Deni!
Úgy sjnálom, hogy nem tudtunk menni, múltkor is olyan klassz volt
De a kép tuti jó
Pulsatillát köszi
Ancsi!
Te azon ritka emberek közé tartozol, akiknek állati jól áll a frufru! Ez a kép csúcsjó, avatarba való
Smecta: ja, ez az a por, amitől annak idején sugárban hánytam
, hát Pannusnak sem ízlett, de este a tejpépbe keverve megette, remélme, úgy is használ. Honap abban adagolom neki.
Én meg azt hallottam könnycsatorna elzáródásról, hogy a legtöbb baba kinövi 3-4 hónapos korára. Érdemes masszírozni az orrtövet.
Dor!
Andrisodnak is jobbulást! Én úgy örülök, hogy írsz mostanában
MA voltunk beíratkozni a tétényi úti oviba. A vezető óvónő most is állati kedves volt, persze emlékszett ránk (nem volt nehéz, ott előtte szoptattam meg múltkor PAnnust, aki tiszta hiszti volt
), és kérdezte, hogy melyik csoportot választottam. Én meg mondtam, hogy tök mindegy, mert nem volt módom végigjárni őket, úgyhogy mindegy, csak vegyék föl. Erre kikísért a kertbe, és bemutatott az óvónőknek
, és mondta, hogy nyugodtan nézzek szét az épületben is. Egyból lecsapott ránk az az óvónéni, aki emlékezett rá, hogy múlt héten ott vártunk kint a kertben, nagyon kedves, cserfes nő (Edit néni), és az ő csoportja tetszett a legjobban, úgyhogy lecsaptunk rá. kiderült, hogy jár hozzá egy kisfiú, aki egy munkatársunk kisfia, és hogy ők előbányásztak anno egy jogszabályt, hogy mindenki előtt elsőbbséget élveznek bizonyos Hivatalok munkatársainak a gyerekei, és a BÁH is idetartozik
padlót fogtunk! S.O.S-be vinnem kell munkáltatóit és Tominak is, és így még nagyobb a remény!!! ÉS a bölcsiben megerősítettek abban, hogy PANnust fölvették.
(azért kicsit hülye érzés ez az óvi-bölcsi felvételi, nekünk uyge azért fontos, mert vissza kell mennem dolgozni, de én még annyira nem tudom ezt elképzelni
)
Szellőke!
Szerintem semmi baja nem lesz, ha ülteted, de ez csak az én véleményem. MI egész pici kortól, azaz a köldökcsonk leválásától kezdve vödörben fürdettük a gyerekeket, és imádták, és hát ugye abban is ülnek.
Atidnak++++++++++++++
És én holnap kapom meg, ha minden igaz a homeos könyvemet, amit Zsanci reklámozott itten