Sziasztok!
Ne haragudjatok, kissé elveszettek vagyunk, de már megint húgyúti fertőzés... Ez a rémálmom, de annyira tudtam, hogy megint az van! Ugye végetért ez a piros torok, pár nap múlva láz, de semmi más, hát mondom, csak az lehet, vittünk is pisit, és hát még szép hogy az! Most azért nem lett kórház, reméljük, az antibaci is segít. Kedve egyébként jó, de azért így nem hiszem, hogy mennénk a talira.
Nagyon idegesít a veséje, elviszem megint kontrollra. Valamiért csak elkapjuk mindig ezt a fertőzést. Pedig állandóan nézem, hogy mi van a pelusban, és rögtön cserélem, szóval nem értem!
Meg látom, hogy csütörtök, és én akkor suliban vagyok. Meg ahogy Csilla is írta, hát igan szorgalmi időszak vége is... Hú annyi beadandóm van, szóval a szokásos. Pedig nagyon mennénk arra talira, régóta készülök rá!
Más, kicsit pozitívabb: Képzeljétek, keresünk házikót! Most Dunaharsztira vagyunk rákattanva, de Timi, Kitta, szóba jött Halásztelek is, de az új építésűek olyan rossz elrendezésűek. Úgy örülnék, ha összejönne.
Manóci! Nagyon édi a hintázós csajod! Mi még nem próbáltuk!
Csoki! Utólag is boldog 21-et! Ne haragudj, hogy nem írtam korábban! Én is nemsoká töltöm...
Maja nagyon menő! Megeszem a motoros képen!
Grat a foghoz. Nekünk még mindig ZÉRÓ.
Nelli! Bírtam ezt a szöveget!
Emma sem szereti a tejpépeket! Már próbáltam vaníliást, rizsest, de úgy csinál, mint aki meg akar fulladni, és inkább a finomfőzeléket kéri....
Pedig reggelire jobb lenne, vagy tízórainak.
Szilvi! Nagyon édi a háti hordozó, láttam már sokan ekkorákat beletesznek, olyan édesen pislákolnak kifelé!
Születeés hete nagyon klassz, tavaly voltam, az egyetemen is volt pár előadás, emlékszem, az egyiket Molnár Emma tartotta, és akkor már tudtuk, hogy Emmust is így hívják majd.
Erika! És ha eszembe jut, hogy én itt akarok a nyáron megtanulni vezetni...
Tábla jó ötlet, mindjárt lesz egy csomó egyéveskénk!!
Kriszta! Hát meg kell őrülni ezeknek a képeknek a láttán!
No teszek pár képet, hogy azért betegen is így vigyorgunk!