Na szóval
Hát nem nagyon van időm jönni, ne haragudjatok ezért. Pedig anyukám nagyon sokat segít, de valahogy mégse. Kicsit még vacakolgatunk a sebemmel, mióta itthon vagyunk kétszer be kellett mennünk kötözésre, addig anyu vigyázott Miksára. Szerencsére szinte mindkét alkalmat átaludta. Most úgy néz ki, hogy már csak a jövő héten kell megmutatnom doki bácsinak, és ha minden ok, most szombaton lezuhanyozhatok
Hát ez az ami nagyon gáz, hogy a szülés óta csak mosakodnom szabad, borzasztóak lehettek azok a régi szép, lavóros idők...
Hanzika és Hanzikaférj!
Nagyon tetszik a gyermek
Azt én nem nagyon tudom megállapítani, hogy kire hasonlít, de hiszek az előttem szólóknak, hogy Ádámra. Érdekes, hogy annyian modták, hogy a kisfiúk az anyjukra hasonlítanak, aztán sem nálatok, nem nálunk nem így lett
Miksa is tiszta apja, a kis cikkcakkos szája és a szeme mindenképp
Kriszta! Nem maradtunk a 22-esben, azaz a terhesszobában, hanem az őrző után a 20-asba kerültem, konkrétan 1-es ágy
Végülis nagy szerencsénk volt, mert 2 lánnyal a 22-esben is együtt feküdtünk, mindkettővel egy napon szültünk. Az egyik beelőzött, hajnali 4-kor lement a szülőszobára 10-perces fájásokkal és 9-kor megvolt a pici, a másik aznap este szülte immár negyedik fiát
A negyedik lány a szobából szintén egy napon szült velünk, amikor én leértem a szülőszobára, ő már az alternatívban vajúdott. Ő volt a leggyorsabb, így a legszerencsésebb, mármint szobafoglalási szempontból
Mi abban a nagyon kicsi, hófehér szobában kaptunk helyet, hát eléggé ingerszegény környezet. A párom végül végig maradt, amíg lehetett, de ezt sejtettem
Végülis tumultus volt aznap a szülőszobán, mert jött még egy lány, őt a szeme miatt császározták, de tán jó is volt ez így, mert úgyse nagyon tudták volna hová tenni...
Vele az őrzőben feküdtem egy szobában
A kórházi tartózkodás végére már szinte mindenkit ismertem, nem csoda, 2 és fél hetet töltöttem bent. Az utolsó néhány napban dupla szerencsénk volt, mert a szomszéd ágyra került egy lány, aki nagyon jó fej volt, ráadásul ott csecsemős a kórházban, és a második kisfiát szülte éppen. Úgyhogy nagyon sokat segített, szinte mindent tőle kérdeztünk meg, ha nem volt a közelben éppen a "menetrend szerinti" csecsemős.
Manó! Nekünk most ez a szemcsepp használ, de a doktor előre mondta, hogy rendbe fogja hozni, aztán valószínűleg visszaesik egy kicsit. Az átmosást csak végszükség esetére említette. Hogy csinálják, nagyon durva dolog?
A többieknek is minden jót, vigyázzatok magatokra!
szirom (tök fura, hogy már nem írjuk ide, hogy hány hetesek vagyunk
)