszremet hárman :D
vas

Az már biztos, hogyha én még egyszer babót fogok várni, a végén tuti fogok szedni homeos szert, ami tágító hatású. Nem szeretnék még egyszer azt a 18 órát végigvárni, hogy vajon tágulok-e, vagy csaszi lesz.....brrrr.
Vendég

Eszti, én rákészültem:szedtem homeósat, meg ittam málnalevelet, sőt még kenegettem is valami olajjal a nunusom környékét.
Így lett pityi-potyi kifele :D
(ja, meg a jó kis tágító-lazító forró fürdő) :roll:

Gáz volt Levente is a 16 órájával, ezért is váltottam anno kórházat, meg dokit Olivér születésénél. :D
Látjátok, a harmadiknál meg senkire se volt szükségem, megy az magától is :lol: :lol:

lehet tippeket leadni, ki lesz ma a lapteteje :lol:
vas

Weledás olaj
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?