Új privát üzeneted érkezett!

Itt van: [url=http://noni.dr.hu/" TARGET="_top]http://noni.dr.hu/[/url]
Névtelen
 


Milyen furcsa véletlen pont az elöbb voltam a [url=http://www.tar.hu" TARGET="_top]http://www.tar.hu[/url] oldalon és ezt a honlapot is olvastam.

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Kedves K. Péter!
Találkoztam az ajánlataiddal már több fórumon is, és még egyszer sem írtad le, hogy NEKED mi a tapasztalatod. Pedig akkor lennél igazán meggyőző.
Legalább vedd a fáradtságot, és olvasd el, hogy az adott fórumban miről írnak a hozzászólók, hogy legyen létjogosultsága valóban ennek a csodálatos hatású gyümölcslének. Így viszont elveszed az emberek kedvét, mert túlságosan rámenős, ügynökösködő stílusban teszed.
Névtelen
 

 
 

Pedig nem ez célom és az építö jellegü kritikát megköszönöm. Egyébként a saját tapasztalataimmal nem akartam az egész képernyöt lefoglalni, a weblapon keresztül elérhetö tapasaztalat-gyüjtemény talán elég meggyözö.
Névtelen
 


Ide várom a Tahiti Nonival kapcsolatos tapasztalatokat. Érdeklödöket, megjegyzéseket szintén.
Péter
 


sperma
Névtelen
 


Én sajnos mostanában döbbentem rá, hogy akármilyen csodálatos dolog is ez az ital, akármilyen nagy is a kereslet rá, énbennem nincs meg a tehetség arra, hogy boldoguljak az értékesítsével.
Jómagam a legteljesebb mértékben meg vagyok elégedve a NONI-val, azonban most van "feleslegben" nálam több üveg, amelyen a teljes árral jóval olcsóbban, 1000 Ft-tal (!) kevesebbért hajlandó vagyok túladni.

Akit budapestrõl érdekel, hogy a teljes árnál 1000 Ft-tal kevesebbért juthasson Tahiti Noni Jiuce-hoz, az hívjon az 06 70 233 5952-es számon, és én ingyen házhoz viszem neki.
Névtelen
 


Itt minden kérdésre választ kaptok: www.mynoni.net vagy www.mynoni.hu
Névtelen
 


Sziasztok.
A tahiti nonirol nekem is van tapasztalatom. Edesapam szedte, vagyis pontosabban itta huzamos ideig, es bizott a hatasaban. Aztan kicsit jobb is lett a szervezete ellenallokepessege, de amint abbahagyta, leesett ez a szint vissza Kép.

Azota azzal a termeszettudossal sem talalkozott furcsa modon, pedig majdnem elkezdte terjeszteni is.

Tudjatok sok embernek viszont segitet sokat. Itt is nagyon fontos kerdes, hogy ki miben hisz, melyik gyogyi megldas all kozel a szivehez.

A legroszabb a szintetikus gyogyszerekben bizni, mert keves % szivodik fel tenylegesen. Ez viszont remiszto.
Udv mindenkinek.
Zora
 
 


Sziasztok!

Sokan kerestek fel az utóbbi időben, hogy adjak tanácsot, hogy érdemes használni a nonit fülcseppként, soka ugyanis nem tudják, hogy a nonit nem csak inni hanem kenni és akár cseppenteni is lehet (fülbe, orrba is).

A Nonival készült fülcsepp a gyerekeknél nagyon hatékony lehet. Akkor próbáljuk ki a nonis fülcseppet, ha
- A gyerek sokszor szédül
- Fáj a feje
- Begyulladt a füle
- Halláskárosodása van
- Fáj a füle

Hogy használjuk?

1. MÓDSZER:

1.Töltsünk meg egy cseppentőt Noni juice-szal.
2. A cseppentőt egy kis időre helyezzük egy tál meleg vízbe, hogy átmelegedjen benne a folyadék.
3. A kézfejre cseppentve ellenőrizzük a Noni hőmérsékletét. Ha még mindig hideg, tegyük vissza a meleg vízbe. Ha túl meleg, várjnk egy percet, míg szobahőmérsékleten egy kicsit kihűl, majd ellenőrizzük újra.
4. A gyermeket fektessük az oldalára. Tegyünk a feje alá egy törölközőt, hogy az esetleg mellé folyó Noni ne ejtsen foltot a huzaton.
5. Két-háromszor cseppentsünk a fülbe.
6. Az ujjunk hegyével dörzsöljük finoman a fül mögött és alatt a fejet, hogy a juice eljusson a dobhártyához.
7. Tegyünk a fülbe kis vattapamacsot.
8. Az 5., 6., és 7. lépéseket ismételjük meg a másik füllel is.

2. MÓDSZER: Ezt akkor alkalmazzuk, ha nincs cseppentőnk.

1. Kb. két teáskanálnyi Nonit melegítsünk fel az alább található információs rész instrukciói alapján.
2. Egy tiszta, nedvszívó textildarab csücskét mártsuk a folyadékba. A hőmérséklet ellenőrzéséhez a legjobb, ha az arcunkhoz érintjük a nedves textilt.
3. A textil Nonis csücskét a fül bejáratánál nyomjuk meg, így pár csepp Noni a fülbe kerül. Előfordulhat, hogy ezt párszor meg kell ismételni.
4. A textil másik felét használhatjuk arra, hogy a fül külső részére cseppent Nonit felitassuk.
5. Az ujjunk hegyével finoman dörzsölgessük meg a gyerek füle alatt és mögött a fejbőrt, hogy a Noni bejusson a dobhártyáig.
6. A fülbe tegyünk kis vattapamacsot.
7. Ismételjük meg mindezt a másik füllel is, de használjunk friss textilt.

A NONI FELMELEGÍTÉSE CSEPPENTÉSHEZ:

1. Melegítsünk fel egy teáscsészét forró vízzel, ami lehet nagyon meleg csapvíz is.
2. Kb 15 másodpercig tartsuk benne a vizet, majd öntsük ki. A csésze forró kell hogy legyen.
3. Gyorsan töröljük ki a csészét, majd öntsünk bele pár teáskanálnyi Nonit.
4. A folyadékot azonnal használjuk fel, hogy ne hűljön ki.

MÉG VALAMI A NONIS FÜLCSEPPEKRŐL:

A Nonit napi háromszor cseppentsük a fülbe. Mielőtt használni kezdjük, a Noni üvegét kicsit fordítsuk fejjel lefelé, vagyis finoman vegyítsük el a Noni levét és a benne található rostokat, az így létrejött keverékből lesz a legjobb fülcsepp. Annyira azonban ne rázzuk fel az üveg tartalmát, hogy buborékos legyen! A füljáratban nagyon kicsi hely van, a kis buborékok esetleg megakadályozhatják a Nonit abban, hogy eljusson a rendeltetési helyére.

A fel nem használt Nonit finoman bemasszírozhatja a nyak megduzzadt nyirokcsomóiba.

A családunkban előfordult kisebb fülfertőzések esetén hatásosnak bizonyult az ilyen kúra, ezt a fülészeten végzett vizsgálatok is megerősítették. Komolyabb esetben több kezelésre lehet szükség.
Krónikus fülgyulladáskor hetekig tartó ilyen kúrával lehet elérni a kívánt eredményt.
A fülbe cseppentett Noni mellett szájon át is fogyassza el a gyerek a megfelelő adagot (2 x 15 vagy 2 x 30 ml reggel és este).

Ha a fül nagyon fáj, cseppentsünk bele Nonit, majd a fülekre helyezzük Nonis borogatást. Ennek az egyik módja, hogy kb. 4x4 cm-es textildarabra teszünk Nonit és ráborítjuk a fülre. A másik, hogy a fülcimpa mögötti üregre Nonival átitatott vattapamacsot szorítunk. A fájdalom elmúlta után még pár napig végezzünk ilyen cseppenős kezelést.

Ha az orvos a kezelés után megvizsgálja a gyerek fülét, tudassuk vele, hogy mit használtunk. A füljáratban még találhat az orvos a gyümölcsrostból. Néha azonban előfordul, hogy nyomát sem látni. Ilyenkor valószínűleg a fül teljesen felszívja a Noni rostjait is.

Rucz Lajos
( www.mynoni.net )
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: